YO REGEL MINDENKI

Eran De Niro

New member
YO REGEL MINDENKI

שלום לכולם אני ערן הופתעתי לראות פורום שקשור להונגריה אני בן 23 וחצי וקצת קשה למצוא אנשים שמדברים בהונגרית חוץ מבבית אז ככה אני יליד ישראל מדבר הונגרית שוטפת ואשמח לשמר איתכם את השפה אני יודע רק לדבר וקצת לקרוא רציתי לדעת אם יש איזה מקום שאפשר ללמוד על השפה הזאת יותר אשמח מאוד לקבל תשובות השםה הזאת עשתה לי הרבה דברים היתה לי חברה גם הונגריה ושבאתי אליה הביתה היא לא הזהירה את אמא שלה שאני דובר השפה והיא שאלה מאיפה היא הביאה את הRABLO BANDITO שזה אני במקרה זה אחרי שהיא שמעה איפה שאני גר אבל זה רק דבר אחד קטן שהיתי בהונגריה אחד מנהגי המוניות ניסה לעבוד עלי תוך כדי זה שהוא צוחק עם החבר שלו במכשיר קשר על זה שהוא עושה עלי כסף אז אמרתי לו תלמד אותי איך עושים כסף כי מאיפה שאני בא אני לא יודע , הוא הבין שאני דובר את השפה והוא לא לקח ממני כסף דרך אגב מה הגילאים שיש פה אני קצת מתרגש לרשום בפורום הזה

אלהלה

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

יש פה מגילאים שונים וחלק מדברים ממש וחלק רק מקרטעים בדיבור
ובעיקר נהנים ממשהו משותף והוא ההונגרית.

vera2

New member
לערן ברוך הבא לפורומינו המשפחתי

הארועים שכתבתה עליהם נחמדים ומעלים חיוך זה רק מוכיח שאנשים קובעים דעה לפי סטריוטיפ. באשר לגילאים בפורום : אתה מוריד את הממוצע. יום נעים מVera

sea mad

New member
ואני חשבתי שאני היחידי....

אז ערן, אני כמוכך כמוני דובר את השפה, נולדתי בארץ, בהונגריה היתי אולי חודשיים בטוטל,לא כותב קורא מעט מאוד (רק שאני חייב). לא ידעתי שיש עוד כמונו בגילאים שלנו (למרות שאחי בן 21 וגם דובר). אפרופו סיפורים, בימים הטובים שהיו מתנדבות הונגריות בקיבוץ יחיעם ומצובה....היתי יוצא לבלות בפאבים של הקיבוצים האלו, היתי מתרגם לחברה מה אמרו עלינו המתנדבות, אחרי מס' פעמים החזרתי להן תשובה בהונגרית במקום באנגלית, הם חיפשו את הבור הקרוב ביותר בשביל לקבור את עצמן. סוף שבוע רגוע

Eran De Niro

New member
ההונגריות היחידות שאני מכיר

זאת האקסית שלי ועוד כמה דודות ורכלניות של סבתא שלי בטח אתה מכיר את זה הדודות שרואות אותך ברחוב וכאלה למה אני לא מכיר איזה מישהי בגילי הייתי שמח לתרגם לה אם אתה מבין למה אני מתכוון חחחח האמת שלי היתה קומבינה היה לי רס"פ הונגרי איפה ששרתתי אז היו לי קומבינות איתו בגלל שאני חונגרי

למעלה