xbox one מעוניין לקנות אבל זקוק להסבר לגבי הדגמים

quick155

New member
xbox one מעוניין לקנות אבל זקוק להסבר לגבי הדגמים

שלום לכולם,
הוחלט לקנות קונסולת XBOX ONE לילדים.
ההחלטה היא לגבי XBOX ולא קונסולת של חברת אחרות (בעיקר כדי לשחק עם חברים ברשת.

הבנתי שכדאי לקנות עם נפח אחסון של 1 טרה.
אבל מעבר לזה כשבדקתי דגמים נוכחתי לדעת שיש מספר דגמים ולא ברור לי בדיוק מה ההבדל בניהם.
והמחירים נעים בין 1400 למעל אלפיים שקלים.
קונסולות שחורות, וקונסולות לבנות (יש הבדל פרט לצבע?)
דגן ELITE ודגם רגיל, או דגם SCORPIO

אני לא מחפש לקנות את המכשיר הכי משוכלל והכי יוקרתי
מחפש מוצר טוב שיאפשר לילדים ואלי למבוגרים להנות ממנו מבלי לפשוט את הרגל.

כמובן מוצר שאפשר יהיה לחבר לו בהמשך מצלמת קינקט- אם נרצה.

אשמח להסבר על ההבדלים העיקריים בין דגמי הקונסולות של האקס בוקס.
באתרי השוואה לא ציינו הבדלים פרט לנפח איחסון הזיכרון

תודה

evilplate

New member
אין לי הרבה ידע בבוקס אבל

אין מה לחפור יותר מדי, תקנה להם את הבוקס סלים האחרון, אם יש בגודל 500 מגה זה גם יספיק, אם ההפרש לטרה בייט זה עוד 100 שקל אז כבר תוסיף אבל בגדול 500 זה אחלה.
&nbsp
קינקט זה מכשיר מת ואין טעם לקנות אותו.
&nbsp
סקורפיו זו הקונסולה הכי חזקה בעולם שאמורה לצאת בסוף השנה, היא מריצה את כל משחקי הבוקס הרגילים רק ברמה גראפית הרבה יותר גבוהה, מומלץ מאוד טלוויזיית 4K כדי להוציא את המירב שבה. כמובן שעל סמך הפרטים שציינת היא מיותרת לחלוטין, קנה להם סלים רגיל והם יהנו.

quick155

New member
תודה על התגובה

דווקא לגבי נפח האיחסון, אמרו לי שכדאי להשקיע בטרה
אני מבין שהיום לא קונים משחקים ע"ג תקליטורים וכל משחק שמורידים מהרשת או משהו כזה נשמר בכונן... אין לי מושג מה הנפח של כל משחק (וזה בטח משתנה לפי המורכבות והגרפיקה שלו)
אבל אבדוק מה באמת הפער בין 500 לטרה.

ושוב תודה וסוף שבוע נעים

amithas190

New member
רובנו קונים תקליטורים , אותם אפשר להחליף עם חברים או למכור

לדעתי אם אתה מתכוון להביא הרבה משחקים תיקח Tera נפח אחסון

אקס בוקס איקס השם הסופי של האקס בוקס החדשה שבעבר כונתה סקורפיו, אבל לילדים אין צורך לדעתי, אלא אם כן אתה מעדיף הטוב ביותר לקונסולה זו, אבל עדיין יש לחכות שתצא לשוק ומחירה בהתחלה יהיה יקר מידי.

evilplate

New member
לדעתי 500 זה בהחלט מספק

גם אם תביא הרבה משחקים למה אתה צריך שכל כך הרבה מהם יותקנו על הקונסולה בו זמנית? בין כמה משחקים הילדים ידפדפו בו זמנית?
&nbsp
אני חושב שאני שחקן די כבד ומותקנים כרגע על הקונסולה שלי טונות של משחקים ויש לי עוד טונות של משחקים לא מותקנים. אני רוצה לשחק במשחק לא מותקן? אז מקסימום נמחוק אחד מהטונות שטויות שמותקנות לי סתם.
&nbsp
בקיצור קשה לי לראות תסריט שהילד משחק בכל כך הרבה דברים בו זמנית ושהוא צריך למחוק משחק שהוא אוהב ושעדיין משחק בו בשביל להתקין משהו חדש כי אין מקום . אם זה המצב אז כנראה יש לו הפרעת קשב רצינית :)

למעלה