You can't do that - טריוויה ביטלס

ל נ ו ן

New member
You can't do that - טריוויה ביטלס

הרבה כסף לא יחולק כאן , במידה ותהיתם ... נתחיל עם כמה שאלות לחימום (תשובות מלאות בבקשה ) 1. מהו השיר הארוך ביותר שהביטלס הקליטו (ואורכו המדויק)? 2. והשיר הקצר ביותר ...? 3. שני שירים לפחות עם סוגריים בשמם (השלישי בונוס)? 4. שמו הפרטי של פול מקרטני? 5. כמה שירים ארבעת המופלאים הקליטו סה"כ בין 1962- 1970 הולך ונהיה קשה יותר ... 6. השיר היחיד בו ג'ון ניגן בבאס ? 7.מיהו sadie בשיר Sexy sadie ? 8.מהו שמו המקורי של האלבום Abbey road? 9.שני שירים אינסטרומנטלים שארבעת המופלאים הקליטו ? ולשאלת הבונוס !!! 10. מה מיוחד כל כך בעטיפת התקליט הלבן ? רמז - לא הצבע שלו !!! קדימה לעבודה

Miss CB

New member
זה ממש קשה!! אני אנסה...

1. היי ג'וד נדמה לי, 7 דקות ומשו, רק איזה 20 שניות ארוך יותר מ"איי וואנט יו". או שמא זה היה ההפך? 2. אין... לי... שמץ. בטח משו מלילה של יום מפרך. 3. Anna (go to him) norwegen wood (this bird has flown) 4. ג'יימס. וזה... סר ג'יימס בשבילכם
5. בדיוק? מאה וחמש עשרה. סתם אין לי מושג... 6. מתי ג'ון ניגן בבאס!?!?! 7. נו אמממ הוודי... שכחתי איך קראו לו, שהם היו אצלו והוא התחיל עם אישתו של אחד מהם או משהו בסגנון הזה 8.
ז'ה נה סה פה 9. Flying original 12 bar משו כזה... לא זוכרת איך קראו לזה בדיוק אופפ היה ממש קשה! אבל ידעתי כמה...

ל נ ו ן

New member
...

1. הפוך גוטה , הפוך 3. 5 נקודות לגברת עם הכתום 4. עוד 5 נקודות 7. לא רק איתה הוא התחיל , מסתבר שעם כל בן אדם עם הורמונים נשיים 9. שתיים וחצי נקודות אתה החולייה החלשה ! שלום

Another Girl

New member
ארר..

דאמיט אתה הורס לנו את פרוייקט אלוף האלופים של הטריוויה המתקרב
/ 1. נדמה לי ש-I want you,לא זוכרת מה האורך. 2. Her Majesty 3.Money)that's what I want) Anna)go with him) I want you)she's so heavy) 4. ג'יימס 5.קשה..צריכה לחשוב 6.הממ כנ"ל 7. המהרישי יוגי,נדמה לי 8.התקלת אותי 9. Flying ו..לא יודעת..Revolution 9?
10. אולי העובדה שלא מופיע עליה שם האלבום אלא רק שם הלהקה?

ל נ ו ן

New member
... אם כך , אזחל חזרה למחילה שלי .

1. דיסקו ... 2. היא ולא אחרת 3. בהחלט 4. אלא מה ? 7. בכבודו ובעצמו 9. ו... המממממ....

יטבת22

New member
בלי להציץ

ובלי ללכת לבדוק באלבומים ממש.. 1. revolution 9, אם זה נחשב שיר. אם לא.. מהמרת על she's so heavy 2. הממ.. like a rolling stone? 3. 1) אנה 2)norwegian wood 4. ג'יימס פול (או פול ג'יימס?) 5. אין לי מושג (הקליטו או הוציאו? אפשר בכלל לדעת כמה הם הקליטו? הרי לא הכל שוחרר!). 6. לויודעת 7. המהרישי מה שמו. 8. everest 9. 1)cry for a shadow (שם יפה), 2)cayenne 10. הדבר היחיד שמצאתי זה ששני מליון העותקים הראשונים היו ממוספרים! לזה התכוונת? בקיצור, לא משהו.

beatles247

New member
תגיד

איזה שאלות נשארו ללא פתרון.. אין לי כח להסתכל על כל התשובות

ל נ ו ן

New member
בבקשה

5. כמה שירים ארבעת המופלאים הקליטו סה"כ בין 1962- 1970 6. השיר היחיד בו ג'ון ניגן בבאס ? 10. מה מיוחד כל כך בעטיפת התקליט הלבן ? רמז - לא הצבע שלו !!!

beatles247

New member
ממממ

תן לי כמה זמן לחשוב (עכשיו קצת מאוחר) הדיסק הלבן... האם זה בגלל שהם הקליטו שם פעם ראשונה שירים במקצב בלוז (ממש ניחוש פרוע!)

יטבת22

New member
אם זה לא מה שאמרתי

שאלה 10: אז זה כנראה זה שלג'ון היה את העותק הראשון - 0000001 שאלה 5 לא הוגנת, ואת 6 אני סתם לא יודעת.

Tomer 123

New member
באיחור קל...

אני אנסה להתמודד עם החידון המאתגר: 1. "I Want You" מ"Abbey Road", באורך שמונה דקות. אני לא מחשיב את "Revolution 9" כי זה לא כל כך שיר... 2. "Her Magisty" מאותו אלבום. עשרים שניות בערך. 3. "I Want You (She's So Heavy)", "You Know My Name (Look Up The Number) ו"Cristmes Time (is Here Again)". 4. ג'יימס 5. נו, באמת...לך אתה תספור... 6. אממ...ג'ון ניגן בכמה שירים בבס. אני יכול לתת את "Back In The U.S.S.R", "The Long and Winding Road" ו"Let It Be". לאיזה מהם התכוונת? 7. סקסי סיידי הוא המהרישי יוגי, כמובן. 8. לא יודע 9. "Flying" ו"Cry For a Shadow". 10. אולי העובדה שחוץ מ"The Beatles" לא כתוב, מצולם או מצויר עליו פשוט כלום?!

הממ....

נסיון חלקי: 1. I want you, שבע דקות וארבעים ושבע שניות. 2. her majesty, 17 שניות 3. sgt. pepper's lonely hearts club band (reprise), I want you (she's so heavy). 4. ג'יימס

למעלה