.You’re just making it hard for me

רעוּת

New member
.You’re just making it hard for me

מסננים טלפונים לפעמים? את מי בעיקר
? "No one's picking up the phone, guess it's me and me...?" את מי אתם רואים (כמעט?) כל יום? התחרטתם פעם אחרי שנפרדתם ממישהו? אתם מקנאים כשאתם שומעים שלאקס שלכם יש חבר/ה חדשה? או במילים של פסיכולוג-"ואיך זה גורם לכם להרגיש"
? "4 לפנות בוקר לא נרדמת?!
" מי הייתם רוצים שיעזוב אתכם בשקט
? לְמה הייתם רוצים שיחכו לכם? מה הייתם הכי רוצים עכשיו? מתי קשה לכם לנשום
? איזה מרחב אתם רוצים למצוא? מה ממשיך הלאה
? "And keep one step ahead of yourself...?" אתם אוהבים שיש את השיר הזה בהדרן בהופעות? ומה עדיף באופן כללי- רונה בעברית או רונה באנגלית?
חפירות יתקבלו בברכה
.

יש אני ראשונה!

מסננים טלפונים לפעמים? את מי בעיקר? אין מישהו קבוע.. טוב אולי... יש חברה שלא דיברתי איתה מי"ב או משהו, וכזה לאחרונה חזרנו לקשר, אבל תמיד שהיא מתקשרת זה "מאמי אני עסוקה עכשיו אני אחזור אלייך" וזה לא קורה, שזה... סוג של סינון? "No one's picking up the phone, guess it's me and me...?" לפעמים... אבל מי שבאמת חשוב שיענה, עונה תמיד. את מי אתם רואים (כמעט?) כל יום? עד לא מזמן זה היה אנשים מהצבא, עכשיו... אבא ואמא. עצובבב. התחרטתם פעם אחרי שנפרדתם ממישהו? לא באמת. אתם מקנאים כשאתם שומעים שלאקס שלכם יש חבר/ה חדשה? או במילים של פסיכולוג-"ואיך זה גורם לכם להרגיש"?
יצא לי לשמוע את זה רק פעם אחת, והייתה צביטה קטנה אבל בגדול, לא קינאתי ואפילו שמחתי לשמוע. "4 לפנות בוקר לא נרדמת?!" לבד קשה לי ללכת לישון... לפעמים. לאחרונה אני כבר ישנה יותר טוב. מי הייתם רוצים שיעזוב אתכם בשקט? הקול בראש שאומר לי למצוא כבר עבודה. לְמה הייתם רוצים שיחכו לכם? שאלה טובה... אולי למירוץ הזה שנקרא החיים, כי אני עוד לא מוכנה. מה הייתם הכי רוצים עכשיו? תשובה שונה. מתי קשה לכם לנשום? כשאני רצה
סתם. כשמחניק בראש. איזה מרחב אתם רוצים למצוא? של בטחון ושלווה. מה ממשיך הלאה? אנשים אחרים. "And keep one step ahead of yourself...?" חשוב, לא? אתם אוהבים שיש את השיר הזה בהדרן בהופעות? אני אוהבת כל שיר שיש בהדרן, כי זה אומר עוד שיר בהופעה :(
ומה עדיף באופן כללי- רונה בעברית או רונה באנגלית? עברית שפת הקודש! אני אוהבת את השירים שלה באנגלית, אבל בגדול פחות מתחברת מאשר אלה בעברית.

DeepThoughts

New member
where the hand has been

מסננים טלפונים לפעמים? את מי בעיקר? בעיקר כשאני ישנה "No one's picking up the phone, guess it's me and me...?" טורי טורי....כן מעצבן כשמסננים את מי אתם רואים (כמעט?) כל יום? את האנשים בעבודה התחרטתם פעם אחרי שנפרדתם ממישהו? ברור אתם מקנאים כשאתם שומעים שלאקס שלכם יש חבר/ה חדשה? או במילים של פסיכולוג-"ואיך זה גורם לכם להרגיש"? צריך להמשיך הלאה... "4 לפנות בוקר לא נרדמת?!" לבד קשה לי ללכת לישון מי הייתם רוצים שיעזוב אתכם בשקט?מי שמעצבן אותי לְמה הייתם רוצים שיחכו לכם? לא הבנתי מה הייתם הכי רוצים עכשיו? לא ללכת לעבודה.. מתי קשה לכם לנשום? כשיש סופת חול.. וכשפוגעים בי.. איזה מרחב אתם רוצים למצוא? מרחב מוגן מה ממשיך הלאה? הזמן..? "And keep one step ahead of yourself...?" אני אוהבת ספייס לעצמי אבל רוצה שמישהי תחלוק איתי את הספייס אתם אוהבים שיש את השיר הזה בהדרן בהופעות? כן ומה עדיף באופן כללי- רונה בעברית או רונה באנגלית? גם וגם.. היא יכולה לנסות גם בערבית

רעוּת

New member
And this little masochist is ready to confess

מסננים טלפונים לפעמים? את מי בעיקר? אם זה היה לפני שנה אז הייתי אומרת עבודה
אבל עכשיו אין לי את הפריווילגיה יותר
"No one's picking up the phone, guess it's me and me...?"
טוב לבד ומוות למי שעוזב. את מי אתם רואים (כמעט?) כל יום? כמעט כל יום את חבר שלי, ממש כל יום- אין אף אחד עם מזל כזה |סנוב| התחרטתם פעם אחרי שנפרדתם ממישהו? בהתחלה תמיד, אח"כ זה עובר. אתם מקנאים כשאתם שומעים שלאקס שלכם יש חבר/ה חדשה? או במילים של פסיכולוג-"ואיך זה גורם לכם להרגיש"? אם אני זרקתי אותו אז זה דווקא משמח אותי כי אני שונאת להיות הורסת-חיים, ואם הוא זה שזרק אותי(מה שלא קרה הרבה, אבל היפתטית), אז אמן שיישאר לבד לנצח
. "4 לפנות בוקר לא נרדמת?!" מיי לייף סטורי
. מי הייתם רוצים שיעזוב אתכם בשקט? מי שגם ככה כבר עזב. אז שיעזוב לגמרי, "שלא נשאר שומדבר יקר שלך אצלי". לְמה הייתם רוצים שיחכו לכם? וואטאבר
מה הייתם הכי רוצים עכשיו? לישון. ושייגמר הסמסטר. והקיץ. והתואר הזה
. מתי קשה לכם לנשום? ביום הזכרון איזה מרחב אתם רוצים למצוא? את המרחב שלי בתוך הביחד. או שקרכלשהו. מה ממשיך הלאה? הזמן. רציתי להדוף את השנים וכו'. "And keep one step ahead of yourself...?"
אתם אוהבים שיש את השיר הזה בהדרן בהופעות? הוא לא מפריע לי
למרות שהרבה פעמים הייתי מעדיפה איזה קאבר במקום
. ומה עדיף באופן כללי- רונה בעברית או רונה באנגלית? בעברית. באנגלית היא קצת יותר בנאלית לפעמים, לא יודעת. השירים בעברית יותר מדברים אלי, אולי בגלל שזאת שפת אימי ואני עילגת
אבל מיי פריזון ביי דה סי זה אחד האהובים עלי
. אמג, תענו, ביצ'ס

למעלה