you are what you eat?
בוקר טוב! משהו לשתות? אולי קצת מיץ לימונענע טבעי? (סוכר, תרכיז מיץ לימון, נענע, חומרי טעם וריח), ממשיכה מכאן לבצפר? בטוח יתחשק לך איזה משהו בין שיעור ערבית לסוציולוגיה, חטיף תירס? תירס נשמע טבעי (קמח תירס, שומן צמחי, גבינה, חומרי טעם וריח, צבע מאכל E160, חומר משפר טעם E162, מלח), ועכשיו ממש מלוח וצמא לך בפה, אז הנה קחי פחית, אפילו דיאט (מים, פחמן דו חמצני, צבע קרמל, חומצות מאכל, אספרטיים, חומרי טעם וריח, חומר משמר, אססולפם K)-רק תזהרי לא לצרוך יותר מ40 מ"ג אספרטיים ו15 מ"ג אססולפם K לכל קילו ממשקל הגוף (למה? יכול להיות שאת צורכת רעל??). טוב, בית, ולמרות שחורף עדיין קצת חם פה, אחרי צהריים מתחשק לך גלידה משובחת עם ריבת חלב? קחי מהפריזר (קרם טופי גלידה, שמנת, קרמל (חלב מרוכז ממותק, סוכר, מים, סירופ תירס, שמן קוקוס, חומר הקרשה: פקטין, חומר מתחלב: לציטין, סויה, מלח, ונילה) חלב, סוכר, בסיס קרמל: חלב, חלמון ביצה, ציפוי קרמל ושומן צמחי: חלב מרוכז ממותק, חמאת קקאו, שמן קוקוס, סוכר, שמן סויה, חלב, סירופ תירס, מים, חומר טעם) ורק כי כבר כמעט נגמר היום אולי גם איזה וופל מהארון ממתקים (סוכר, קמח חיטה, שמנים ושומנים מהצומח (חלקם מוקשים), חמאת קקאו, אבקת חלב נוכרי, עיסת קקאו, קמח סויה, אבקת קקאו, לציטין, חומרי טעם וריח, מלח, חומרי תפיחה, כלל מוצקי קקאו: 25% מינימום). פווו, נגמר היום. את חושבת שאת עבדת קשה? תראי מה יש לגוף שלך לעכל וזה רק מחצאי ארוחות ביניים. זה ייקח לו הרבה זמן למצוא בית לכל הרעלים האלו והעניין הוא שמחר בבוקר, כשהוא יתחיל שוב בתהליך העיכול (או אולי, תהליך סילוק הפסולת), את תחושי את הקיבה, תאכלי ארוחת בוקר גדולה ושוב הכל יתחיל מהתחלה והגוף ישאיר חסר אונים. אולי מחר בבוקר אפשר יהיה לבחור אחרת?
בוקר טוב! משהו לשתות? אולי קצת מיץ לימונענע טבעי? (סוכר, תרכיז מיץ לימון, נענע, חומרי טעם וריח), ממשיכה מכאן לבצפר? בטוח יתחשק לך איזה משהו בין שיעור ערבית לסוציולוגיה, חטיף תירס? תירס נשמע טבעי (קמח תירס, שומן צמחי, גבינה, חומרי טעם וריח, צבע מאכל E160, חומר משפר טעם E162, מלח), ועכשיו ממש מלוח וצמא לך בפה, אז הנה קחי פחית, אפילו דיאט (מים, פחמן דו חמצני, צבע קרמל, חומצות מאכל, אספרטיים, חומרי טעם וריח, חומר משמר, אססולפם K)-רק תזהרי לא לצרוך יותר מ40 מ"ג אספרטיים ו15 מ"ג אססולפם K לכל קילו ממשקל הגוף (למה? יכול להיות שאת צורכת רעל??). טוב, בית, ולמרות שחורף עדיין קצת חם פה, אחרי צהריים מתחשק לך גלידה משובחת עם ריבת חלב? קחי מהפריזר (קרם טופי גלידה, שמנת, קרמל (חלב מרוכז ממותק, סוכר, מים, סירופ תירס, שמן קוקוס, חומר הקרשה: פקטין, חומר מתחלב: לציטין, סויה, מלח, ונילה) חלב, סוכר, בסיס קרמל: חלב, חלמון ביצה, ציפוי קרמל ושומן צמחי: חלב מרוכז ממותק, חמאת קקאו, שמן קוקוס, סוכר, שמן סויה, חלב, סירופ תירס, מים, חומר טעם) ורק כי כבר כמעט נגמר היום אולי גם איזה וופל מהארון ממתקים (סוכר, קמח חיטה, שמנים ושומנים מהצומח (חלקם מוקשים), חמאת קקאו, אבקת חלב נוכרי, עיסת קקאו, קמח סויה, אבקת קקאו, לציטין, חומרי טעם וריח, מלח, חומרי תפיחה, כלל מוצקי קקאו: 25% מינימום). פווו, נגמר היום. את חושבת שאת עבדת קשה? תראי מה יש לגוף שלך לעכל וזה רק מחצאי ארוחות ביניים. זה ייקח לו הרבה זמן למצוא בית לכל הרעלים האלו והעניין הוא שמחר בבוקר, כשהוא יתחיל שוב בתהליך העיכול (או אולי, תהליך סילוק הפסולת), את תחושי את הקיבה, תאכלי ארוחת בוקר גדולה ושוב הכל יתחיל מהתחלה והגוף ישאיר חסר אונים. אולי מחר בבוקר אפשר יהיה לבחור אחרת?