xiaomi redmi note 4 חיבור למחשב להורדת תמונות

vortec

New member
תודה רבה זה עובד

לטובת חברי הפורום מדריך ביצוע: 1.הגדרות 2.מידע על הטלפון 3.גירסאת MIUI ללחוץ מספר פעמים על "גירסת MIUI" עד שהוא אומר שאתה במצב מפתח 4.לחזור להגדרות 5.הגדרות נוספות 6.אפשרויות מפתח 7.להפעיל "ניפוי באגים ב USB" 8.קח את הכבל הטענה שלך תחחבר את הצד של ה- USB לכניסה של ה - USB למחשב. עכשיו המחשב שלך אמור לזהות את המכשיר שלך, את מוריד את וילון המשימות במכשיר הכי למטה {מתחת לניפוי באגים של USB מחובר" "השתמש ב USB לטעינה" ללחוץ עליו ואמורות להיות שם 3 אופציות {בחר באופציה 2 או 3 לצורך העניין}: 1.טעינה בלבד {מצב ברירת מחדל} 2.העברת קבצים 3.העברת תמונות עכשיו תלך למחשב תיכנס למחשב שלי, אמורה להיות לך שם תיקיה שנקראת שיאומי או רדמי 4 תלחץ עליה ויפתחו לך המון תיקיות, תיכנס לתיקיה DISM שם אמורות להיות התיקיות של התמונות. &nbsp &nbsp &nbsp &nbsp

vortec

New member
xiaomi redmi note 4 חיבור למחשב להורדת תמונות

יש לי xiaomi redmi note 4 ואני מעוניין להוריד ממנו תמונות למחשב לאחר שעברתי על סרטונים ביוטיוב ביצעתי את הפעולה שמתוארת בסירטון הנל: https://www.youtube.com/watch?v=dcnXeFMcBa0 אמנם רואים את המכשיר במחשב לאחר הפעולה אך הוא כותב לי שאין קבצים על המכשיר ויש לי מאות תמונות בגלריה ,איך אני יכול לראות את התמונות בגלריה אצלי במחשב.? מה אני לא עושה נכון ואיך אפשר לפתור את העניין.? תודה.

vortec

New member
זה פתרון שאני לא מחפש

אני באותה המידה יכול לשלוח את הקבצים ב WIFI למייל ולהוריד אותם למחשב אני רוצה חיבור עם כבל USB ,איך אני מבצע את זה ?

למעלה