".You don´t exist. Go away"

ג+ב

New member
".You don´t exist. Go away"

קודם כל אני רוצה להעיר שנורא נעלבתי. לגישה כזו הייתי מצפה מ-windows, לא מ-linux (אלא אם הייתי עושה משהו ממש טפשי
), אבל אני מניח שזה נושא לפורום אחר
. בכל אופן, אני "עובד" (יותר משחק/ מנסה ללמוד) עם red-hat 7.1 על מחשב ישן שלי. אחרי עדכון אוטומטי לא מוצלח, שכנראה כלל kernel חדש עם (או בלי
) הקבצים שהוא דורש (init וכ´ו) אני לא יכל לעשות login לא מהמחשב עצמו ולא מרחוק (אפילו למשל למרות ש-sshd מסומן כעובד בהעלאת המחשב, אין אפשרות להתחבר אליו) כשאני מנסה להתחבר, לאחר שאני מקבל את שורת ה-login (אגב, עד עכשיו היתי יכול להפעיל את הממשק הגרפי), אני לא יכל להתחבר (לאחר לחיצה על Enter פשוט מופיעה אותה שורה מחדש),הדבר היחיד שגורם לתגובה שונה הוא הלחיצה על ctrl+alt+del: השורה-".You don´t exist. Go away" תופיע... גם נסיון לעבוד עם ה-kernel הישן יותר (red-hat עושה גיבוי אוטומטי) לא עבד לי... לא מצאתי שום דבר באתר של red-hat, והאמת היא שאני גם לא כ"כ בטוח מה אני צריך לחפש... אני לא משתמש מנוסה בלינוקס... למישהו יש איזה רעיון? אגב, כמו שאמרתי, אני יותר משחק עם המחשב הזה אז גם התקנה מחדש היא לא נוראית מבחינתי, כל מה שיחסר לי זה קצת קונפיגורציות, אז אין צורך להתאמץ יותר מידי אבל אם "קופץ" לכם משהו מול העיניים... תודה מראש :)

למעלה