Yבשר-ראיון עם רן ועילי על הקליפ החדש כולם לראות
M Meytar 888 New member 12/8/07 #1 Yבשר-ראיון עם רן ועילי על הקליפ החדש../images/Emo13.gif כולם לראות
N nofarosh11 New member 13/8/07 #2 נווו , יאללה שיתחייל! ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif
N nofarosh11 New member 13/8/07 #4 כפרעליו איזה חמווווווווד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!@$#@^$ + אניאניאניאני מוכנה להיות הצ'אנס השני שלך!#@%! חחח, כפרעליו ואיך שהוא חיקה את עצמו צוחק, יפיווווווווווווווווווווףףף!#%! #!@% כפרעליו @~%^!
כפרעליו איזה חמווווווווד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!@$#@^$ + אניאניאניאני מוכנה להיות הצ'אנס השני שלך!#@%! חחח, כפרעליו ואיך שהוא חיקה את עצמו צוחק, יפיווווווווווווווווווווףףף!#%! #!@% כפרעליו @~%^!
M Meytar 888 New member 13/8/07 #5 חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא הרג אותיXD חחחחחח "תגיד סתם שטויות וזה יהיה הכי קרוב אלי" חחחחח רן הסטלן עילי כזה מוווווווווווווווווווותק שיהיה בהצלחה עם הקליפ, וחברס,הוא יגיע למבוקשים,עזבו למבוקשים..הוא יגיע למקום -1- במבוקשים!!
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הוא הרג אותיXD חחחחחח "תגיד סתם שטויות וזה יהיה הכי קרוב אלי" חחחחח רן הסטלן עילי כזה מוווווווווווווווווווותק שיהיה בהצלחה עם הקליפ, וחברס,הוא יגיע למבוקשים,עזבו למבוקשים..הוא יגיע למקום -1- במבוקשים!!
N nofarosh11 New member 13/8/07 #6 רן הסטלן../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif
N nofarosh11 New member 15/8/07 #8 ../images/Emo80.gif הרגע ראתי [שוב../images/Emo3.gif] את הקליפ בערוץ 2.. מ ד ה י מ י ם !
ש שירה 94 New member 15/8/07 #9 ראיתי את זה אתמול והם כאלה מתוקים.. היה כזה מצחיק הקטע שרן חיכה את עצמו..
י יוב101 New member 16/8/07 #11 יש לי HOT ../images/Emo4.gif מישהו יודע איפה אני יכולה לראות את זה באינטרנט? יש להם אתר? תעזרו לי
M Meytar 888 New member 16/8/07 #12 יש להם אתר... אני אנסה לחפש לך..כי הוא לא רשמי או משו,זה בתוך אתר כולשהו..חחח קיצר מסובך, אני אחפש