Your favourite saga or mini series

green lantern

New member
Your favourite saga or mini series

מה הסרגה או המיני סידרה המועדפים עלייך בקומיקס המועדף עלייך... אני הכי אוהב את סאגת ION בGL . זה קורה כשמסתבר שקייל שאב לתוכו את כל הכוח שהיה אי פעם לGL וזה כולל את השמש של האל ג´ורדן... והוא אז הוא הופך לכל יכול , בין הכוחות: להיות בכל מקום בו זמנית,להיות בלתי נראה,לקרוא מחשבות,לרפא חולים,לפתור את בעיית הרעב באוגנדה (הוא עשה את זה), להחזיר לחברות בצבע ירוק את הכוחות הישנים שלהם וכו´ הסאגה נגמרה כאשר סופרמן והGL הראשון אלן סקוט דיי לחצו על קייל לשמור על פרופיל נמוך, למען האמת סופרמן אמר לו ש"האנושות צריכה שהם יפתרו את הבעיות הקשות שלהם בשבילם ולא לעשות הכל בשבילם" אבל אם תשאלו אותי הוא סתם קינא... ובTHE FLASH את סאגת פסגות הברזל המספרת על בית כלא ענק שנבנה בעיר של פלאש, ומין הסתם כל הזמן בורחים משם אנשים.. עד ששלבסוף פלאש גורם בעקיפין לכל האסירים לברוח ולהקים את הROUGHS GALLERY החדשה שכוללת בין השאר את הטריקסטר,בלאק סמית´, וואזר וויזרד ,מומור (הFOE הכי מגניב שחותך לאנשים את הלשון כדי שהם לא ידברו...) וקפטן קולד ועוד ועוד

ogmios

New member
הפרישה והחזרה של באטמן

סאגה, או כמה סאגות מלפני כמה שנים. הכל התחיל בKinghtFall, כשבין שובר את גבו של באטמן, והוא נאלץ לפרוש. אבל כמובן שהוא לא יכול להשאיר את גות´הם ללא הנוקם הלילי שלה. בניגוד לכל הציפיות ברוס ממנה תחתיו לא את ריק גאריסון (נייטווינג, לשעבר רובין (השני)), אלא את עזראל. ההמשך שלה, KnightFall מתאר את ההתדרדרות של עזראל לטירוף מוחלט - בהשפעת הקולות בראש שלו הוא משפר את החליפה של באטמן ומוסיף עליה מיני כלי משחית שונים ומשונים, כולל רובה מסוריות. אוטומאטי. אאוץ´. לעזראל, בניגוד לברוס, אין שום עכבות להרוג, ולמרות זאת, ואולי בגלל זאת, פשוט אין לו את ההילה של באטמן. הוא לא מפיל את אותה אימה מיסתורית על אויביו. ולבסוף, KnightQuest שמתארת את חזרתו של ברוס ווין להיות באטמן. אדיוס, אוגמיוס

illustrator

New member
Nightwing

שמו דיק גרייסון, והוא היה הרובין הראשון. השני היה ג´ייסון טוד שפוצץ למיליון חתיכות ע"י הג´וקר.

ogmios

New member
אני שונא שגיאוט קתיו.

דיק גאריסון, כמובן. My bad. הרובין שמופיע בתקופה ההיא בבאטמן הוא הרובין השלישי - מי רוצה להזכיר לי את שמו? תודה, אוגמיוס

למעלה