ynet - איך מכינים טמאגו

mishel s

New member
הו...

הקלות שבה היא כותבת במתכון "לוקחים מחבת מרובעת..." כאילו בכל בית יש! :) חח
יש בארץ מחבתות מרובעות? כי אני קניתי אחת פה להביא איתי חזרה.

ולפי מה שאני יודע (ממה שלמדתי פה בבית היפני) זה אכן איך שעושים את זה, לפחות בבית.
רק שאצלנו זה היה לקפל לכיוון הרחון ממני. ובכיוון ההוא יש גם מן עליה כזאת כך שאפשר לגלגל את הגוש בקלות יחסית, דוחפים אותו לרמפה ואז מגלגלים.

אומרייס גם ראיתי מקרוב איך עושים אבל שכחתי ::)
אני מנסה לא לשכוח את הגיוזה כי זה היה ממש טעים שמכינים לבד.
 

herouth

New member
יש בארץ מחבתות מרובעות

...אבל לרוב מדובר במחבתות פסים, ולא נראה לי שהן יעבדו טוב עם שכבת ביצה דקה שצריך לגלגל...
 

Mondsee

New member
מחבת פסים לא עובדת בוודאות

אני כיתתי את רגלי בהמון חנויות בנסיון למצוא מחבת מרובעת לא מיניאטורית (כי קטנטנות יש הרבה). בסוף מצאתי אחת במכולת הסינית בשוק הכרמל, אבל היא כבדה והביצה נורא נדבקת. בסוף ראיתי שאפיל מאקי מ- just hungry ממליצה לא לקנות במיוחד ולהשתמש במחבת עגולה רגילה וזה עובד יופי. אולי טיפה פחות מושלם אסטטית אבל מספיק טוב.
 

mishel s

New member
נכון!

למעשה בבית שבו אני הייתי השתמשו במחבת עגולה.
רק אחרי שהבעתי רצון לעשות זאת בעצמי קנו לי במיוחד מחבת מרובעת משום מה...
 

jonbaum

New member
באמזון יפן יש בלי סוף

גם זולים, כ-800 ין. אין לי מושג כמה עולה משלוח מחוץ ליפן. אם עולה הון אולי אפשר לבקש לשלוח את החבילה לבית של מישהו ביפן (אם יש חבר/ה כזה) ושהם ישלחו את החבילה בדרך הכי זולה (דואר ים או SAL)
 
למעלה