Xiu Xiu - The Air Force

Knives Out

New member
Xiu Xiu - The Air Force

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

avki

New member
הסבר אומשו?

V e g

New member
תשיג*

ולמה שמישהו בכלל יחשוב על להשיג, במיוחד כשהוא לא יודע מה זה בכלל תכתוב כמה מילים, תסביר מי נגד מי...

Knives Out

New member
אי אפשר. תאמין לי שאי אפשר.

אבל מי שרוצה מוזמן לנסות.. זה עושה לי סיוטים בלילה.

eorion

New member
למה סיוטים?!

זה אלבום באמת מעולה. קסיו קסיו הם מעולים. יש להם ראש אדיר. כל צפצוף, צלצול, ציוף קרקוש ורעם שלהם הוא מדהים בנכונות שלו. גם הדיסק הזה, וגם כל האחרים שלהם הם מעולים. אני תקופה ארוכה כבר שומע אותם מלא, ולא מפסיק להתלהב. הם צמד (עכשיו כבר נוסף להם עוד שותף...), הוא האחיין שלה. הם מנגנים על הרבה כלים, הוא חוץ מגיטרה על סוג של ויברפון או מרימבה או משהו כזה, ועוד כלי מיתרים ועוד הרבה, היא מתעסקת באלקטרוניקה לצידו באקורדיון משופץ בהקשה. שווה מאד מאד לשמוע לדעתי. כדי גם לראות הופעות ביוטיוב, כדי להבין (או לא להבין) איך הם עושים את זה, ולרכוש עוד הערכה. מהמילים שלו אפשר לחשוב שהוא מתגושש הרבה. יש גם אלבומים שמתקשרים להרכב, עקב היותו שותף בהם בעבר ובהווה. ibopa הרכב מגניב, פחות "כבד" מקסיו קסיו, יותר גדול, כלי נשיפה. ten in the swear jar כשקראתי על ההרכב הזה, כתבו שהוא ההמשך לאיבופה. והם גם טובים. XXLיכול להיות, שזה הרכב שגם מתקשר איך שהוא לקסיו קסיו, חוץ מהסולן שהוא אותו אחד, אפשר לשמוע הרבה דמיון בראש המוסיקלי, אולי זה מין משחק מילים כזה- Xiu Xiu- XXL יש להם גם דיסק הופעה עם devendra banhart, שזה נחמד מאד, ועוד דיסק עם grouper ,שלא ממש הבנתי מה זה grouper, אבל השגתי שני דיסקים של הדבר הזה, וזה גם אדיר. יש להם דף במיי ספייס, עם קטעים טובים מאייר פורס, ואתר משלהם, וכדאי לראות.

Knives Out

New member
אלבום חזק, באמת,

אמרתי שהוא עושה לי סיוטים בלילה מרוב שהוא חייזר מפחיד שתוקף אותך דווקא כשאתה מנסה להתחבב על השיר.

למעלה