ze lo kotev li beivrit uff tov ratsiti lishol shela: ba oc hem lomdim be tichon o beoniversita?
א אמברוש New member 7/7/05 #1 ze lo kotev li beivrit uff tov ratsiti lishol shela: ba oc hem lomdim be tichon o beoniversita?
L liat tal New member 8/7/05 #6 האמת שגם אני לא זיהיתי בהתחלה מי זו כשראיתי את התמונה, ועכשיו אחרי ששאלת אם זו ג'ולי- נראה לי שזו היא
האמת שגם אני לא זיהיתי בהתחלה מי זו כשראיתי את התמונה, ועכשיו אחרי ששאלת אם זו ג'ולי- נראה לי שזו היא
א ארץ השמש New member 8/7/05 #10 מסיבה לקאסט אני לא בטוחה למה הם החפשו, או שזו היתה מסיבת תחפושות או שזה לכבוד "הלואין" (מעין פורים).
ד דרוסילה1 New member 8/7/05 #13 אויש.. זה כזה מטומטם אני שונאת שעושים דברים כזה.. לוקחים בן אדם בן 27 ואומרים לו לשחק ילד בן 17. זה כ"כ לא אמין. ושבעונה הראשונה הם היו בני 15-16?! בכלל לא הגיוני.
אויש.. זה כזה מטומטם אני שונאת שעושים דברים כזה.. לוקחים בן אדם בן 27 ואומרים לו לשחק ילד בן 17. זה כ"כ לא אמין. ושבעונה הראשונה הם היו בני 15-16?! בכלל לא הגיוני.
ח חנוש האחת1 New member 8/7/05 #14 ../images/Emo112.gif../images/Emo45.gif כמו שלקחו את טום וולינג לסמולוויל כשהוא בן 26 ומשחק בעונה הראשונה תלמיד בכיתה ט' !!!!! מה עובר להם בראש?!
../images/Emo112.gif../images/Emo45.gif כמו שלקחו את טום וולינג לסמולוויל כשהוא בן 26 ומשחק בעונה הראשונה תלמיד בכיתה ט' !!!!! מה עובר להם בראש?!
A aviGODFATHER New member 8/7/05 #8 בתיכון. אבל למה לא רשמת באנגלית? כאילו English לא Anglit... יותר נוח להבין ככה....