You´ve been waiting for Ages!!!

November Dew

New member
You´ve been waiting for Ages!!!

נחשו מה!!! שמעתם עליה... שמעתם על פגישות חסרות משמעות... חיכיתם לה... אתם אוהבים את המוסיקה... היא הגיעה ובגדול!!! מסיבת הרוק & מטאל הטובה ביותר (כן בטח) שהייתה ותהיה אי פעם באריאל! ביום שישי ה - 10.1.03 10 ימים לאחר קבלת השנה החדשה אתם יכולים לקבל את המוסיקה הטובה ביותר שנוצרה מאז שעזה נוסדה! בואו להינות ממסיבה ענקית, לדפוק את הראש בקיר ולנקות את הראש מכל הצרות שיש על פני כדוה"א! שוב - ביום שישי ה - 10.1.03 אתם באים למסיבת נוער של רוק & מטאל כרטיסים ניתן לקנות במכירה מוקדמת או במקום עצמו... אל תשכחו ב - 10.1.03 ב - 22:00 בלילה! נתראה שם...

אסאל

New member
סוף סוף!!!! קוסטה , מיכאל, הגיע

הזמן שהאנשים האמתיים יהנו נתפרע! יהיה פוגו.....וזה מסוכן ששני החיות האלו בסביבה ומעניין אותי מה תהיה התגובה של הארסים למסיבה הזאת........

אסאל

New member
ודרך אגב מי מהפורום מתכוון לבוא

למסיבה ? אפשר לעשות איזה מפגשון נחמד

November Dew

New member
למיכאל....

דבר ראשון - תודה על המחמאה אני מאחל לך את אותו דבר ומי ייתן וכולנו נקיים יחסים מיניים לפחות פעם אחת בחיים שלנו! דבר שני - אני מניח שיהיה גם פאנק אבל היא מופצת כמסיבת רוק ומטאל... יהיה כל סוגי הרוק - כל מי שאוהב רוק, מטאל, פאנק (רק בשבילך אני אומר) ועוד סוגי מוסיקה רועשת מוזמן לבוא... דבר שלישי - איך אתה מרגיש? יש אצלי את הבחינה שלך בפיסיקה... טוב החלמה מהירה ומי ייתן וימציאו סקייטבורד בטיחותי!

November Dew

New member
אני יכול לעודד אותך...

כל יום מתים המוני אנשים באפריקה מאיידס ומחלות אחרות שאף אחד שמע עליהם... אחוז גדול של פושעים (טורקים) נאנסים כל יום בבתי כלא בכל רחבי העולם... המון בנות חוטפות יריות בחזה כל יום מעטות יוצאות מזה כתוצאה מהגנת הסיליקון... נכון שאתה מרגיש טוב עכשיו?

אני אשתיל סילקון בברך !!! פתרון .

כמו שאתם רואים כשאני נדפק פיזית יש לזה השלכות נפשיות קשות ביותר !

ולמה שאני שומע על נפגעים אחרים זה א

ולמה שאני שומע על נפגעים אחרים זה אמור לעשות לי טוב , זה עושה יותר רע... מילא הייתה אומר שהביה"ס היה מקבל איזה טיל נחמד או מתנה לקירסמס מסאדם אבל דברים רעים עושים לי יותר כאב ... אתה צוחק צוחק אבל אני לא זז עכשיו וזה כואב לי !!!!!!!!! הייתי צריך לשבור את הרגל כבר - זה היה פחות כואב !!!

November Dew

New member
לכל דבר יש השלכות...

זה מעין סבל קולקטיבי.... זה אמור לעודד אותך כשאחרים סובלים יותר כמו שזה מעודד כשכל הכיתה וגם אני נכשלנו בבחינה כך זה אומר שאני לא כ"כ גרוע... (אל תדאג - לא נכשלתי)

קאקא קאקא קאקא , עזוב שים זין !

בסוף כולנו יודעים שאנחנו נמכור פלאפל באלנבי ולא נהיה פרופסורים זהו ... ולרגע... תחשבו פרופסור שנוסע על סקייט בורד וואלה , מצאתי מטרה בחיים :)

Warrax

New member
......Ahhm

המסיבה הזו היא כפי שכתוב מסיבת "נוער"? ומה איתנו הבוגרים המטאליסטים??? יש כניסה או אין כניסה?

gh0sta

New member
אני חושב שכן

איך שיותר אנשים, זה רק טוב :) במיוחד מטאליסטים ותיקים :)

במיוחד מטאליסטים צעצוע :)

צוחק אני אין לי בעיה עם אף אחד חוץ מ : סטייליסטים וערסים - וגם שיעשו מה שבראש שלהם כל עוד הם לא מפריעים לנו .

למעלה