xperia x10 mini

arno9

New member
xperia x10 mini

שלום הצילו ,קניתי בחו"ל את המכשיר הנ"ל ,ומתברר לי שיש כמעט את כל השפות רק לא עברית אני יודע שבטח התעסקתם בנושא לא מעט ,אבל בכל זאת ,אולי מישהו יהייה נחמד ויסביר לי איך אני מכניס עברית לדראק הקטן הזה, (אני חושב שיש לי גירסה של 2.1 ) תודה מראש

Or Amit

New member
שלושה שלבים

1. תוריד את אחת מתוכנות הROOT של האנדרויד, נניח SuperOneClick ותעשה איתה ROOT למכשיר 2. תוריד את Android HebrewPack מגוגל ותתקין אותה במכשיר (אתה מוריד קובץ APK ומתקין אותו באמצעות תוכנה לניהול קבצים, למשל ASTRO) 3. אם אתה רוצה תוריד מקלדת עברית. לי באופן אישי זה היה לא נוח, אבל אתה יכול לנסות. אגב, ביצוע הפעולה הזו יתן לך אפשרות לקרוא עברית במכשיר (אס.אמ.אסים, מיילים, יומן פגישות וכו') הוא לא יתן לך את התפריטים בעברית או שום דבר דומה לזה.

arno9

New member
x10 mini

לא נראה לי שיש סיכויי שאני אצליח לעשות את זה לבד, בכל אופן תודה

Or Amit

New member
זה לא מאד מורכב

נדמה לי שגם כמה דפים אחורה יש את הלינקים שהבאתי לגבי הורדות. מה שכן, אני בטוח שלא יהיה לך קשה למצוא מישהו שיעשה את זה בתשלום סמלי

Or Amit

New member
אני לא פותח השרשור

אבל גם לי יש את המכשיר, ואני מאד ממליץ עליו עם כוכבית אחת קטנה - עניין העברית אם חשוב לך נושא הכתיבה בעברית, לדעתי תתרחק מהמכשיר (אלא אם אתה ילד\בחורה או עם אצבעות של ילד\בחורה). היכולת לכתוב במקלדת מלאה במכשיר הזה היא קשה עד בלתי אפשרית - בגלל הגודל שלו. אני מצאתי שעם מקלדת ספרות (כמו של טלפון סלולרי רגיל) והT9, מאד נוח לכתוב במכשיר. ברגע שאתה עובר למקלדת מלאה, זה מתסכל. מאד. הקריאה בעברית היא בסדר - כל עוד אין לך בעיה לעשות ROOT למכשיר, ולפני כמה שבועות נתקעתי בלי עברית לאיזה שבועיים, כי סוני אריקסון שיחררו גרסה שהיא UnRootable. כמובן שתוך שבוע וחצי-שבועיים המפתחים של תוכנות הפריצה מצאו דרך לעקוף את זה ובא לציון גואל.

arno9

New member
x10 mini

יש לך המלצה היכן באזור המרכז (תל אביב וסובב)ניתן לסדר את העברית במחיר סביר ,נ.ב כמה זה סימלי? יש לי כבר חשק למכור אותו ב1000 שח אני משחרר אותו

Or Amit

New member
אין לי מושג

בדרך כלל לוקחים על זה 100-200 ש"ח, אין לי באמת מושג. יכול מאד להיות שיש לך כמה חבר'ה בתחנה המרכזית שיעשו את זה, או בחנויות סלולר שונות בכל אופן מבחינת מה שצריך לעשות אם אתה מחליט לעשות את זה בעצמך: 1. להוריד את הקובץ ולעשות את הפעולות שכתובות כאן: http://www.addictivetips.com/mobile...d-samsung-captivate-with-super-one-click-app/ 2. תיכנס למארקט, תחפש את האפליקציה astro file manager תוריד אותה ותתקין אותה. 3. תוריד את הapk מכאן http://israelpack.googlecode.com/files/IsraelPack_latest.apk, תעביר אותו לכרטיס הזיכרון שלך ותתקין אותו באמצעות הAstro 4. תסגור ותפתח את המכשיר שלך אם אתה מחליט לוותר על התהליך\המכשיר - זה גם בסדר
טלפון חכם יכול להיות כלי מאד מאד חזק, אבל לפחות ל'שרופים' שלו יש צורך בלא מעט התעסקות עם המכשיר ושינויים והורדות וכו'. לא לכולם יש כוח לזה, וזה טבעי
בכל אופן, מכשירים שמגיעים מחו"ל (ולא מבוייתים כאן בארץ ע"י חברות הסלולר או החנויות הפרטיות) דורשים התעסקות. חבל שזו הייתה החוויה הראשונית שלך מהאנדרויד, שהיא באמת מערכת הפעלה מצוינת (וגם המכשיר מאד מהנה, אגב)

arno9

New member
x10

זהו, יש עברית....תמורת סכום סימלי תודה בכל אופן על ההסבר

למעלה