YUP כל כך מזדהה

lee05

New member
YUP כל כך מזדהה

לפני כמה חודשים היה לי משבר גיל 25...25 רבע מאה..חצי מ50!!!!

ואז גם,אולי כחוק מרפי, בנות בגילי שאני מכירה מתחתנות, כמה מהן כבר אמהות (כן כן בגילי ופחות אפילו)..ואיש קטן יושב לי בראש וצועק "הצילווווווווווווווווווו..."

כן אני רוצה להקים משפחה מתישהו (לא בטוח להתחתן לא כל כך מאמינה בזה) ואני אז אני אומרת מה אני כבר 25 לא רוצה עכשיו לא רוצה עוד שנה שנתיים רוצה הארכת זמן..לאן כולם ממהרים?

פתאום מרגישה לחץ כזה של הסביבה..בת 25 יאללה אני בגילך הייתי כבר אמא ל2...- כן כן אמיתי..

אוף רוצה עוד להנות לא רוצה לחשוב על משכנתא,אסיפות הורים ולדאוג מה אני אוכלת כל הזמן..

lee05

New member
יוווווווווווו

זה היה אמור להיות בשרשור של על הגיל

lemonade111

New member
חחחח

מעניין מה גורם מלענות על תגובה להגיע כל הדרך למעלה להוספת תגובה

אבל לא נורא פתחת שירשור חדש ובאמת משעמם לנו... אני גם חושב כמו אלון את לא צריכה ללכת עפ"י לחץ שהסביבה הקרובה לוחצת. אז נכון שיש כאלה בגיל פחות מ-25 התחתנו ועם ילדים אבל הרוב נראה לי לא ככה, והאלו שאמרו לך "אני בגיל שלך כבר הייתי עם 2 ילדים", זה כנראה כאלו בגיל של ההורים שלך שבתקופה שלהם זה היה יותר מקובל. זה לא אומר שלא צריך לחשוב על זה ולכוון לזה, אבל לא בגלל לחץ של הסביבה, אני אומר שתעשי מה שמתאים לך בזמן שמתאים לך, אבל כל דבר בזמנו אבל לא צריך לרוץ בגלל שאחרים אומרים שככה צריך.

lee05

New member
האמת היא

שהורים שלי הביאו אותי בגיל 40 ואת אחי שנה וחצי מאוחר יותר..ואני הבכורה..אני יודעת שאפשר זה לא בעיה פשוט אנו חיים במדינה שמאוד לחוצה על חתונה וילדים..אומרת מניסיון...
ברור שלא צריכה ללכת לפי הלחץ אבל לפעצים זה מתיש ללכת כנגס הזרם...

Purple Mushroom

New member
תקופה של ההורים שלנו.

אגב, אמא שלי גדולה מאבא שלי בכמעט 3 שנים, ואולי אז לא היה מקובל. והיא התחתנה בערך בגיל 27, והביאה אותי (אני גם הבכור), בגיל 28 בערך, ואחרי עוד 4.

קראתי גם את התגובה של לי,
ואני בינתיים אחד הגדולים כאן, ואני בלי זוגיות שוב, אבל עם קצת ניסיון, הייתי יכול להיות אבא, בתקופה של לפני כמעט. (מתבלבלים לי השנים, השעה...), כמה שנים, אולי כמעט 6 שנים אני חושב. ואני לא אבא עדיין.

אם אהיה אבא, אז יכול להיות שזה יהיה גם בגיל 40 בערך, אולי אני צריך להתנתק מהפורום הזה שוב, כדי שזה יקרה
.

Purple Mushroom

New member
משבר גיל 25, החיים

קודם כל בקשר למשבר גיל ה25, רבע מאה,
זה באמת זמן לחשבון נפש על החיים, כפי שכתבתי במאמרי, עשרים פלוס, המספרים, בגיל 29.

יש לך לחץ מהסביבה להספיק במירוץ החיים, שלושים ארבעים
. אבל את יכולה לעצור את זה, ולהתקדם בקצב שלך.
לא חייבת כלום. לא חייבת להתחתן, כפי שכותבת. לא חייבת לקחת משכנתא. אבל עדיף לחסוך. זה אפשרי לחיות בבית של ההורים עד גיל 30, ואפשרי לשלם שכר דירה כל החיים, אפשרי גם לחסוך.
וילדים עדיף לעשות עם בן זוג יציב, לאורך שנים. שום דבר לא מובטח. אם מתחתנים, יש סיכוי להתגרש. אבל אם לא מתחתנים, אז מתי שהו אפשר להפרד, או מוות, או לפניו :)
את לא חייבת לעשות שום דבר שאת לא רוצה, למרות שאולי יש לחץ משפחתי.
מוזמנת להצטרף גם למהפכה
. יש בבית שלנו בפלא, משהו שרשום על הדלת האחורית של המטבח, לא חייבים לעשות כלום שלא רוצים, לא חייבים לחיות לפי הנורמה.
=]

למעלה