Zabriskie Point

pink floydror

New member
Zabriskie Point

שמעתי פעם ראשונה, פשוט מדהים !! לא ידעתי שיש חלק כזה גדול בלהקה האהובה עליי שהחמצתי, אווירה קוסמית ברוב הקטעים. עכשיו לבירורים .. האלבום של זבקיצקי פוינט שיש לי הוא: The Complete Zabriskie Point Sessions האם זו ההוצאה הרשמית הרגילה של הפס קול ? או שיש כל מיני הוצאות אחרות גם כן ? בכל מקרה, מומלץ ביותרר !!!!!

דרור, מה שיש לך זה בוטלג

הסיפור הוא כזה: פס הקול המקורי של הסרט, שיצא בשנת 1970, לא כלל את כל הקטעים שהוקלטו ע"י הפלויד לסרט, אלא רק את אלו שבהם נעשה שימוש בפועל, עפ"י החלטתו של הבמאי, אנטוניוני. במהלך השנים, יצאו בוטלגים שכללו את הקטעים הנוספים, וזה אחד מהם. ממש לא מזמן, יצא פס הקול מחדש, באופן רשמי וחוקי, בחברת Rhino, ש-Reissues הם ההתמחות שלה. הדיסק המקורי כלל את השירים הבאים של הפלויד: Heart Beat, Pig Meat Crumbling Lan Come in No. 51... (וורסיה שונה ל-Careful with the Axe). שירים נוספים שהוקלטו לסרט ולא הופיעו בפס הקול המקורי: Oenone (קטע אינסטרומנטלי מעניין מאוד, לטעמי. הופיע רק בבוטלגים). Fingal's Cave (כנ"ל). Rain in the Country (כנ"ל). The Violent Sequence (הפך אח"כ ל-Us and Them המוכר לנו מ-DSOTM). בהדפסה החדשה של האלבום, הוספו הקטעים הבאים של הפלויד: Love Scene (טייק 4 וטייק 6). Country Song Unknown Song אין לי מושג אם השניים האחרונים הם Oenone ו-Fingal's Cave. האם אתה יכול לאשר זאת? ראיתי גם את ה-listing לבוטלג שיש בידך. מאחר ואף פעם לא ניתן לסמוך על listings של בוטלגים, קשה לי לוודא אלו קטעים יש שם. אני רואה שרשום שיש את Rain in the Country, Violent Sequence, Fingal's Cave, כמה טייקים של Love Scene (אבל חלקם כנראה של ג'רי גרסיה!), The Red Queen Theme (?) ו-Unknown Song, Crumbling Land, Theme. אם יש לך את הפסקול המקורי ו/או הבוטלגים של השירים בשמות הידועים שלהם, האם תוכל להשוות ביניהם ולומר לנו מה זה מה? תודה.

pink floydror

New member
אז ככה

תודה רבה על התשובה המפורטת קודם כל
דבר שני, מתוך שלושת השירים שמופיעים בפסקול המקורי של הסרט, בבוטלג הנמצא בידי מופיע רק The Crumbling Land, שמחולק לשני חלקים. עוד שירים שמופיעים בבוטלג הזה הם: Fingal's Cave, Rain in the Country,The Voilent, Love scene, The Red Queen Theme, Blues scene ו Unknown Song. חלק מהשירים מחולקים לשני חלקים ויותר, כמאופיין לפינק פלויד
מה שכן חסר לי בבוטלג זה הגירסא לCareful with the Axe שכל כך רציתי לשמוע .. אבל לא נורא, גם מה שיש זה מעל ומעבר, פשוט מומלץ !

למעלה