yesWeekend vs. XtraHOT (1)

TheCharm

New member
yesWeekend vs. XtraHOT (1)

חלק ראשון בסיקור הקרב הגדול - מספר תוכניות שונות בסוף השבוע yesWeekend - כמה תוכניות שונות ישנם בסוף שבוע אחד? המתכון להצלחה 2 מלכות הניקיון שינויים בהרגלי הזלילה פיצוץ של שיפוץ 3 הופ ופיית' פחות ממושלמת 8 כללים פשוטים סמולוויל The O.C הרווק 7: אנפלאגד חילופי נשים 3 יורדים בגדול המירוץ למיליון 6 הישרדות 10: פלאו קווין היל אוורווד פשע מן העבר חוקי המשחק גברים עם כבוד סיירת נקיון משפחה בהשאלה *סרט* (משתנה) סיכום: 22 תוכניות. מ-06:00 לפנות בוקר שישי עד 05:42 לפנות בוקר ראשון XtraHOT - כמה תוכניות שונות ישנם בסוף שבוע אחד? דייויד לטרמן פארסקייפ חיים משוגעים המתמחה הבוס השמן והמעצבן שלי לאס וגאס גן האהבה קני נגד ספני זבל לבן CSI: ניו יורק צפון ודרום האשמים אני איתה ג'ואי קוראים לזה אהבה אבודים CSI: מיאמי סיכום: 16 תוכניות. מ-15:30 בצהרי שישי עד 1:45 בליל שישי. מ-08:40 בבוקר שבת עד 03:15 בליל שבת. אז מה אתם אומרים? סיכום כולל:למרות שבסוף השבוע של yesWeekend יש 8 תוכניות יותר מאשר בסוף השבוע של XtraHOT, לוח השידורים של Xtra מתחיל בשעה מאוחרת יותר וזמני השידור לא שווים. yesWeekend משדר יותר זמן, וכך הכוחות לא משתווים - אבל - כך או כך, סוף השבוע הוא הזמן המבוקש לטלוויזיה, ואם Xtra מנצלת את הזמן הזה כדי להתחיל שידורים מאוחר, אז כנראה שהיא צריכה לעשות שם כמה שינויים. 1-0 לyesWeekend ומה אתם חושבים על העניין? הביעו דעתכם על הקרב הראשון.

shawn 1

New member
הנה הדעה שלי:

אני שם
ליד מה שאני יודע שטוב, ואני רואה ואהבתי! ואני שם
למה שאני יודע שלא טוב ולא אהבתי. (הייתי מחובר להוט, כרגע ביס) הנה: yesWeekend - המתכון להצלחה 2
מלכות הניקיון
שינויים בהרגלי הזלילה
פיצוץ של שיפוץ 3
הופ ופיית'
פחות ממושלמת
8 כללים פשוטים
סמולוויל
The O.C
הרווק 7: אנפלאגד
חילופי נשים 3
יורדים בגדול
המירוץ למיליון 6
הישרדות 10: פלאו
קווין היל
אוורווד
פשע מן העבר - עוד לא ראיתי חוקי המשחק - עוד לא ראיתי גברים עם כבוד
סיירת נקיון - עוד לא ראיתי משפחה בהשאלה - עוד לא ראיתי XtraHOT . דייויד לטרמן
פארסקייפ
חיים משוגעים
המתמחה
הבוס השמן והמעצבן שלי- עוד לא ראיתי לאס וגאס גן האהבה - עוד לא ראיתי קני נגד ספני
זבל לבן
CSI: ניו יורק
(ונגמר ממזמן) צפון ודרום (נגמר ממזמןןן) האשמים - עוד לא ראיתי אני איתה
ג'ואי
קוראים לזה אהבה - עוד לא ראיתי אבודים
CSI: מיאמי
ושכחת לרשום הדרך לאהוב, שהוא
ושמתם לב איך שאקסטרה הוט מחקה בטירוף את YES+??? תראו: YES+ XTRA HOT דייויד לטרמן קונאן אוברייאן אבודים (סופר להיט) עקרות בית נואשות (להיט) ג'ואי וויל וגרייס כככווולל הסדרות הבריטיות סדרות בריטיות מצוינות! המכוערות!! ויש עוד שהיו ויהיו! אני אומר לכם, אקסטרה מעפן! היה טוב..והלך, ולא יחזור! חיקויים- לא בשבילי!

TheCharm

New member
ג'ואי כאלטרנטיבה לוויל וגרייס?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אפילו לא כשהשוואה של "גרוע" ומצוין"

shawn 1

New member
הכוונה שלי בהשוואה בין ג'ואי לוויל

וגרייס בכך ששניהן סדרות היחידות קומיות מNBC! אבל לא אמרתי שאףחד מהם לא טוב.

shawn 1

New member
ראיתי רק פה שום קטעים.

לא אמרתי שזה לא טוב... רק נראה לי, אני אתפוס את זה בהזדמנות אחרת בינתיים,, התוכנית הסתיימה, נחכה לפעם הבאה...

TheCharm

New member
לפני שבוע

היא התחילה בשידורים חוזרים מההתחלה
וחוץ מזה שזאת תוכנית שאפשר לראות מכל פרק

Sole Survivor

New member
זה מראה

שביס יש יותר מה לראות אבל חבל שיס חושבים שגם במחיר אסטרונומי אנשים יהיו מוכנים לשלם בשביל טלויזיה אצלנו אנחנו בתהליך הפוך- יכול להיות שנבטל את יס

Aviad1987

New member
המחיר אותו דבר גם בהוט

ואם מאיימים אפשר בכיף להוריד את המחיר בכמה עשרות שקלים

Sole Survivor

New member
הוט משלמים לפחות

50 או יותר אפילו פחות וזה עוד אחרי כל הריבים שהיו לנו מיס שייתנו יותר ערוצים בפחות כסף

Aviad1987

New member
כי מקבלים פחות?

בכל מקרה אין מצב שאחרי ריבים לא הצלחתם להוריד אותם. אתם צריכים לצעוק ולאיים יותר. אנחנו אישית קיבלנו בערך את כל הערוצים ב209. זה סבבה, לא? יכולנו לרדת יותר אם היינו מוותרים על כל מיני דברים

palola

New member
גברים עם כבוד ממש../images/Emo31.gif

זה לא שאני רואה את כל התוכניות בערוץ אבל כשמשעמם אני יכולה לראות הכל חוץ מהתוכנית הזאת היא פשוט תופסת זמן שבו יכלו לשדר תוכניות אחרות...

למעלה