yahowa 13 הקלטות חדשות שנתגלו

modulo1000

New member
yahowa 13 הקלטות חדשות שנתגלו

למי שחשב שקופסא בת 13 דיסקים מכסה הכל אזי עכשיו הדברים יוצאים בויניל וכמו כן הקלטות משנת 1975 שלא יצאו מעולם נתגלו בלינק תוכלו לקנות את המוסיקה ואת כתבי הקודש אגב החברה צימחונים והוציאו ספר בזמנו על בסיס אמונתם שכלל גם מתכונים מן המסעדה שניהלו בזמנו....אותה מסעדה שנשרפה ובה היו כל הסלילים המקוריים של ההקלטות על המוסיקה מעולם לא העזתי להמליץ אלו אנשים שחיו וחיים פסיכדליה והקליטו תחת LSD במינונים גבוהים ביותר זה כל כך מוזר ושונה אז על אף שאני מאוד אוהב זה ממש לא לכל אחד בברכת FATHER YOD YOD

yossivin

New member
צודק

the operetta הוא תקליט מצויין. יש לי אותו מאז שהוא יצא לפני כמה חודשים ושמעתי אותו פעם אחת בלבד מכיוון שמאז הכנסתי הביתה עוד כמה מאות תקליטים.

modulo1000

New member
אז עכשיו יש לך הזדמנות לויניל מחודש

לפי מה שהם אומרים הם הולכים להוציא הכל מחדש מאחר והמקוריים יצאו בכ 300 עותקים וכמעט בלתי ניתנים להשגה

yossivin

New member
יש לי

את penetration ואת i gonna take you home ו-operetta . את שלושתם אהבתי מאוד. אולי תאמר לי איך שאר האחד עשר??? מופלאים??? יש לי גם שלשה של zendik שגם עליהם צריך בהזדמנות לכתוב משהו.

modulo1000

New member
לינק לדיסקוגרפיה מלאה...המומלץ מכל:

הוא זה שאת תמונתו צרפת ואני מצרף תמונת תקריב.... GOLDEN SUNRISE בהשתתפותו של SKY SAXON האגדי מה SEEDS כשאני מקשיב לאלבום המוסיקה חודרת לתת הכרה ומשפיעה על קצב פעימות ליבי תקליט מומלץ....במקרה זה למרבית משתתפי הפורום מצ"ב לינק לדיסקוגרפיה מלאה

Jflyaway

New member
שאר האחד עשרה כל כך

גרועים שהם כבר ממש מצויינים... אם אתה מבין את כוונתי.

למעלה