Yet Love Is Gonna Save Us ?

Incדורית

New member
Yet Love Is Gonna Save Us ? ../images/Emo201.gif

טוב אז קודם כל בוקר טוב לכולם.. ומקווה שהיתה לכם א-ח-ל-ה חגיגת פורים אתמול בערב :] אני יודעת שאני נהנתי, אממ וזה חלק מהעניין הסיפור די ארוך אבל בעקרון הוא מתחיל כאן(תפוז) - בשנה שעברה פסטיבל אהבה או לא?
המשך יבוא..

חג שמח מאמי תרגיע הכל בסדר../images/Emo25.gif

אני הולכת לאסוף אותו בחצות מאצלו בבית,נוסעים לסקסית לחפש בבית של חברה שלה עכרבים. לא יודעת אם הוא ככה מבואס ממךך,הבנאדם בטלפון היה מבואס במידות ליפני שעה-לא יודעת מה נפל עליו.אני בחצות יהיה מעודכנת,גם הקול שלו בטלפוןהערב צרוד סקסי חבל על הזמן. או שהוא הולך למות. רסקול מתוק הוא לא הזכיר אותך.אני חושבת שמשהו אחר הביא לו ת'באסה. אני חושבת שהוא מת עליך בנאדם פעם שעברה דווקה אמר יש לו מישהו לסדר לך..... חג שמח בייייייייייייייייייייייי

מתוק שלי../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo221.gif

ח ג שמח ! הבעיה שאני לא יודעת......הבנאדם לא מדבר על אחרים בכלל....נעול כמו כספת....
אבל אני לא נראה לי שיצא לך יחסים איתו-לא הקטע שלו איך שאני קולטת אותו.....
אני חושבת שהוא מת עליך בתור בנאדם-כמה פעמים היו לו יציאות כשהיו קטעים מצחיקים-חבל שרסקול לא פה-ופעם אחת בדרך בחזרה באבוגוש הוא הסתכל על אחד[נראה טוב חבל על הזמן]ואמר שהיה מסדר לך אותו-יותר מזה כלום-למה? מה הוא סיפר לך עלי????!!!!! אנ'לא חושבת שהוא בקטע של לרכל על אנשים-תפתיעה אותי.....
חג שמח

רסקול

New member
ידוע לי שהסיכוי שלי אתו שואף לאפס

המוחלט, לכן אני לא מתכנן כלום אתו, אם בכלל. הוא לא סיפר לי כלום עלייך.

../images/Emo67.gifרק זה מענין אותך אה?

לא מעניו אותך את שום דבר חןץ מרכילות!!!!הבנאדם חצימת בגללך...!!!!!!!!!!! את חיה בסרט את

למעלה