you are there

ברודי

New member
you are there

כזינה וגבריאל יצאו מהאולפן חדשות והתחילו לריב גבריאל מתלוננת שהיא הסיידקיק ושהיא רוצה שזינה תלמד אותה את הצביטה וזינה אומרת לה שלבטל את הצביטה היא יודעת אבל לעשות אותה זה אסור. (או משהוא כזה...). ורשמתי את זה כי לפני כמה עשורים בפורום הזה דיברנו על חור ב"זינה" שהיא (כביכול) לימדה את גבריאל את הצביטה ב- The Haunting of Amphipolis אז מה ב- FIN היא מלמדת אותה שוב כאילו זה פעם ראשונה? ועכשיו הם ענו על זה. שב-The Haunting of Amphipolis היא רק לימדה אותה איך לבטל אבל את הצביטה עצמה זינה עשתה, ולכן זה הגיוני שב-FIN היא לימדה אותה את הצביטה בפעם הראשונה. ו...סתמנו חור. תודה רבה!

*neta*

New member
וזה לא במקרה באותו מקום?

או שזה סתם נראה כאילו זה באותו מקום
...

ברודי

New member
סתם נראה...

זה ממש לא באותו מקום. בראשון זינה נמצאת ליד החור של השאול הזה. וזה בכלל בחוץ ב-FIN זה ב...מקום ההוא, נו את יודעת, הם בכלל בתוך בית כזה יפני.

*neta*

New member
../images/Emo12.gif התכוונתי למקום בצוואר..

על הנקודה שזינה לוחצת..

gabrielle

New member
../images/Emo10.gif הקטע היפה ביותר בזינה

אי פעם... אני לא יכולה לא לבכות כשאני מסתכלת על זה... פשוט לא. אני לא מבינה למה זה לא עובר לי... למה אני לא משלימה עם זה שזה נגמר, ובדרך שבה זה נגמר.. אחרי שראיתי את הפרקים האלה בפרק הראשונה אמרתי שאני מקווה שהזמן יעשה את שלא... עברו כבר 4 חודשים, והזמן לא עושה את העבודה שלא... עד מתי?

gabrielle

New member
איכסה פיכסה כמה שגיאות...

תיקונים: אני לא יכולה לא לבכות כשאני מסתכלת על זה... פשוט לא. אני לא מבינה למה זה לא עובר לי... למה אני לא משלימה עם זה שזה נגמר, ובדרך שבה זה נגמר.. אחרי שראיתי את הפרקים האלה בפעם הראשונה אמרתי שאני מקווה שהזמן יעשה את שלו... עברו כבר 4 חודשים, והזמן לא עושה את העבודה שלו... עד מתי?

gabrielle

New member
את רואה מה עשית?!../images/Emo8.gif

באיזה תיקיה אני אמורה לשמור את התמונה הזאת?! גבי + זינה או זינה?!!?! אני משתגעת מתמונות כאלו לפעמים

שאלה חשובה

איזה פרק ישודר בערוץ 10 מחר? (יום שלישי) ואם לא תספיקו לענות לי, אז תרשמו גם איזה יהיה ביום רביעי.. תודה רבה!

למעלה