YYY עלילות נורית בחדר כושר

YYY עלילות נורית בחדר כושר

הלכתי היום בשעה הלא רגילה שלי לקרוע תתחת הגדול שלי בחדר כושר. זה סוג פעילות שגם קשור בהוצאת מים מלוחים מהגוף - ולא בבכי. בקיצור מול הפרצוף שלי תקועה אופרה וינפרי ומספרת על שמונה (!) נשים שגילו שהן נשואות לאותו גבר. אחרי שהוא נחשף, הן הגישו נגדו תלונה על שורה של גניבות מעבר לגניבת הלב וגניבת הדעת. כל זה היה מלווה בדיון עם פסיכולוגית שאמרה (הנה השוס) שמליוני נשים חיות בשקר עם בני זוגן , כי הן חיות בשקר ובפנטזיה עם עצמן. בשלב מסויים היא הודיעה לכל האומה האמריקאית שהנסיך על הסוס הלבן לא יבוא! פורגט איט, הוא לא יבוא! אז מעבר לפופוליזם ולשואו היו שני דברים מעניינים שלקחתי משם: א. כמה קל לשכנע אישה להינשא בחופזה לגבר שהיא יודעת עליו מעט מאוד רק כי הוא נגע במקום הרעב, הנואש והמכור לאישורים גבריים שבתוכה. ב. הפתרון לפשעי הלב האכזריים שגברים מרשים לעצמם הוא סולידריות נשית. האיש הזה לא יוכל יותר לסדר אף אחת, כי 8 נשים החליטו לשתף פעולה . (היו לו יותר מ-8 נשים , בינהן ילדה בת 17 בהריון ממנו אבל השמונה הללו שיתפו פעולה ) ואחרון אחרון : אופרה וינפרי דיברה על זה שאישה צריכה למלא את עצמה, לחיות מתוך עצמה ולא לחפש מישהו שישלים אותה בחוץ ואני ככה שאלתי את עצמי האם זו אופרה וינפרי שהיתה שמנה עם שפתיים עבות מאוד? היא רזתה המון, והפנים שלה נעשו בובתיים כאלה. אתן חושבות שכל זה בא רק משלימות עצמית?

spooni

New member
הכי טוב לשחות ../images/Emo13.gif

לא שומעים,לא רואים,לא מזיעים ויוצאים שמחים מהמים.

אבל אז הייתי מפסידה

את המראה האולטימטיבי של המסר הכפול : אופרה וינפרי פחות חמישים קילו אחרי לפחות 3 ניתוחי פנים שעשו לה פרצוף חמוד של נערונת לבנה כשהיא אומרת לי (לי! מואה!) להיות שלימה עם עצמי. לא חראם לבזבז את כל זה על כלור?

גם אם לי היו מיליונים לא הייתי

צריכה מישהו שישלים אותי... פשוט הייתי משלמת לאיזה לטיני חתיך וצעיר לעשות לי נעים בגב... אני בטוחה שהמיטה של אופרה לא ריקה כשבא לה... והיא בטח גם ישנה באלכסון על מיטה ענקית בבית הענק שלה... נו, כסף יכול להיות יופי של תחליף לבן זוג - אבל לא תמיד. אני בטוחה שגם לה בודד הרבה פעמים, למרות הכסף.

למעלה