Yamaha Aerox vs. Gilera Runner

Episode666

New member
Yamaha Aerox vs. Gilera Runner

אוקיי מה אתם ממליצים מה יותר מהיר חזק איכותי שווה יורת בקיצור הכל אמשח לשמוע תשובות מכולם במיוחד מאלו שרוכבים על הכלים מתלבט בין שניהם לבחירה סופית תודה על העזרה וסליחה שאני משגע פה בשרשורי עזרה אבל ככה זה!

גרמי

New member
לך על הראנר, מסיבה אחת....

כי אי אפשר לקנות אירוקס חדש היום.... (אלא אם התכוונת למשומש...)

yuvalfra

New member
אם אתה מחפש ריגושים

לך על הראנר. תנוחת הרכיבה נוחה אבל הוא איננו מרווח במיוחד. אם אתה מחפש מהירות ולהרשים את החבר'ה הוא הקטנוע בשבילך. הוא גם זול בהרבה מהאירוקס ומספק פחות או יותר את אותה סחורה.

S A T L A N

New member
זול בהרבה...

WTF נכון שאני צעיר ולא מפרנס ולא עובד ולא וכו וכו וכו אבל מי שיכול להשקיע ב13 אלף שקל בקטנוע (ראנר) בטח יכול להוסיף עוד אלפייה ולקנות קטנוע אחר (אירוקס) ושלא תבין אותי לא נכון אני בכל לא אוהב תאירוקס אני מעדיף תראנר אבל האמת ששניהם טובים אני עשיתי נסיעה קצרה על אירוקס שכנראה לא ממש היה במצב טוב ולכן אני לא יכול לתת דעה נכונה לגביו... ושוב "זול בהרבה" וכמו שאמרתי בעבר ולא מתבייש לאמר לך שן על האף מילא היית משווה פיור לאירוקס 6000 ל 14000 אבל להשוות ראנר לאירוקס 13000 ל 14000 תלמד חשבון אדוני!!!

yuvalfra

New member
יש אנשים ש-1000 בשבילם זה הרבה

אולי לא בשבילך...או בשביל אמא ואבא

שני הקטנועים מעולים ולדעתי גם שווים

כל שקל. מנסיעת מבחן על הראנר, התרשמתי ממנו מאוד לטובה מבחינת ביצועים (יחסית לקטנוע של נסיעות מבחן), בלמים מעולים, ודי נוח. החיסרון שבגללו לא קניתי אותו הוא העיצוב המוזר שלו והבליטה באמצע, שלא מאפשרת לשים כלום. לכן קניתי איירוקס (הוספתי רק 400 ש"ח בזמנו לפני כשנה), ואני מרוצה מאוד. ביצועים דומים לשל הראנר, בלמים מעולים, ולדעתי יש לו יתרונות קטנים על הראנר כמו : צמיג אחורי יותר עבה, אחיזת כביש הטובה ביותר מבין כל ה-50 סמ"ק שרכבתי, קטנוע מרווח יחסית, עם מקום לרגליים ותא אחסון שמספיק לקסדה גדולה שלמה ועדין נשאר מקום. בקיצור קטנוע מעולה. אם כסף זה לא העיניין, לך עליו. דרך אגב מדוע לא מייבאים איירוקס יותר ?

למעלה