Yeah Yeah Yeahs: לא למקרטני

לא ממש...

לא צריך לכעוס על פול על כך שהוא מנסה להשיב את הקרדיט האבוד שלו. למעשה... הוא גם מופלה במידה מסויימת (והנה ההסבר): עד היום, לא ראיתי תוכנית אחת על פול מקרטני, ואילו על ג'ון לנון יש המון, למרות שפול (לדעתי) היה יוצר יותר חשוב בביטלס. ג'ון תפס את כל תשומת הלב, בגלל שהוא היה פרובוקטיבי יותר, ופול שתק. כעת, כשהוא רוצה לשנות את החתימה שלהם, כועסים עליו. אבל צריך לחשוב: למה עד עכשיו הוא לא היה בתחילת החתימה? למה תמיד החתימה הייתה לנון/מקרטני??? כך שלמעשה הוא מאזן את האפלייה שהייתה קודם.

tin ker bell

New member
כי מן הסתם ג'ון הקים את הלהקה,לא?

עצם הדבר שהוא מנסה לשנות את החתימה עכשיו,לא מוצאת חן בעיני... הוא יכל להתלונן על זה קודם,היה לו עשור לם להתלונן על זה לפני שלנון נרצח.. אבל למה לדעתך הוא היה מופלה כל כך?

KoKolita

New member
יש יותר תכניות על ג'ון כי.....

ג'ון מת! זו הסיבה הכי פשוטה.....ומנסים להנציח את הזיכרון שלו אז עושים כל מיני תכניות וספיישלים עליו..... אני בכלל לא חושבת שזה אומר שהוא היה טוב יותר משאר חברי הלהקה. ובקשר לכתבה, מה שפול עשה מוטעה גם בעיני... עכשיו זה מאוחר מדי וזה נראה גם די פתטי...

Chocoholic

New member
לא נעים להגיד את זה, אבל

פול מופלה לרעה כי הוא עדיין חי. אנשים עדיין רואים אותו, מדברים איתו, הוא מתראיין ומופיע... זה ידוע שאנשים מפורסמים מקבלים יותר הערכה כשהם מתים. כי הם חסרים, ואז מתגעגעים אליהם. רגע, אבל פול מת, לא ?!?

seafox

New member
פול מופלה לרעה?חחחח...מצחיקים.

תוכניות על פול יהיו כשהוא ימות.מה שאנו מקווים שיקרה עוד זמן. חוץ מזה,פול אורח בהרבה תוכניות ורואין המון. אז אני לא מבין את ההתלוננויות. חוץ מזה,לקחת קרדיט אחרי שג'ון מת ולא יכול לתת את מילתו בעניין זה לא יפה.אבל אם זה או שפול יקבל את זה או יוקו...כוסאמו,שלא ישאל.

רק צריך להזכיר

שהוא "לקח" את הקרדיט על שירים שבאמת הוא כתב. גם מדובר סה"כ על קרדיטים באלבום שלו , ולא באנתולוגיה של החיפושיות.

seafox

New member
זה לא העניין.

העניין הוא עקרוני. נכון,זכותו..אבל בכל זאת,המעשה עצמו לא היה הכי יפה. אפשר להגיד באמת שזה לא יפה שהוא עשה את זה בלי שאף אחד יוכל להגיד לו אחרת.אבל אני רק מתנחם בזה שהוא עשה את זה בשביל לנקום ביוקו.

ומה כן יפה?

ששירים של מקרטני יהיו תחת הקרדיט "לנון\מקרטני"? לטענתו זהו עוול היסטורי שנעשה לו .

seafox

New member
תשמע..

זה הסכם שהיה להם בתוך הלהקה...לנון לא ביטל את זה כשהם התפרקו נכון או לא נכון?

Another Girl

New member
פול לא מופלה

צר לי להיות נגד פול במקרה הזה, אבל אין מנוס. כשהגיע להסכם הנ"ל עם לנון בתחילת דרכם הוא היה מודע למה שהוא עושה,וידע שכל שיר שייצרו במסגרת הלהקה יירשם כ-Lennon/Mccartney. אין מה לעשות. אם הוא כבר עושה את זה ל-Yesterday, אז למה לא ללכת עד הסוף ולדרוש קרדיט בלעדי על כל שיר שלו במסגרת הביטלס? אם זה היה כל כך חשוב לו,הוא היה יכול לעשות זאת בתקופה שג'ון היה חי, אבל היום אין מי שיתנגד לו(חוץ מיוקו,כמובן- אבל שוב,אינני מצדדת ביוקו- היא מתנגדת לו על הפרינציפ, לדעתי זה בכלל לא צריך לעניין אותה).

למעלה