Zקוקים לעזרה דחוף

Zקוקים לעזרה דחוף

שלום , אנחנו זוג נשוי בני 32-36 + ילד בן שלוש. לאחרונה נקלענו למצב בו אנחנו מרוחקים מכמה סיבות : 1. הבעל מאוד מתוסכל כיוון שאין כמעט סקס (פעם בחודש) למרות שהבעל מנסה ליזום כמה פעמים בשבוע. 2. האשה טוענת שאין לה חשק מיני , פשוטו כמשמעו. 3. עבודות הבית, הטיפול בילד גורמים לחוסר בזמן איכות. 4. בשעות הערב הבעל יושב מול המחשב בכל יום שעות ע"ג שעות. 5. האשה אינה מעוניינת לשבת לראות טלוויזיה, לראות סרט וכד'... אלא סתם לשבת בסלון. 6. האשה לא מרוצה שהבעל לא הולך לישון איתה (בשעה 23:00 - 24:00) הבאנו לכם את המצב בצורה יבשה ומקוצרת ואנו זקוקים גם לעצות וגם שתספרו מה המצב אצלכם , נשואים ? ילדים ? תדירות הסקס ? מתי ואיפה ? יוצאים לבלות באמצע השבוע ? מה עושים בזמן איכות ומתי ? מאוד נשמח לשמוע איך זוגות אחרים מתמודדים (אם בכלל) עם השגרה, הילדים, עבודות הבית וחוסר זמן איכות הזוג המיואש

the match maker

New member
הכי חשוב - לא להתייאש

לזוג המיואש שלום רב. קודם כל, ממליץ לכם בחום לשנות לכם את הניק ניים, בתור התחלה :). לאחר מכן, בואו ניגש לשולחן: 1. הבעל מאוד מתוסכל כי כמעט ואין סקס. השאלה היא - למה?! אין משיכה? כשהבעל מנסה ליזום, למה האישה לא מעוניינת? עייפה? טרודה? יש בעיות כלכליות? הדברים הללו משפיעים בדרך כלל. אני הייתי מציע לאישה לנסות ולהיפתח יותר. פשוט לזרום. 2. למה אין חשק מיני? שוב, האם הבעל כבר לא מושך? יש המון משחקים שאפשר לשחק שיחזירו בחזרה את החשק המיני, אם זה בילוי רומנטי בערב, נסיעה לצפון, נסיעה לחו"ל, פנטזיות. כל מיני דברים כאלה יחזירו לאט לאט את החשק המיני. 3. לטס פייס איט: זוג ללא ילדים, יהיה יותר עם זמן איכות מאשר זוג עם ילדים, בייחוד בגיל הזה. המטרה היא למצוא את הזמן הזה, ואת זה אמנם קשה למצוא, אבל אפשרי. נסו להשאיר את הילד עם בייביסיטר ביום מסוים וצאו לבילוי גם באמצע השבוע - זה תמיד עובד, והמון זוגות עושים את זה. 4. כבוד הבעל אולי מחפש באינטרנט משהו שהוא לא מקבל אצל בת זוגתו - חופש ביטוי, הקשבה, ריגושים וכדומה. מה שנכתב למעלה עשוי לטפל בבעיה. אני ממליץ גם לבעל לנסות ולצמצם את הפעילות שלו מול המחשב בשעות הערב בהדרגה. כמו בתהליך גמילה מכל דבר, זה יעזור בסופו של דבר. 5.האישה אינה מעוניינת לשבת לראות סרט,אלא סתם בסלון. מה זה סתם בסלון? לבהות בקיר?! צפיה משותפת בסרט או סתם בטלוויזיה יכולה לעשות פלאים. זה מן בילוי זוגי נחמד כזה, בלי לצאת מהבית.. מה שגם החורף מגיע אלינו (סוף סוף!!!), כך שהרומנטיות שבאוויר תעזור. ממליץ לאישה לחשוב על כך בחיוב. 6.למה הבעל לא הולך לישון עם אשתו? אנו מגיעים לאותן שאלות שנשאלו קודם לכן. מסקנות: יש שורה של פעולות שאפשר לעשות כדי שיחזירו את החשק לכל המערכת הזו. עצם העובדה שאתם מחפשים פתרונות היא צעד ראשון דרך למטרה, דבר שאומר שחשוב לכם שהמצב ישתנה. רק מאמץ משותף של שניכם יעזור להגשמה של המצב הטוב הזה שאליו אתם חותרים לחזור. המון זוגות מתמודדים עם גידול ילזים, שגרה, עבודות הבית וכדומה, וגם מצליחים בכך מצוין (אני אישית מכיר 2 כאלה). כמו שאמרתי - נסו לקחת חופש, בלי הילד, רק לשניכם. נסו להתגמש יותר אחד כלפי השני. נסו להתפשר פה ושם, והכי חשוב - נסו לדבר אחד עם השני על הבעיות ולראות ביחד איך פותרים אותן, כי בסופו של דבר, זה תמיד עובד. אני מאחל לכם את כל ההצלחה שבעולם, וחסר לכם שאתם מפשלים! :) (ושוב, אתם לא מיואשים, אתם בסך הכל בבעיונת. זה יעבור). אם יש שאלות נוספות, אשמח לעזור.

זוגיות בשיגרה ../images/Emo23.gif

יש לי כמה שאלות מנחות, שאולי יעזרו לנו יותר להגיב לכם:
הבעל מאוד מתוסכל כיוון שאין כמעט סקס (פעם בחודש) למרות שהבעל מנסה ליזום כמה פעמים בשבוע. האשה טוענת שאין לה חשק מיני , פשוטו כמשמעו.
מדוע הרצון לשכב פחת לדעתכם, מדוע אין חשק מיני לאישה- האם זה משהו שנובע ממשהו גופני/רגשי שלה או של הבעל
עבודות הבית, הטיפול בילד גורמים לחוסר בזמן איכות.- אולי לחלק בינכם את העבודה בבית, אולי לקבל תגבור- בייביסטרית וכו', אולי להיעזר באימהות אחרות, כל פעם מישהי אחרת לוקחת את הילדים וככה יש יותר זמן. מה דעתכם
בשעות הערב הבעל יושב מול המחשב בכל יום שעות ע"ג שעות. האשה אינה מעוניינת לשבת לראות טלוויזיה, לראות סרט וכד'... אלא סתם לשבת בסלון.
זה טוב שיש תחביבים, אבל אולי אפשר לעשות שלפחות פעם בשבוע קבוע ביום מסויים, מזמינים בייבסיטרית ויוצאים כל פעם למקום אחר, רק אתם בלי הילד. אפשר אולי להקציב זמן אישי, כלומר שכל אחד יעשה מה שהוא אוהב- הבעל במחשב, האישי בסלון קוראת ספר/רואה טלויזיה ואחרי שעתיים עושים פעילות בבית ביחד. מה דעתכם
האם ניסיתם זאת בעבר
האשה לא מרוצה שהבעל לא הולך לישון איתה (בשעה 23:00 - 24:00)
לדעתי שינה משותפת זה משהו מאוד חשוב, אולי אפשר להקדים/להאחר את השעה ולהגיע לפשרה שמנסים ללכת לישון ביחד בשעה שמתאימה ומהווה פשרה לשני הצדדים. איך הרעיון
מקווה שעזרתי עם הרעיונות ובהצלחה

magenta73

New member
האמ...

1. למה? חוסק אינטימיות, חוסר משיכה? עייפות? אולי צורך בריענון? 2. למה? וממתי? קשור לטיפול בילד? עייפות מצטברת? הרגשת נטל? 3. האם יש אפשרות להכנסת גורם שלישי? עוזרת? הורים? 4-5-6 האם זאת היא בריחה? אתם טוענים שאין לכם זמן איכות, ומצד שני, כל אחד כביכול בורח ומתנתק מהמציאות ומהזוגיות בדרך אחרת. אני לא נשואה, רחוק מכך, כן הייתי בזוגיות ארוכה, בה גם גרנו ביחד. אני מכירה את הצורך באינטימיות ויחד עם זאת, את הצורך בספייס, לא לאבד את עצמך לגמרי. אני גם לא חושבת שהדרך לגלות אם אתם "בסדר" או לא היא ע"י השוואה עם זוגות אחרים. נראה לי שמה שקרה כאן, במרוצת השנים זה ששכחתם את עצמכם קצת. בגלל השגרה/עבודה/ילד... גם כל אחת את עצמו וגם את הזוגיות היפה בניכם-משמע זמן איכות. לדעתי תקבעו פעם בשבוע איזו יציאה נעימה. קחו בייבי-סיטר, תתלבשו יפה... תתכוננו. כל פעם משהו אחר יתכנן ולשני תהייה הפתעה. בנוסף, כל אחד, פעם בשבוע, יצא משהו אחד לבלות עם עצמו. פעם האיש ופעם האישה... עם חברים וכן הלאה. או שילך לאיזה חוג. משהו רק לעצמו... וטיפול זוגי יכול רק לעזור... בהצלחה
ולמה זוג מיואש? למה השם הזה?

למעלה