Xperia X10 Mini

Or Amit

New member
Xperia X10 Mini

יצא לו עדכון חדש שדי 'תוקע' את מי שמשתמש במכשיר. העדכון פשוט מנטרל את כל תוכנות ה-ROOT שיש כרגע. מישהו יודע על פתרון (למעט לעשות רול-בק לגרסה?) יש איזו דרך אלגנטית להתקין עברית על המכשיר עכשיו?

Or Amit

New member
בוודאי

בפעמים הראשונות הוא פשוט נתקע הרבה זמן ורץ על ריק אח"כ הוא זורק את הפרוסס כי אין לו אפשרות לגשת לזה. גם בפורומים של סוני אריקסון אומרים שאין אפשרות לעשות ROOT בינתיים. פניתי לSE, נראה אם תהיה תשובה. בכל אופן אם יש עוד רעיונות אני אשמח.

אני די בטוח ש-SE לא יעזרו לך לעשות ROOT ../images/Emo6.gif

אני מבין שמדובר בעדכון שיצא ב-21 לדצמבר? כי העדכון שלפניו, מגרסא 1.6 לגרסא 2.1, בהחלט איפשר לבצע ROOT למכשיר. אם אכן מדובר בעדכון של ה-21 לדצמבר, אתה בהחלט צודק וכרגע לא ניתן לבצע Root למכשיר ויש צורך להמתין לעדכון של תוכנות ה-Root השונות או מציאת דרך מורכבת יותר לבצע Root. אני ממליץ לך להתעדכן בפורום של המכשיר שלך ב-XDA וסביר להניח שתוך כמה ימים עד כמה שבועות תוכל לבצע את הפעולה.

Or Amit

New member
ברור ../images/Emo6.gif

אבל חשבתי אולי יש להם פתרון לעברית, לאור זה שהבנתי שמתחילים לשווק את האקספיריות בסלולר השונות.

אם הוא יימכר באופן רשמי בישראל אז יהיה פתרון

אם ברס (היבואנית של SE) תשווק את המכשיר באחת ממפעילות הסלולר, יהיה לך הרבה יותר קל להשיג עברית למכשיר וזאת מכיוון שבסך הכל צריך שמישהו ישלח לך או יעלה לאינטרנט את הרום הישראלי (למרות שאיני יודע אם זה חוקי).

למעלה