Zdravo וכאלה

Atticus Finch

New member
Zdravo וכאלה ../images/Emo9.gif

היי, אני גיל, ואני בן 14 וחצי מכפר סבא, וכחלק מחובבי האירוויזיון, החלטתי גם אני להצטרף לפורום. לא יודע איך או למה, אבל יש לי משיכה עצומה לכל איזור הבלקן! במיוחד לבוסניה והרצגובינה, קרואטיה ומקדוניה, שבהן אני חולם לבקר בעתיד, ואולי אפילו אבקר בקרואטיה השנה. אני מקווה שאוכל לקחת חלק בדיונים ובשאר ירקות בפורום אעפ"י שעוד לא ביקרתי במקומות אלו. ערב טוב, גיל
(וכמו כולם גם אני רוצה להמליץ על שיר - S.O.S. של הזמרת הסלובנית Natalija Verboten, שאעפ"י היותו אירוויזיוני במיוחד, וצליליו העליזים במיוחד, אני מחבב מאוד.)

Atticus Finch

New member
ואגב...

יש לי המון חברים מהארצות האלו במסנג'ר, ולפני שבוע קיבלתי מחברה בשם איוואנה דיסק עם מיטב השירים הסרביים שהיא בחרה. עוד לא שמעתי, אני מחכה לעיתוי הנכון.

faridi

New member
לא צריך עיתוי בשביל להאזין

מוסיקה בלקנית היא תמיד מעניינית. אגב, אני שם לב שהפורום הולך וגדל. שמע רובי, נראה לי שאנחנו יכולים להיות קהילה עצמאית. ךךךךךךךךךךךךךךך קהילה בפני עצמה. התאחדות ב'

Faridi זה מה שיפה ביוגוסלבים

כמו עמים אחרים שידועים בהכנסת האורחים שלהם כך גם אנחנו וברור לי שאתה חלק מזה, לא רק המוזיקה מעניינת אותך. ואם הזכרנו מוזיקה אז תשמע מוזיקה צוענית וגם כזאת שדומה לטורקית בסרביה, מונטנגרו ובוסניה. רק מה, אנחנו לא נקלקל את השימחה כמו שקורה בבלקאן ולא נגדיר את עצמנו כנפרדים

faridi

New member
אם כבר מוסיקה,,,

אני משוגע על גורן ברגוביז'. יש לו מוסיקה משגעת שאני מכור לה כמו נרקומן. השירים שלו מככבים כפסקול לסרטים של אמיר קוסטוריצה.

ברוך המצטרף

שמע זה מגניב לאללא, מתי שתשמע את הדיסק תבחר שיר ותרשום לנו את שמו הולך? הייתי רוצה גם שלמוע את הדסיק אני בטוח שגם Faridi, נתראה בהמשך, רובי סרבי

טליה ג

New member
עוד שרוט אחד כמוני בפורום../images/Emo6.gif

איזו הפתעה, גיל!!!!
גם אני מאוד אוהבת את S.O.S מהקדם הסלובני, ואם כבר בשירים סלובניים עסקינן, אני רוצה להמליץ על "Metulj" של Saša Lendero מהקדם הסלובני ב-2005. שיר מדהים, שבטח רבים יאהבו! הנה קישור לצפייה בהופעה החיה: http://www.youtube.com/watch?v=853c9aF6clU

Atticus Finch

New member
טליוש ../images/Emo24.gif

איזה יופי לראות אותך פה ולגלות עוד תחום חיבה משותף. :)

למעלה