Zברה Gירפה אתן כאן מה קורה יש חדש?

אבא גאה

New member
|היא כבר עברה תאריך?|

למה אין אייקון כזה של מישהי שעברה את תאריך הלידה? זה נורא פשוט לצייר כזה, לא?

Gירפה

New member
../images/Emo86.gif ככה אני נראית עכשיו ../images/Emo87.gif

נשמח לקבל עצות איך עוזרים לו כבר לצאת ("ברל'ה ברל'ה צא החוצה" כבר שרנו לו) אל דאגה - נעדכן עם כל חדש...

טרודי

New member
אומרים ש....

חומר בשם פרוסטגלנדין מעודד את צוואר הרחם להיפתח. החומר הזה נמצא בנוזל זרע... מצד שני גם אורגזמה בלי נוזל זרע עשויה לעודד צירים. תמיד שווה לנסות. שיטות נוספות: הליכה ברגל, אוכל חריף, והכי טוב: התחייבות למשהו ממש חשוב בעבודה בעוד יומיים. בהצלחה!

גם

גירוי חריף של הפטמות. מעורר צירים ידוע. והכי עוזר: להמשיך לשיר

את מתכוונת

למוקסה סינית ? זה בעיקר עוזר למקרים של מצג עכוז, כשרוצים לגרום לברווז להתהפך

לא - זה משהו שקשור לרפלקסולוגיה

עוד שיטה לזירוז הלידה. אם כי, כמו שרופא אחד חכם אמר לי פעם - לפעמים הגוףיודע יותר טוב מהנפש מה טוב בשביל שניהם.

blonda3

New member
מזכיר לי את ההריון../images/Emo95.gif

הראשון גם לנו אמרו שנוזל הזרע מזרז וואלה מה שאנחנו עשינו ובאילו פוזות
היום זה נראה לי ממש.... לא לעניין...
הכי טוב (לדעתי) לתת לטבע לעשות את שלו אף אחת עוד לא נשארה בהריון.....
ושיהיה ב

Yaara77

New member
תיזמון לידה - עבד 3 פעמים מתוך 3

אז ככה לוקחים מימיה גדולה ויצאים לצעוד לכיוון האופק. עוצרים רק כשהגברת ההרה חשה שקיצה קרב והעולם חרב. ואז מדדים לאט הביתה. המתנחלים יוצאים תוך 24 שעות גג, וגם יוצאים במצג הנכון טבעי וזריז, אפילו אם לפני הצעידה הרופא נשבע שצריך ניתוח קיסרי. ההסבר פשוט - מתנחלים לא עוזבים כל עוד הנוחיות מובטחת. הצעידה שלעיל מכניסה גם אותם לחוסר אוויר זמני, והם נבהלים ויוצאים. למדתי זאת מסבתא מרוקאית זקנה לפני תרפפ"ו, וזה עבד כמו שעון. כיוונתי את כל הלידות לסופי שבוע (צעידה ביום חמישי בלילה), להבטיח שכל המעורבים יהיו זמינים. וזה בלי כולסטרול וצבעי מאכל חיבוקים ואיחולי הצלחה יערה

אבל אבל אבל

לא הייתי רוצה שהילד שלי יוולד כי לא טוב לו יותר בפנים
(קרה לי פעם אחת - ממש לא מומלץ
)

Yaara77

New member
פולניה אהובתי

ברור לי שאת אמא פולניה וברור שיהיו לך המון רגשי אשמה בין כה וכה אז רק עוד אחד קטנטן ושהמתנחל יצא כבר ובלי התנצלויות - רק פיצויים הכי טוב - בצורת חלב טרי חיבוקים יערה

Gירפה

New member
לקחנו מימיה

או יותר נכון בקבוק מים מינרלים... ויצאנו לצעוד... אמנם היו כמה עצירות בחנויות וגם אכילת סלט בבית קפה אבל באמת שלא יכולתי יותר ואז חזרנו הביתה. עכשיו נראה... ולגבי כף הרגל - באמת לימדו אותנו ב"הכנה ללידה" על רפלקסולוגיה ואיפה ללחוץ. ככה אני מרויחה פינוקים כל היום מZברה (לא ברור אם זה יעזור - אבל מה אכפת לי
) שיצא מתי שיתחשק לו...

למעלה