zed246 שלום

• פותח הנושא t@gel
  • פורסם בתאריך

t@gel

New member
zed246 שלום

מחקתי את כל הודעות התזכורת שלך כאן... עם כל הכבוד לאיכפתיות שלך ולדאגה... עדיין אין צורך להציף את הפורום. קיבלתם תגובה לשאלתכם...פשוט לא בדקתם מה קורה בפורום, אלא מה עם ההודעה שלכם ספציפית. בכל מקהר...גם להודעה שלך העתקתי את התגובה של מתכנת הפורומים. אין טעם להפציץ את הפורום הזה...אנחנו לא משחקים כאן. אנחנו משתדלים לתת מענה מהיר ומפורט לכל הודעה כאן. ושוב...אם עדיין לא מצאת את תגובת המערכת לשאלתך.. הנה הקישור להודעת המתכנת... בוקר אור...תגל

zed246

New member
T@GEL שלום

1. סליחה שלא הגבתי קודם פשוט המחשב שלי לא רצה להתחבר לאתר אבל נהה עכשיו אני מגיב. 2.קודם כל כל הכבוד שמחקת את ההודעות לא היתה כוונה להציף את הפורום או להלעות את מיקומי בשטבלת ההודעות אלא למשוך את תשומת לבכם מה שאכן קרה לבסוף. 3.בדקנו מה קורה בפורום וקראנו (כפי שאפשר לראות מהתגובות) את ההודעה של מתכנת הפורום. אני אישית לא קיבלתי שום תחושה שהוא פועל בשמכם או בשם ההנהלה עצמה אלא יותר כאילו הוא פועל כדי להגן על יצירתו על דעת עצמו (לא שיש בזה דבר רע) ולכן המשכתי לבקש ממכם הסבר. 4. גם אני לא משחק כאן ולא נראה לי הגיוני שבפורום התמיכה לא יינתנו תשובות לשאלות במשך 24 שעות ע``י מנהלי הפורום. 5. עדיין לא נעניתי בקשר לשאלתי על איזה סקר דקל מדבר. אשמח לקבל תשובה. 6. בזמן שאתם אומרים לנו להתרגל ולנסות התרגלנו וניסינו גם אם תוך כדי כך התלוננו. (כעת אדבר רק בשמי). אני מצאתי כבר דרכים להתמודד עם מה שאני מגדיר כבעיה של הממשק הויא העלאת ההודעות אך עדיין אני רואה זאת כבעיה שצריך לפתור. אני ממשיך להאמין שאין מקום להאמין שפורום הוא שיחה אלא בעצם דיון שאם לא נותנים לו להתקדם אין הוא פורה במיוחד ומתחיל לשעמם. אני בזמני עברתי בין פורטל לפורטל חיפוש אחר קהילה טובה ואדוקה ואכן מצאתי אותה כאן ואני מוצא את זה פלאים שלאחר שהצלחתם ליצור אחת אתם מתעלמים מבקשותיה. ישנם דברים שצריך להתרגל אלי ם כי הם הכרח של החיים, אינני מאמין שזהו המקרה כאן. לי אישית נראה שאתם ניסיתם לחדש ולהטיב ואני בטוח שכל ברוח טובה אבל לא הצלחתם ועכשיו אינכם מוכינם להכיר בטעותכם. אתם מתעקשים לתת עוד זמ ןלנסות ולכן החלטתי לתת לך כמה דוגמאות (מכיוון שאינני מכירך ואינני יודע באיזה תחום את מתעניינת אני מביא לך מכמה תחומים): א. נגיד שמחליטים לשנות את מערך הציונים באונברסיטה או במכללה או בכל מקום אחר ולקבוע שרק (בואי נגיד) 10 הטובים ביותר בכל כיתה יעברו. 10 בינוניים יצטרכו לעבור מבחן נוסף והשאר לעבור את הקורס מהתחלה. דבר זה מנומק כצעד להטיב עם הענף הנלמד וכך להפוך אותך ליותר טובה אך בינתיים הלימודים עולים כסף, הלימודים לוקחים זמן והלימודים גם (תסכימי איתי בזה) מורידים שנים מהחיים מרוב לחץ. אלב אומרים לך שבסוף תצליחי ותביני שהשיטה טובה. זה נראה לך הגיוני? ב. ואם את לא סטודנטית ורק עובדת כאן בתפוז. בואי נגיד שיתנו לך משכורת לפי כמות ההודעות שישאירו בחודש בפורום שלך. בואי נגיד שאת מנהלת פורום זניח יותר כמו (וסליחה אם אני פוגע במישהו כאן) מתמטיקה לבגרות של מכון שחר אשר משמתמשיו מעטים יותר. מה תעשי? הם אומים לך שזה תמריץ להגביר את כמות ההודעות של הפורומים אבל עדיין יהיו אנשים שרק כי קיבלו פורום שפונה לקהל יותר רחב יקבלו יותר. זה הוגן? ג. ואם זה לא נראה לך ואולי את אוהדת ספורט (או שכן או שלא תגידי לי את). את באמת חשובת ש12 קבוצות בליגת על זה משהו שאפשר להתרגל אליו? מי יכול לקום ולהגיד שהעונה לא היה משעמם פשוט שהקבוצות היוקרתיות ניצחו והקבוצות הפחות טובות בקושי התקרבו לרחבות? ד. ואם לא ואת משתמשת בפורום מסויים ונורא נוח לך איתו והכל נהדר ופתאום בום משנים לך סדרי עולם כך שאת לא יודעת כב רלאן נעלמה ההודעה שלך וכל זה רק בגלל שאיזה אחד תיקן שגיאת כתיב שכתב בטעות בהודעה שלו מלפני שבוע. צריך להתרגל לזה?

alona..

New member
לא, לא צריך להתרגל

לאף אחד מהדברים שציינת. הסברת את עצמך בצורה יוצאת דופן, וקבל את כל ההלל. אבל, לדאבוני, נראה לי שבכל זאת צריך להתרגל לדבר אחד: על שאלות רציניות, לא מקבלים תשובות כאן. אבל תתנחם, יציעו לך חיבוק, או איזה ``מואאאאה`` וירטואלי מגוחך. אני איתך,סתם עוד גולשת פשוטה, אחת מהעם.

zed246

New member
תודה על המחמאה ותזכרי ש...

כל עוד את גולשת באתר הזה לפחות מבחינתם (או כך זה אמור להיות בבית עסק), את לא אחד מהעם -את מלכה (כמובן שזה כל עוד את נשארת באתר ומעלה את ``רייטניג`` האתר כך שיוכלו לבקש יותר כסף מהמפרסמים - שיהיה, ככה זה עסקים ולי על זה אין תלונות). חג שמח ביותר ZED246 והקניידעלך

t@gel

New member
אלונה יקרה

שאלות רציניות או פשוטות... הכל מקבל כאן מענה... תנו לנו זמן גם להגיב. נכנס חג באמצע...

t@gel

New member
zed246

1. סליחה שאני מגיבה רק עכשיו. פשוט היה לנו חג באמצע...והיו לי עיניינים של בית. 2. לא משכת את תשומת לבי עם ההצפות שלך. הן היו בהחלט מיותרות ולא לעיניין. 3. אני שמחה על שבדקת את ההודעות בפורום. ניתן ללמוד ולהבין מהן הרבה, הן על תלונות הגולשים והן על עמדתינו אנו. הודעתו של צחי המתכנת של תפוז. לא היתה בבחינת סניגוריזציה על הפרוייקט שלו. בהחלט שלא. מין הראוי שבעת שינויים בתפקוד הממשק באתר, יישאלו שאלות וייתכנו תקלות. זה היה ברור שצחי המתכנת ייתפנה לסייע לנו במתן מענה לגולשים. הודעתו של צחי ביחד עם כתבתו של דקל בחדשות הקהילה ותגובותיי שלי, יש בהן די והותר לענות על השאלות ולספק אוזן קשבת. לא ברור לי מדוע אינך מסתפק באלו ונותן לזמן לעשות את שלו... 4. הצפת הפורום בהודעות אכן היתה כמשחק. שוב, הודעותייך מקבלות התייחסות. אין זה אומר שבכל מענה אצטרך לחזור על תשובתי שוב ושוב. הפורום הזה הינו פורום משוב לבעיות, שאלות, מענות ושבחים. לא, אין זה פורום תמיכה. ייתרה על כך...הפורום לא מספק מענה של 24 שעות. בהחלט לא. 5. אם וכאשר יחליט מנהל הפורומים, דקל אופיר, לפרסם את הסקרים עליהם דיבר...דיינו..אין מה לפנות אליו אישית בנושא. 6. אז ככה...למעשה, כל ההודעה שלך, ארוכה ככל שתהיה, נקודה אחת לה...``נושא הקפצת ההודעות במשק החדש``. נקודה זו קיבלה מענה מאיתנו לא אחת. עמדינו לא השתנתה. בלי כל קשר, אני סטודנטית, ואין זה אומר דבר על הודעתך...ציונים...וכל מה שציינת...הכל טוב ויפה, אך לא נוגע לאתר שלנו. אני לא מקיימת כאן דיון גבי טיבו של הממשק החדש. העובדה הקיימת היא שיש ממשק חדש ושאנחנו מנסים לתמוך בו עד שכולם ייתרגלו. אני שוב מבטיחה. הכל למען רווחת הגולשים. לא יצליח, בלחיצת כפתור אחת חוזרים לימים עברו...אבל אנחנו לא מרימים ידיים מראש. מקווה שבזאת סיימנו את הדיון. :) תגל

למעלה