Xiaomi redmi note 7 - סיכום ניסיון של שנתיים

י_357

Member
שלום

לפני כשנתיים התיעצתי בפורום הזה לגבי סלולרי חדש ולבסוף לאחר שמיעת העצות קניתי רדמי נוט 7 ומכיוון שעברו שנתיים חשבתי שכדאי לכתוב את התרשמותי מהמכשיר.

המכשיר משמש רק לשיחות,אימילים,SMS,צילום מסמך והפיכתו לקובץ PDF,גלישה לחשבון בנק/קופ"ח.
הבטריה מחזיקה יומיים (!!!!!) ולפעמים קצת יותר.
לא מתקין משחקים או הרבה אפליקציות.

1)המצלמה בלילה אינה מרשימה ולא הצלחתי לצלם תמונה טובה של התנים בפארק, חבל.
2)המסך נסדק ואני אפילו לא זוכר מתי נפל וכיצד ניזוק, פשוט פתאום ראיתי את הנזק וזה מוזר כי הוא נמצא בתוך מעין ארנק מעור, כלומר מוגן, כך לפחות חשבתי ,
ה ZOPO שהיה לי לפניו נפל מספר פעמים ולא ניזוק כלל.
3)לא ניתן לראות מה כתוב במסך באור שמש , חיסרון גדול מבחינתי.
3)אין NFC, ידעתי אבל בכל זאת אני חושב שזה חשוב, טעיתי שלא התעקשתי על מכשיר עם NFC.
4)המכשיר עובד כיום בדיוק כמו שעבד ביום הראשון, לא הבחנתי בשום האטה.
5) הבטריה חזקה ולא מתרוקנת מהר יותר מאשר בעבר.
6)אופציית הקלטת השיחות עובדת בדיוק כמו שציפיתי ומבחינתי זו היתה תכונה חשובה מאוד.

מכיוון שהבטריה לא עושה בעיות נראה לי שהמכשיר ישמש אותי גם בשנתיים הקרובות.
קניה מוצלחת במחיר מדהים, גם בעתיד אקנה מכשיר זול וללא יומרות מוגזמות, תודה על היעוץ.

תודה
י

לוייםLEVIM

Well-known member
שלום

לפני כשנתיים התיעצתי בפורום הזה לגבי סלולרי חדש ולבסוף לאחר שמיעת העצות קניתי רדמי נוט 7 ומכיוון שעברו שנתיים חשבתי שכדאי לכתוב את התרשמותי מהמכשיר.

המכשיר משמש רק לשיחות,אימילים,SMS,צילום מסמך והפיכתו לקובץ PDF,גלישה לחשבון בנק/קופ"ח.
הבטריה מחזיקה יומיים (!!!!!) ולפעמים קצת יותר.
לא מתקין משחקים או הרבה אפליקציות.

1)המצלמה בלילה אינה מרשימה ולא הצלחתי לצלם תמונה טובה של התנים בפארק, חבל.
2)המסך נסדק ואני אפילו לא זוכר מתי נפל וכיצד ניזוק, פשוט פתאום ראיתי את הנזק וזה מוזר כי הוא נמצא בתוך מעין ארנק מעור, כלומר מוגן, כך לפחות חשבתי ,
ה ZOPO שהיה לי לפניו נפל מספר פעמים ולא ניזוק כלל.
3)לא ניתן לראות מה כתוב במסך באור שמש , חיסרון גדול מבחינתי.
3)אין NFC, ידעתי אבל בכל זאת אני חושב שזה חשוב, טעיתי שלא התעקשתי על מכשיר עם NFC.
4)המכשיר עובד כיום בדיוק כמו שעבד ביום הראשון, לא הבחנתי בשום האטה.
5) הבטריה חזקה ולא מתרוקנת מהר יותר מאשר בעבר.
6)אופציית הקלטת השיחות עובדת בדיוק כמו שציפיתי ומבחינתי זו היתה תכונה חשובה מאוד.

מכיוון שהבטריה לא עושה בעיות נראה לי שהמכשיר ישמש אותי גם בשנתיים הקרובות.
קניה מוצלחת במחיר מדהים, גם בעתיד אקנה מכשיר זול וללא יומרות מוגזמות, תודה על היעוץ.

תודה
י

יש לי REDMI NOTE 8 מעל שנה
מצלמה 48 מ"פ טובה ויותר איכותית מה48 מ"פ של הPOCO F3 ובמיוחד במצב של נייט מוד
צילום וידיאו 4K עם EIS באיכות טובה
המעבד 665 אחלה גם כיום
אני מצליח לקרוא היטב במסך באור שמש
הסוללה מחזיקה יום שלם תחת עומס
בערכת המכשיר קיבלתי מטען 18W שזה אחלה ביחס ללפני שנה
יש לי כבר אנדרואיד 10 וMIUI 12 ואני עדיין מצליח להקליט שיחות
חיישן טביעת אצבעות עובד נהדר
הרמקול והספיקר חזקים דיים

בכללי סדרת REDMI NOTE 8 נמכרה בכ25 מיליון יחידות, הכי הרבה עד היום מכל סדרות הREDMI NOTE לדורותיהם
עד כדי כך ששיאומי משווקת עכשיו REDMI NOTE 8 גירסת 2021
יש לו בלוטות' 5.0
בגלל המעבד של מדיהטק G85 אי אפשר לצלם וידיאו 4K רק 2K
אין NFC
חיישן טביעת אצבעות עבר לצד ימין של המכשיר

נערך לאחרונה ב:

z1george

Member
מנהל
שבר בנפילה מושפע לדעתי מהזווית בה זה פוגע ברצפה. אם נופל על הפינה אז שום קייס לא יעזור
לגבי NFC לדעתי אפשר להסתדר בלעדיו עוד שנתיים. תמיד אפשר לעשות את המאמץ ולהוציא את הארנק מהתיק ואת הכרטיס מתוך הארנק, לשלם. ואז להחזיר. לא בשמיים
אל תתלהב מכל המרקטינג והמתנות הצטרפות לכל הארנקים הדיגיטליים, זה זמני

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
שבר בנפילה מושפע לדעתי מהזווית בה זה פוגע ברצפה. אם נופל על הפינה אז שום קייס לא יעזור
לגבי NFC לדעתי אפשר להסתדר בלעדיו עוד שנתיים. תמיד אפשר לעשות את המאמץ ולהוציא את הארנק מהתיק ואת הכרטיס מתוך הארנק, לשלם. ואז להחזיר. לא בשמיים
אל תתלהב מכל המרקטינג והמתנות הצטרפות לכל הארנקים הדיגיטליים, זה זמני
יש משהו אחר שלא מודעים בNFC אולי לא אקוטאלי לכולם אבל שווה לדעת..נסיעה בתחבורה ציבורית מצריכה כרטיס ורצוי מאוד NFC שנותן טעינה מהכרטיס למכשיר ללא צורך לחפש עמדה...כמובן שנותן את כל ההנחות וכו'..בימים שאי אפשר כבר לשלם לנהג ישירות זה די משמעותי.

frankthe2

Active member
גם אני קניתי את המכשיר הזה לחברה לפני שנתים מתנת יום הולדת. אכן הבטריה מחזיקה מעמד היטב. מאחר והחברה משתמשת המון בואטספ ובפייסבוק אז מטעינים כל יום בערב וזה מספק ליום שלם בלי בעיה. כמובן שהמכשיר משמש גם לשיחות, הודעות, אפ של אתרי חדשות, וגם אפ למצלמות- הכל עובד סביר.
בנמוסף קיבלנו עדכון פעם אחת בשנתיים האלה - העדכון עבר בשלום ולא נרשמה האטה במכשיר.
אכן המצלמה לא טובה בתנאי תאורה חשוכים.
אני גם מסכים שהמסך לא מדהים בטח לא בשמש.
עוד חסרון מבחינתנו הוא נושא הקול - הצליל המתכתי מעצבן, איכות ההקלטה על הפנים וזה עוד בהשוואה לסמסונג j5 ישן. ניסינו להקליט בכמה מופעים וזה פשוט לא זה.
חסרון נוסף הוא נושא המשקל - המכשיר לא הכי כבד אבל לא מאוזן וקשה להחזיק אותו, החזקתי מכשירים אחרים כבדים ממנו - איפון 11 מקס, סמסונג a71, שיאומי 9 פרו ועוד - ובכולם המשקל יותר כבד אבל חלוקת המשקל שונה כך שלא מרגישים את משקל המכשיר.
סך הכל עובד סביר ולא התיישן יותר מדי.
השנה החברה ביקשה שאקנה טלויזיה (50-55 אינטש סמראט ואשמח להמלצות... ;- ) ) אז את המכשיר הסלולארי נחליף בעוד שנה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
גם אני קניתי את המכשיר הזה לחברה לפני שנתים מתנת יום הולדת. אכן הבטריה מחזיקה מעמד היטב. מאחר והחברה משתמשת המון בואטספ ובפייסבוק אז מטעינים כל יום בערב וזה מספק ליום שלם בלי בעיה. כמובן שהמכשיר משמש גם לשיחות, הודעות, אפ של אתרי חדשות, וגם אפ למצלמות- הכל עובד סביר.
בנמוסף קיבלנו עדכון פעם אחת בשנתיים האלה - העדכון עבר בשלום ולא נרשמה האטה במכשיר.
אכן המצלמה לא טובה בתנאי תאורה חשוכים.
אני גם מסכים שהמסך לא מדהים בטח לא בשמש.
עוד חסרון מבחינתנו הוא נושא הקול - הצליל המתכתי מעצבן, איכות ההקלטה על הפנים וזה עוד בהשוואה לסמסונג j5 ישן. ניסינו להקליט בכמה מופעים וזה פשוט לא זה.
חסרון נוסף הוא נושא המשקל - המכשיר לא הכי כבד אבל לא מאוזן וקשה להחזיק אותו, החזקתי מכשירים אחרים כבדים ממנו - איפון 11 מקס, סמסונג a71, שיאומי 9 פרו ועוד - ובכולם המשקל יותר כבד אבל חלוקת המשקל שונה כך שלא מרגישים את משקל המכשיר.
סך הכל עובד סביר ולא התיישן יותר מדי.
השנה החברה ביקשה שאקנה טלויזיה (50-55 אינטש סמראט ואשמח להמלצות... ;- ) ) אז את המכשיר הסלולארי נחליף בעוד שנה.
ציין איזה סכום לטיוי...יש מגוון רחב...ההמלצה הראשונית היא סמסונג QLED 55 חבר שלי קנה בסביבות 3000 ש"ח מרוצה מאוד. אבל זה תלוי יכולת יש פחות ויש יותר..

י_357

Member
לגבי NFC:
ירון, אתה צודק, NFC חשוב לצורך תשלום עבור רב קו, טעיתי כאשר לא חיפשתי מכשיר עם תמיכה, באותו זמן ניתן היה למלא רב קו אצל הנהג.

יש למישהו דיעה לגבי מקרר מומלץ ?
המקרר הנוכחי שלי (תדיראן גלקסי 425 ליטר ) גוסס, היה קטן מידי, מחפש מקרר גדול יותר 550-600 בערך, מקפיא עליון, ללא תכונות מיוחדות
כמו עשיית קוביות קרח.

יש חברה מומלצת ?
יש דגם/חברה שרצוי להימנע מהם ?
כדאי לנסות לקנות משומש ?
התרשמתי שהמחירים שנדרשים עבור מקרר יד שניה מפרטיים (לא מסוחרים) לא לוקחים בחשבון את עלות ההובלה ובאופן כללי לא זולים במיוחד,
איני יכול לדעת אם המקרר עבר תיקון לאחרונה ואם לא התגלתה בעיה שעליה לא מספרים לי, שווה לקחת את הסיכון ?

תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לגבי NFC:
ירון, אתה צודק, NFC חשוב לצורך תשלום עבור רב קו, טעיתי כאשר לא חיפשתי מכשיר עם תמיכה, באותו זמן ניתן היה למלא רב קו אצל הנהג.

יש למישהו דיעה לגבי מקרר מומלץ ?
המקרר הנוכחי שלי (תדיראן גלקסי 425 ליטר ) גוסס, היה קטן מידי, מחפש מקרר גדול יותר 550-600 בערך, מקפיא עליון, ללא תכונות מיוחדות
כמו עשיית קוביות קרח.

יש חברה מומלצת ?
יש דגם/חברה שרצוי להימנע מהם ?
כדאי לנסות לקנות משומש ?
התרשמתי שהמחירים שנדרשים עבור מקרר יד שניה מפרטיים (לא מסוחרים) לא לוקחים בחשבון את עלות ההובלה ובאופן כללי לא זולים במיוחד,
איני יכול לדעת אם המקרר עבר תיקון לאחרונה ואם לא התגלתה בעיה שעליה לא מספרים לי, שווה לקחת את הסיכון ?

תודה
מקרר יש לי של חברת בוש, עובד שנים אפס תקלות. איכות בנייה והרכבה מעולות..כל התכונות שהיו אז ..כמו אנטי בקטריאלי למשל..ישנן. ארגונומיה נוחה לי..בקיצור המלצה שלי על איכות גרמנית של החברה, יד שניה אישית אני לא אוהב..אני מעדיף שאני השתמשתי ראשון במקרר גם בשל כשרות למשל..גם שיש לי אחריות ..גם קשה לבדוק היום מקררים כי יש לוחות דיגיטאליים וכדומה..שאין לדעת כמה יחזיקו מרגע הרכישה...
קישור לחברה:

י_357

Member
חשבתי לבחור ב SHARP, חברה מוכרת שמציעה מקררים במגוון גדלים, רציתי 600 ליטר (למרות שאני רווק).

המחירים של BOSCH/SIEMENS/AEG גבוהים בכמעט 50% מהגודל המקביל של SHARP ב ZAP,
והחל מהגודל של 550 ליטר המקפיא הוא תחתון ויעצו לי להימנע מזה, התלבטות, כפי הנראה אלך על הגרמני
עם מקפיא עליון, הכי גדול הוא 550 ליטר.

BOSCH/SIEMENS/AEG - בעבר אמרו לי שלגבי מכונות כביסה מדובר בעצם על אותו מוצר.

תדיראן גלקסי 450 ליטר הנוכחי שלי חי 30 שנה.

תודה

יש לי RN7 אותו פרק זמן בדיוק. הדבר הראשון שעשיתי, זה לפתוח בוטלואדר, להפליש ריקברי ולהתקין רום מקוסטם (ניסיתי כמה, התבייתי על Pixel Experience). כמו כן, התקנתי את GCam עם HDR+. התוצאה: מכשיר מהיר, עם אנדרואיד 11, עשר שעות מסך ומצלמת סטילס טובה כולל בלילה.

נערך לאחרונה ב:

Critical Thinking

Well-known member
גם לי Xiaomi REDMI Note 7 ואני שבע רצון, למרות שלא יקודם לאנדרואיד 11. אני מקווה לפחות לקבל MIUI 12.5.

מדי פעם אני בודק מה הולך בו ב- storage והנה תעלומה.
להלן screenshot של storage breakdown במכשיר:
מהו אותו item עליון המסומן "Other 9.75GB"?
מה בדיוק מצוי שם, האם הוא חיוני, האם ניתן להיפטר ממנו או מחלק ממנו?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2021-06-08-12-09-35-585_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-06-08-12-09-35-585_com.miui.securitycenter.jpg
    KB 267 · צפיות: 4
למעלה