YET ANOTHER PICTURE

themeny

New member
YET ANOTHER PICTURE

שלום! שלחתי שתי גירסאות. מה עדיף אם בכלל? 10X! Meny Hilsenrad www.themeny.com

eldarinn

New member
נראה נהדר [כרגיל]

אהבתי יותר את הגירסא הראשונה, פחות פלורצנטית אמנם בתאורה אבל יותר חמימה.

galrt

New member
hey meny

looks good i like the normal lighting one better. the red one is too contrasted i would keep the normal lighting and add a red lighting source but with.. half of the intensy of waht the red ver is.. even like 1/3 to add feeling to it, but not too much

ejay

New member
מסכים עם גל

אני מנחש שהתמונה האדמדמה היא תוצאה של עיבוד בפוטושופ או פילטרים כלשהם- אם תשחזר את התאורה הזאת בתלת מימד זה ייראה טוב יותר.

themeny

New member
Thanks guys

בשבילי, השלב של התלת מימד, זה 50% ולכן אני מוסיף פילטרים, COLOR CORRECTION ב- PHOTSOHOP/AFTEREFFECTS (תלוי עם זה סטיל או אנימציה). למעשה זה השלב האהוב עליי :) זה פשוט משלים את העבודה, FINAL TOUCH זה כל כך הכרחי ואני לא ממהר לעשות את זה בתלת. זה ליגיטימי לחלוטין... :) במשך הזמן הבנתי עד כמה זה חיוני ולאיזה דברים אפשר להגיע עם לוקחים בחשבון שהעבודה לא מסתיימת בתלת. אני מעדיף דווקא את האדום כמו טל. אולי הוא יותר מדי SATURATED אבל יש לא לוק קצת שונה לא? ARTISTIC ולא תלת מימד משעמם. לא ניסיתי "לתקן" את התאורה שעשיתי בתלת, שתהיה יותר אדומה, באמצעות PHOTHOSHOP. זה לא העניין, רציתי לתת תחושה שונה מתלת מימד שיגרתי. אפקט נוסף בתמונה (שאהוב עליי במיוחד) הוא "SMUDGE" אני עושה אותו בשיטות שונות כמעט בכל עבודה. תודה רבה על תשומת הלב! :)

galrt

New member
ofcourse

everything i do , i break down to layers and composite in photoshop/aftereffects and then ofcourse post the layers way much more control over things.. always looks better just that.. that red image regardless oh where it was made, looks..too...red bright.

למעלה