Xena Warrior Princess Rules !!!

Benjemin

New member
Xena Warrior Princess Rules !!!

כותבים יקרים, שלום רב ! שמי בן ואני בן 14, אני עולה לכיתה ט´ ועובר לבית- הספר לאומנויות- הבמה "תלמה ילין" במגמת המחול . אני רוקד עם כיתות יא´- יב´ וב- "בת דור" אני רוקד עם גילאי 20- 16 . אני מעוניין בעתיד לעסוק במחול באחת הלהקות הקלאסיות או המודרניות . תחביביי הם לקרוא ספרים, להאזין למוסיקה (מכל הסוגים), ולצפות בטלוויזיה ; תוכניותיי האהובות הן: "זינה הנסיכה הלוחמת", "בנות גילמור", ו- "באפי ציידת הערדפים" - בקיצור, כל סידרה שמשלבת חתיכות ! זהו הביוגרפיה המקוצרת שלי רק כדי שתכירו אותי, ואני מאוד מעוניין להתחבר ולהתחיל להכיר אתכם, אשמח עם תכתבו לי ! קראתי כי אינכם מרוצים מפרק מסוים, אל איזה פרק אנו מדברים ? ובאיזה ערוץ ? אני מאמין שערוץ 15 (Star World), אם מדובר בפרק שעבר, כשזינה, גבריאל, ואריה ושבט האמזונות שטו אחר נקמה כשהוכתרה ואריה למלכת האמזונות, אינני חושב כלל שהפרק היה מוזר או דפוק, הפרק היה מאוד מאוד קשה לצפיה ומזיל דמעות . כשהן רצו בחוף כדי להגיע לטירה ובנות- האמזונות נרצחות אחת אחרי השנייה, הזכיר במובן מסוים את הסרט "להציל את טוראי ראיין" כשהאמריקנים ניסו לעבור לשטח הגרמני ! אשמח להתכתב איתכם ברבות, ולהיות חבריכם, תודה רבה ! בן

shiRan WP

New member
היי בן!!!!!!!! אפשרות ל-ספויילר

ברוך הבא לפורומינו
אז ככה , אנחנו מדברים על הפרק שהיה היום בערוץ סטאר וורלד, שכחתי את שם הפרק, אבל זה פרק "בעתיד" כאילו..אני לא רוצה להרוס לך אז תראה ב-9 וחצי בערוץ סטאר וורלד. לי קוראים שירן, שוב ברוך הבא:) שירן

Benjemin

New member
היי, שירן !

שירן היקרה, לא ידעתי על איזה פרק מדובר אך בכל זאת, ראיתי את הפרק שהיה ההיום בתאריך ה-6 ליולי, כשאלטי השתתפה בו כמתחזה ! את דעתי, על הפרק כתבתי במכתבי : "תגובות לשאלותייך ..." שכתבי לך ששאלת כמה שאלות, תקראי ותלמדי . נתכתב עוד בקרוב, בן !

vampire1

New member
ברוך הבא בן ...

קודם כל מזל טוב על שהתקבלת לתלמה ילין אני יודע שלא קל להתקבל לשם (לא שניסיתי או משהו כזה). ד"א אתה גר בגבעתיים

xena son

New member
בן שלום!!!

מצתער אם כתבתי לך משהו שפגע בך לא היתכוונתי רוצה ליוהת חברך ולהיתכתב איתך בתודה xena son

למעלה