xin guan yin

guan yin

New member
xin guan yin

ni hao!
אני מניחה שאני לא הראשונה, ובטח לא האחרונה, שתעלה את השאלה הבאה: למישהו יש הצעות למי ולאן לפנות ע"מ למצוא עבודה הקשורה בסין או עבודה בסין עצמה? אני סטודנטית למזרח אסיה, בשנתה האחרונה, ואני אבודה לגמרי בנושא אבל עם רצון עז להתחיל ללעבוד בתחום....מחפשת את ההזדמנות שלי, למישהו יש עצה?!?!?!? xie xie

אMור

New member
shen ma תחום?

את מחפשת עבודה בתחום שלמדת, קרי: "מזרח אסיה"? פה בסין - העבודות הם בתחום מדעי הכסף או מדעי לימוד האנגלית לסטודנטים ברמה של בי"ס יסודי... או בכל מיני תחומי מחשבים למיניהם בחברות הי-טק הממוקמות בסין ובהונג קונג... אז מה את אומרת?

Mei11

New member
אופציות

מחפשים חברות שעובדות עם סין או בסין ומתחילים לשלוח מיילים עם קו"ח כאילו אין מחר. עם קצת מזל, אחת מהן תיקח אותך לתקופה מסוימת שבה תהיה לך אפשרות ללמוד את מה שלא לימדו אותך באוניברסיטה. (בלועזית קוראים לזה סטאז'). חברות שעובדות בסין אפשר למצוא פה

guan yin

New member
xie xie על העזרה

את האתר כבר הצלחתי למצוא...וגם הודעה בלוח הדרושים כבר פרסמתי.... אבל על מתקפת קו"ח לא חשבתי....גם זה רעיון. ולאMור, הבנתי את הראש, התוכנית להגיע לסין כרגע מתבשלת, אני רוצה ללמוד שם סמסטר סינית כי הסינית מהאוניברסיטה תפוגג בקרוב אם לא יעשה בה שימוש. אתה יודע האם זה אפשרי ללמד שם וללמוד במקביל?

guanyin

New member
יש עוד guanyin בפורום???

אני הייתי קודם!!!
סתםםםםםםםם - בחברות!
אגב - אם במקרה את חושבת על קונמינג כאופציה ללימודים, את יכולה לשלוח לי מסר?

Omiz

New member
and i didn't understand../images/Emo68.gif

how come Guanyin is studying chinese...I thought u were holding information from us... Im happy u don't have Pitsul ISHIYUT ! Omri.​

אMור

New member
ל- guan tin החדשה...

אז ככה: בהחלט ניתן ללמוד וללמד בסין. ישנם אין ספור אתרים בהם ניתן למצוא מוסדות ברחבי סין הדורשים מורים לאנגלית, כמו כאן, למשל... (או פשוט לגגל "teach in China") לחלקם דרישות, כגון: תעודת BA והוראה, עדיפות למחזיקי דרכון אמריקאי או אנגלי (או אוסטרלי או ניו-זילנדי בעדיפות שנייה), אבל כבר שמעתי על ישראלים שלימדו או מלמדים אנגלית, ככה שזה בהחלט אפשרי. אם את מאוד מאוד רוצה - את גם תגשימי!

guanyin

New member
אני לא יודעת סינית,

אני רק מתרגמת שירים. ואם זה לא פיצול אישיות, אז מה כן?

למעלה