שלום
לפני כשנתיים התיעצתי בפורום הזה לגבי סלולרי חדש ולבסוף לאחר שמיעת העצות קניתי רדמי נוט 7 ומכיוון שעברו שנתיים חשבתי שכדאי לכתוב את התרשמותי מהמכשיר.
המכשיר משמש רק לשיחות,אימילים,SMS,צילום מסמך והפיכתו לקובץ PDF,גלישה לחשבון בנק/קופ"ח.
הבטריה מחזיקה יומיים (!!!!!) ולפעמים קצת יותר.
לא מתקין משחקים או הרבה אפליקציות.
1)המצלמה בלילה אינה מרשימה ולא הצלחתי לצלם תמונה טובה של התנים בפארק, חבל.
2)המסך נסדק ואני אפילו לא זוכר מתי נפל וכיצד ניזוק, פשוט פתאום ראיתי את הנזק וזה מוזר כי הוא נמצא בתוך מעין ארנק מעור, כלומר מוגן, כך לפחות חשבתי ,
ה ZOPO שהיה לי לפניו נפל מספר פעמים ולא ניזוק כלל.
3)לא ניתן לראות מה כתוב במסך באור שמש , חיסרון גדול מבחינתי.
3)אין NFC, ידעתי אבל בכל זאת אני חושב שזה חשוב, טעיתי שלא התעקשתי על מכשיר עם NFC.
4)המכשיר עובד כיום בדיוק כמו שעבד ביום הראשון, לא הבחנתי בשום האטה.
5) הבטריה חזקה ולא מתרוקנת מהר יותר מאשר בעבר.
6)אופציית הקלטת השיחות עובדת בדיוק כמו שציפיתי ומבחינתי זו היתה תכונה חשובה מאוד.
מכיוון שהבטריה לא עושה בעיות נראה לי שהמכשיר ישמש אותי גם בשנתיים הקרובות.
קניה מוצלחת במחיר מדהים, גם בעתיד אקנה מכשיר זול וללא יומרות מוגזמות, תודה על היעוץ.
תודה
י
לפני כשנתיים התיעצתי בפורום הזה לגבי סלולרי חדש ולבסוף לאחר שמיעת העצות קניתי רדמי נוט 7 ומכיוון שעברו שנתיים חשבתי שכדאי לכתוב את התרשמותי מהמכשיר.
המכשיר משמש רק לשיחות,אימילים,SMS,צילום מסמך והפיכתו לקובץ PDF,גלישה לחשבון בנק/קופ"ח.
הבטריה מחזיקה יומיים (!!!!!) ולפעמים קצת יותר.
לא מתקין משחקים או הרבה אפליקציות.
1)המצלמה בלילה אינה מרשימה ולא הצלחתי לצלם תמונה טובה של התנים בפארק, חבל.
2)המסך נסדק ואני אפילו לא זוכר מתי נפל וכיצד ניזוק, פשוט פתאום ראיתי את הנזק וזה מוזר כי הוא נמצא בתוך מעין ארנק מעור, כלומר מוגן, כך לפחות חשבתי ,
ה ZOPO שהיה לי לפניו נפל מספר פעמים ולא ניזוק כלל.
3)לא ניתן לראות מה כתוב במסך באור שמש , חיסרון גדול מבחינתי.
3)אין NFC, ידעתי אבל בכל זאת אני חושב שזה חשוב, טעיתי שלא התעקשתי על מכשיר עם NFC.
4)המכשיר עובד כיום בדיוק כמו שעבד ביום הראשון, לא הבחנתי בשום האטה.
5) הבטריה חזקה ולא מתרוקנת מהר יותר מאשר בעבר.
6)אופציית הקלטת השיחות עובדת בדיוק כמו שציפיתי ומבחינתי זו היתה תכונה חשובה מאוד.
מכיוון שהבטריה לא עושה בעיות נראה לי שהמכשיר ישמש אותי גם בשנתיים הקרובות.
קניה מוצלחת במחיר מדהים, גם בעתיד אקנה מכשיר זול וללא יומרות מוגזמות, תודה על היעוץ.
תודה
י