Y&R: The Return of the Sperms

python 4

New member
Y&R: The Return of the Sperms

יו, איך התגעגתי למשופמים הקטנים. הזרעונים הקטנים בתוך ארון הבגדים של דיאן. פיכס.
איזה קטע מוזר היה היום, הקטע של מייקל ודיאן. כאילו, פתאום נכנס לו המייקל הזה, גבר חסון ונאה לכל הדעות (
) והוא דורש צומי מלא אחרת אלא דיאן! בהתחלה שהוא אמר שהוא כועס מאוד על דיאן חשבתי שהוא כועס שהיא לא שיתפה אותו באיזו קנוניית-זרעונים נחמדה, אבל לא! הגבר גבר בוכה כאחרון הלפלפים "לא התקשרת אלי כבר שבועיים". זה פשוט היה מגוחך. ברור שהתסריטאים רצו להביא את מייקל לדירה בטוענה כלשהי, אבל זה כבר ממש מגוחך. "למה את לא מתקשרת? ואני מחכה ומחכה ליד הטלפון, ואת לא מתקשרת. נשים!" נו באמת. שילך להטריד קצת את כריס. אפרופו צומי - מקראול עולים לי כבר על העצבים. מה בדיוק הם רוצים מבילי המסכן? אז יש לו חברה חתיכה, בזמן שראול נאלץ להסתפק במקדונלדס הזו. אז יש לו כסף והכל בזמן שראול חי עם שבעת אחיו באותו חדר. סו וואט? פשוט מקנאים. ואגב - ממתי מק וקאלי נעשו כאלה ידידות? כנראה שלקראת החתונה של קאלי התסריטאים נזכרו שגם לה אין חברות בסדרה, וכדי לא לחזור על טראומת מאג-נינה הם מסדרים לה מישהי כבר מעכשיו. ואגב צומי - מה קרה לויקי, שפתאום מצווחת ככרוכיה "גארי! גארי!"
מותק, פיטרו את גארי, הביאו איזה גבר גבוה וחתיך במקומו, במקום לתת לו הזדמנות להוכיח את עצמו (או לחלופין להתנפל עליו בקריאות "טייק מי, וואטאוור!") היא מתחילה לבכות בחוסר ישע "גרי! גרי!" ושיא הצומי להיום - אשלי באה לקבל קצת מהשפם. בעעעעעע
ולשרון יש תפקיד חדש - היא עכשיו גם shoulder to cry on, שזה מעבר לתפקיד הקלאסי שלה כאחראית ללקיחת הילדים למיגל כשהמבוגרים צריכים לדבר על נושאים חשובים.

מייקל

הוא ודיאן כביכול החליפו תפקידים. היא הגבר הזורק לאנחות, והוא האישה הקטנה שמחכה בבית לטלפון
למרות שלמען האמת, גם ככה לפי הפרצוף של דיאן גם אפשר לחשוב שהיא גבר
אבל באמת מפתיע ההתנהגות של המייק-מן, כבר לרגע חשבתי שהוא מחקה את אדיר מילר שמחקה את סיוון עם "החומה"

סיוון? יפהההה!

אני ממש מרחמת על מייקל אם הוא כזה נואש ומחכה לעצם שדיאן תזרוק לו! כאילו מה, אתה כזה חסר חיים שכל מה שיש לך לעשות זה לחכות שהשלד דיאן בכבודה ובעצמה תתקשר ותספר לך על השייט המזופט שלה. תאמין לנו ששום דבר מעניין לא קרה שם, גם שם על הסיפון היא המשיכה לפנטז על ויקטור... ממש חולת נפש...

dviridit

New member
כון גם אני תהיתי אןם פיספסתי משהו

לבי הידידות שהתפצתיחה לפתע בין קאלי ומקנזי. ומה קרה לויקי שתקפה כמו תינוק שאיבד צעצוע. ? גן ילדים.הא?

הידידות בין קאלי למאק../images/Emo58.gif

זה סתם היה תירוץ כדי שנשמע את קלי אומרת למאק "אני מקווה שתהיי מאושרת כמוני" "אני ומלקולם התגברנו על כל המכשולים" וזה כזה רמז עבה שאומר שקאלי לא תהיה מאושרת לזמן רב והמכשול האמיתי בדרך... וויקי תמיד אוהבת להזכיר לנו שכל העולם ואשתו עובדים בשבילה... מסכן הבחור שרוס הביא להחליף את גארי, הוא עמד שם כולו מיובש והם מדברים להחזיר את גארי כאילו הוא לא שם...

ים כחול

New member
ציון לשבח אני נותנת היום ל.....

קאלי שהצליחה בדרך נס על טבעי להוציא חיוך מהאינדיאנית החמוצה חיוך מלא ... הייתם מאמינים ???? חיוך מלא !!
נהניתי מהסיכומים המשעשעים שלכם
צ"ארמי איפה הסיכום שלך אתה חסר לי

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נכון ויש עוד שמות חוץ מהשם הזה שממש הולם אותה
גרומת עצם ערימת עצמות עור ועצם זהו עצם העניין לא זה עצם של דייאן אבל היא כבר לא מעניינת מזמן זהו עצם העניין ... לה לה לה לה

למעלה