כולכם אמרתם שזהו השיר המכוער ביותר של גאנס, ולא הכרתי אותו. הרגשתי חור בהשכלה, בושה וחרפה. ו, MY WORLD פשוט גרם לי לצחוק. אשכרה פרסומת לRC קולה, חחח, זו האסוציאציה שלי עם זה.
אני אשמח אם נפתח איזה דיון קטנטן על השיר הזה. יש מישהו שאוהב את השיר? או לפחות לא שונא אותו? כשהשיר מגיע בדיסק, מישהו לא מעביר? מה אתם חושבים שהייתה המטרה/הרעיון מאחורי השיר הזה?
השיר הזה לדעתי הוא שיר לא פחות משאר השירים, ואני לא מעביר אותו!
הוא נשמע יותר טוב בתקליט אגב חח לדעתי הוא מתאר מצב של אי שפיות וכאוס רגשי ומנטאלי..וכפי שאנחנו יודעים אקסל לא הבנאדם הכי שפוי. בזמנים מסויימים אני יכול להזדהות אפילו עם השיר הזה.
אבל יש להקות שעושות שירים מוזרים בשביל לתפוס מקום באלבום, לדוגמא רד הוט שבאלבומים הראשונים שלהם היו כמה שירים מאולתרים באורך דקה-דקה וחצי שהם סתם מנגנים משהו... אולי המטרה הייתה לעגל את מספר השירים באילוז'נס אבל אז כבר עדיף להכניס את קראש דיאט... קיצר אין לזה הסבר.
אמנם יש פילרים באלבומים... וגם באילוז'נס יש. אבל היה להם כבר מספיק שירים... ולדעתי שיר כזה מוזר, אם זה היה פילר, כבר היו מכניסים שיר אחר. יש לו מטרה לשיר הזה. כוונה כלשהי.
אני זוכר מאוד במעורפל שגם אני קראתי על זה איפשהו ואני לא מצליח להזכר. אולי נהיה לנו קצת סלט בראש, כי יש שיר של צ'ארלס מנסון בסוף Spaghetti Incident?....