XP.........לבני שש

RedStorm

New member
XP.........לבני שש

התקנתי לא מזמן WIN XP זה נחמד... יציב יותר בא עם מראה חדש ורעננן... ועוד שטויות אחרות (לא רק שטויות) אבל האקספלורר בו ממש נראה כמו דפדפן לתינוקות .....סליחה ילדים בני 6 תראו לבד...!

כריסטין

New member
אני לא מבינה משהו

מייקרוסופט לא הוציאה באופן רשמי את מערכת ההפעלה עדיין אז איך לרבים יש את התוכנה ? ונניח שהורדת את התוכנה מאתר WARZ (שזה כמובן לא חוקי) אבל מייקרוסופט לא אמורה לתת למערכת לעבוד שבועיים בלבד ???? ואז כאמור צריך להרשם ואם לא נרשמים אז מערכת ההפעלה לא תעבוד . ושלא נדבר על הדרייברים למינהם שאין עדיין התאמה אז מדוע אנשים כבר מתקינים את המערכת אצלהם במחשב .?????

אבשי ג

New member
או שאולי בארה"ב כבר יש הפצה רשמית..

ואנשים מביאים את זה משם. לפחות אני עשיתי את זה.

kitt

New member
בארה"ב גם אין הפצה רשמית זה רק

מגיע מתחילת החודש הזה על מחשבים שנקנים עם מערכת הפעלה, אבל זה עדיין לא נקרא הכרזה רשמית.

Haflo

New member
הפצה של חלונות XP

זה שמיקרוסופט לא הכריזה באופן רשמי על מערכת ההפעלה חלונות XP לא אומר שהיא כבר לא מפיצה אותה... גם רכב חדש שמגיע לארץ את יכולה לראות על הכביש עוד לפני ההפצה/מכירה/השקה רשמית של החברה

kitt

New member
זה שהמכונית נעה על כבישי הארץ לא

אומר שיש לה חלפים..... כנ"ל מערכת הפעלה רק שחלפים הם דרייברים לחומרה ותוכנות שתומכת בה.

pelpal

New member
המלצה - תקטין את האייקונים

זה משפר לדעתי את התחושה של "דפדפן לילדים". (ב customize toolbar). ולגבי נוכחות התוכנה אצל הרבה לפני שיצאה - אין מה לעשות. בעיני זה טבעי נורא לנסות שיהיה ומהר, ולא רק כדי להגיד "יש לי" אלא גם להרגיש "יש לי". הרי, בעצם הרבה מאיתנו לא צריכים הרבה יותר מחלונות 3.11, בעצם 95.. או אולי 98? ME? לא. אי אפשר בלי XP.

zug7

New member
תפסיק לבלבל את המוח

עד שסוף סוף משקיעים בגרפיקה מבלי לפגוע במהירות קמים כמוך ומבלבלים את המוח

קוברה@

New member
רק שתדע לך

שהגרפיקה תמיד פוגעת במהירות ... לא אלה שיש להם מחשב ממש מביר אלה לאלה שיש להם מחשב טיפה יותר איטי...אני למשל הייתי צריך לוותר על המון גראפיקה ב XP כדי שהמחשב יעבוד בצורה חלקה...ויש לי מחשב דיי טוב

למעלה