XX;;משהו שכתבתי בשיעור תקשורת. יאק.

RaVeN IYI

New member
XX;;משהו שכתבתי בשיעור תקשורת. יאק.

Rukia is perfect. She is beautiful, everybody loves her, and she has many friends. Rukia is perfect. She is strong, she's smart, and will always do the right thing. Rukia is perfect. She knows what she wants and how to get it, yet will never step over somebody on her way. Rukia is perfect. She is a good person, sharp and funny, and she'll always be there for a friend when needed. Rukia is perfect. She is dead.

מהמם *O*

לרגע החסרתי פעימה כי חשבת שזה ספוילר X_X אבל אז נפל לי האסימון שאם היא נשמה, אז היא דיי מתה....XD ממש יפה *.*

mike 666

New member
יופי , הגיעה הזמן שמישהו יכתוב על

הנוד התקוע שקוראים לו רוקיה , יופי , טוב מאוד אךךך אני פשוט לא אוהב אותה

mike 666

New member
נחמד מאוד כי ...

199 אחוז זה לא מספיק וגם 200 וכו' .. אבלל מיליון אחוז זה מטורף ! , כאילו את כל כך צודקת שאפילו מליון אחוז זה לא מספיק בשבילך , אבל עם אני ארשום 2 מליון , זה כבר מוגזם אז אני ארשום מיליון ו 1 אחוז .. שזה עדיין אחלה , לא מוגזם , אלא סביר ...^__^

RaVeN IYI

New member
וואו ^0^

תודה לשתיכןן ^0^ ~מוחצת~ ^^; האמת שחשבתי שכולם יסקלו אותי כי הם לא יבינו אבל מזלי שהבנתם XD ~מוחה טיפת זיעה~ ^^; שמחה שאהבתן ניא~

Neon taichou

New member
פתאום נחת עליי שרייבן כתבה שיר על

השלמות של רוקיה! Did you have an epiphany or something? XDD

RaVeN IYI

New member
זה היה מוקדש לאתי צ'אן ^^

XD ובשביל כל מי שאוהב את רוקיה. ואני לא אחת מהם XD

Kakashi Sensei

New member
זה באמת ממש מדהים!

אני הבנתי כאן משהו מעבר(אני לא יודע אם התכוונת לזה או לא אבל שיהיה). אני אסביר לך למה התכוונתי במסנג'ר, אני לא רוצה להביך את עצמי אם יסתבר בסוף שטעיתי...

Kakashi Sensei

New member
לאחר שהדיעה שלי אושרה, ע"י גורם

מוסמך, הנה היא: לפי מה שאני חושב, כאשר אדם מת, אנו תמיד מנסים לזכור רק את התכונות הטובות שלו ואת הזמנים הטובים אותם חלקנו עם אתו! לכן תיארת כך את רוקיה ובסוף הוספת את השורה בה נאמר שהיא מתה.

למעלה