xbox one

xbox one

שאלה חשובה ודחופה:
בני בן ה11 רוצה לקנות את הxbox one.
יש לנו smart tv, אליה נחבר את האקס בוקס, אין לנו כבלים, אילו שימושים נוספים יש לאקסבוקס עבורנו המבוגרים שלא מתכוונים לשחק בו...?

בעיקר לראות עליו סרטי בלו ריי (דיסקים)

שזה בעיקרון סרטי HD באיכות ממש גבוהה על דיסק.אם אתם קונים את הדגם עם המצלמה ומישהו בבית צריך כושר, אז המשחקוני כושר עם המצלמה יכולים להיות אחלה בחלה, אחרי שחיסלתם חצי סיר של קובה אדום או משהו.

יש אנשים שמתמשים באקסבוקס ONE כדי להזרים סרטים מהמחשב לטלווזיה אבל אני אומר בשביל מה... מיותר ומסורבל.

יש לנו סמארט טי וי, האם האקס בוקס תורם לה במשהו?

יש לנו סמארט טי וי, האם האקס בוקס תורם לה במשהו? אין לנו כבלים האם בזה הוא תורם.
שמעתי שהוא יכול לשמש כסטרימר.
אודה לך אם תוכל לדבר בשפה של כאלה שלא מבינים הרבה בנושא :)
למה כוונתך בסרטים HD על דיסק.
תודה!

מישהו 2

New member
הוא יכול לשמש כסטרימר, אבל אני לא יודע עד כמה טוב

זאת אומרת אני לא יודע עד כמה הוא תומך בכל מיני וסוגי הקבצים של תרגומים וסרטים כמו גם איך איכות ההזרמה, כי אין לי ניסיון עם המכשיר.
חוץ מזה שאם יש לכם סמארט טיוי אז כנראה שאתם לא צריכים את זה. כי לי יש סמארט טיוי של סמסונג וזה עובד מעולה.

באקסבוקס הזה יש בכל אופן כונן בלו-ריי וזה אומר שתוכלו לנגן עליו סרטי בלו-ריי מקוריים באיכות גבוהה. (שקונים)

אני די בטוח שלא דיברתי בעברית מקראית.

אם היית חיה באמריקה אז היה לכם הרבה יותר מה להפיק מהאקסבוקס one. כי באמת הייתם יכולים לראות ערוצי ספורט כבלים, נטפליקס וכל מיני דברים שיש באמריקה.

בארץ הוט וייס לא עושים שום יוזמה עם סוני ומיקרוסופוט בקשר לתוכן מקומי בקונסולות
והם מפספסים הזדמנות גדולה לה היות רלוונטים, כמו בכל דבר שהם עושים.

בשורה התחתונה אקסבוקס one בארץ לא מציע הרבה לבן אדם שהוא לא מכור למשחקים.

סרטים HD על דיסק.
הכוונה לד יסקים שהם בלו ריי. בלו ריי זה כמו סרטי DVD של פעם זוכרת אותם?
אז יש כבר תקופה מאוד ארוכה, דיסקים של בלו ריי. שאיכות התמונה של הסרטים
שלהם היא מצוינת, אז אם את ובעלך בקטע של לקנות דיסקים כאלה ולהקים ספריה ביתית ולצפות בה על הONE אז זה אחלה.

טלויזיה חכמה

אני רואה בחנויות את אותם משחקים שמתאימים לאקסבוקס בגרסה של מחשב. האם למעשה אי אפשר לקנות את האחרונים ולשחק בהם בטלוויזיה חכמה בתוספת שלטים, כמובן?

לא, עזבי אותך מהמנטליות הישראילת של לא לצאת פרייארית.

הילד רוצה אקסבוקס One. אם אתם יכולים כלכלית לאפשר את זה אני לא מבין למה לבאס אותו, רק המבט המבואס שהוא יעשה לא קיבל את מה שהוא ביקש, כואב הלב.

קונסולה זו השקעה לטווח ארוך ככה אני מציע לך לראות את זה.
את קונה קונסולה עכשיו ויש לך שקט לכמה שנים.

גם אני כגיימר כבד, את חושבת שקניתי את הפלייסטישן 4 שלי בגלל המשחקים שיש לה כרגע? לא, קניתי אותו כי זו השקעה שתשתלם לי בטווח הארוך.

מחשב למשל? זה ים של דאגות, ושדרוגים ומשחקים שלא עולים ונתקעים.
משחקים לטלווזיה החכמה? עולים יותרש ממשחקים לקונסולה בטווח הארוך והמשחקים עתיקים ולא רלוונטים.

אל תחסכי תקני. ותקבלי ילד ובעל מרוצים יותר מהחיים ושקט בבית.

amithas190

New member
בעלך יעריץ אותך... תאמיני לי

תבדקי אם אפשר לשים קודי באקס בוקס ואז בכלל אתם מסודרים

שכנעת אותי!

מקווה שלא אתאכזב... והמוצר ישכב כאבן שאין לה הופכין עוד כמה חודשים

אין סיכוי, הילדים של היום יש להם מודעות לשוק בקונסולות.

אי אפשר לחרטט אותם. הם יודעים מה ההבדל בין אקסבוקס וואן לאקסבוקס רגיל, ואם הוא טרח לציין דגם ספציפי אז הוא יודע מה הוא רוצה ומה הוא מחפש.

הם חכמים מאוד יודעים לבדוק באינטרנט איזה משחק יוצא לאיזה קונסולה ומתי
וכל עוד אין לכם בעיה עקרונית עם המשחקים שהוא רוצה לשחק אז לכו על ONE.

צפוי לכם שקט לפחות עד שיהיה בן 14.

למעלה