Like the wind, all we are just dust in the wind
A AnarchistPhilosopher Well-known member 15/9/22 #3 נכתב ע"י סירוניטוש: מתאייד החוצה? לחץ כדי להרחיב... אחרי הרבה נפיחות...
ס סירוניטוש Active member 15/9/22 #4 נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: אחרי הרבה נפיחות... לחץ כדי להרחיב... נפיחות של אגו?
A AnarchistPhilosopher Well-known member 15/9/22 #5 נכתב ע"י סירוניטוש: נפיחות של אגו? לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע מה יוצא מהתחת שלך, אבל משלי זה מתאן נדמה לי... Back to life, back to reality
נכתב ע"י סירוניטוש: נפיחות של אגו? לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע מה יוצא מהתחת שלך, אבל משלי זה מתאן נדמה לי... Back to life, back to reality
ס סירוניטוש Active member 15/9/22 #6 נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: אני לא יודע מה יוצא מהתחת שלך, אבל משלי זה מתאן נדמה לי... Back to life, back to reality לחץ כדי להרחיב... למה לדבר בגסות? השיר יפה!
נכתב ע"י AnarchistPhilosopher: אני לא יודע מה יוצא מהתחת שלך, אבל משלי זה מתאן נדמה לי... Back to life, back to reality לחץ כדי להרחיב... למה לדבר בגסות? השיר יפה!
A AnarchistPhilosopher Well-known member 15/9/22 #7 נכתב ע"י סירוניטוש: למה לדבר בגסות? השיר יפה לחץ כדי להרחיב... תחת=טוסיק=ישבן.