You Took My Dream Away

Just Me

New member
You Took My Dream Away

Hanged up the phone I wanted to scream and cry but I wasn`t alone. You told me you`re going there I hated you that moment I could have swear! Standing by the phone being confused and shock That moment I wanted my head to lock! The tears went out again I felt my heart beats all the way through my brain. I know you didn`t mean to But I feel so bad because of you. Maybe it would have been better if you wouldn`t have said Then I wasn`t so mad. I know its not your fallt But what can I say? You took my dream away!

ילדה מקסימה שלי :)

חלומות שוזרת... אבק כוכבים עליהם מפזרת אף אחד לא יקח ממך אותם ואם יקח... בעתיד ישובו הם רק בכדי להתגשם יקירתי... כאבך הוא כאבי אמרתי לך לא פעם וכה מאושרת אני למצוא איתך את ריגעי האושר והשלווה כמו שהיו היום ומי יתן ולא יפסקו לך :) יודעת את שאני כאן ל מ ע נ ך ! שלך ענבל

Just Me

New member
תגובה..למרות הספיצ`לס שלי!

כל מילה ומילה לא תוכל להפגין את האהבה שנשמתי מכילה. רוצה אני להודות לך אבל מה להגיד? איך מודים לכזה מלאך? מאושרת שיש לי עם מי לחלוק את הכאב הזה שהוא כל כך עמוק. תמיד אומרת את הדבר הנכון וכל מילה גורמת בי המון. תודה לך מלאך... על על הצחוק והחיוכים על כל תמונות המלאכים. תודה על כל מילה שכל אחת דמעה מזילה. תודה! אוהבת כל כך... מקצה העולם ועד סופו... ;-) שלך תמיד אני

מקצה העולם ועד סופו ;-)

האושר שלי... והמחסור במילים... באיזו דרך אביע תודתי ?! שלך תמיד גם אני :) ענבל

למעלה