YALI IM SORRY! Im so sorry,im a fool!i hope you can forgive me...love you,dena.
D dcohen New member 8/12/03 #1 YALI IM SORRY! Im so sorry,im a fool!i hope you can forgive me...love you,dena.
F fushi e New member 8/12/03 #2 ../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif דבר ראשון לא נראה לי שיהלי קורא פה בכלל. דבר שני,מה כבר עשית לו?
../images/Emo2.gif../images/Emo95.gif דבר ראשון לא נראה לי שיהלי קורא פה בכלל. דבר שני,מה כבר עשית לו?
M MSF GIRL New member 8/12/03 #3 Ze lo leyali sovol... Ze leyaeli,pashut hakinuy shela hu yali...bechol mikre ze dey barur shesobol lo nichnas lepo...hu asuk belozi disk chadash...stam,halevay...
Ze lo leyali sovol... Ze leyaeli,pashut hakinuy shela hu yali...bechol mikre ze dey barur shesobol lo nichnas lepo...hu asuk belozi disk chadash...stam,halevay...
ס סקס עם מוניקה New member 8/12/03 #4 הלוואי....! ../images/Emo8.gif ../images/Emo121.gif מהפה שלך לאלוהים, מה.. מיום ליום אני מפחידה את עצמי..
הלוואי....! ../images/Emo8.gif ../images/Emo121.gif מהפה שלך לאלוהים, מה.. מיום ליום אני מפחידה את עצמי..
י יעל חולה על פיטר New member 8/12/03 #5 ברור שאני סולחת מתוקה! אבל מזה עיצבנת אותי כמעט קפצתי מהחלון מרוב עצבים! אני הרי ילדה עצבנית אבל אני נרגעת מהר.. מזל..
ברור שאני סולחת מתוקה! אבל מזה עיצבנת אותי כמעט קפצתי מהחלון מרוב עצבים! אני הרי ילדה עצבנית אבל אני נרגעת מהר.. מזל..