zen nano 512 creative מה תוכלו לומר לי על נגן זה, האם משתלם לשלם עליו הרבה?
Y Yafoulli New member 18/11/05 #1 zen nano 512 creative מה תוכלו לומר לי על נגן זה, האם משתלם לשלם עליו הרבה?
Y Yafoulli New member 18/11/05 #2 מי יותר טוב? מי יותר טוב ולמה? creative zen nano 512 או - T30 iRIVER 512
י יאיר B New member 18/11/05 #3 אין זן נאנו - יש זן נאון מבוסס פלאש הוא יצא לא מזמן, איך אתה רוצה שמישהו ידע משהו עליו? יש אותו בכלל בארץ?
אין זן נאנו - יש זן נאון מבוסס פלאש הוא יצא לא מזמן, איך אתה רוצה שמישהו ידע משהו עליו? יש אותו בכלל בארץ?
G gt-master New member 18/11/05 #4 דוקא יש קריאטיב נאנו ואפילו יצא לפני אפל. זה נגן שמחליף את ה N200 שהוא ההמשך הבילתי מתפרק של MUVO TX FM נגן פשוט למדי ,מסך קטן ומצומצם אך מספיק,ס"הכ נגן זול. האיריברים כולם נראים יותר טובים ואיכותיים
דוקא יש קריאטיב נאנו ואפילו יצא לפני אפל. זה נגן שמחליף את ה N200 שהוא ההמשך הבילתי מתפרק של MUVO TX FM נגן פשוט למדי ,מסך קטן ומצומצם אך מספיק,ס"הכ נגן זול. האיריברים כולם נראים יותר טובים ואיכותיים
י יאיר B New member 18/11/05 #5 מעניין למה קריאייטיב לא תובעים את אפל על השם הזהה... אגב, הנגן הזה נמכר בארץ? (אני חשבתי שהוא התבלבל עם הנאון החדש שלהם (החלפת אותיות וכאלה...).
מעניין למה קריאייטיב לא תובעים את אפל על השם הזהה... אגב, הנגן הזה נמכר בארץ? (אני חשבתי שהוא התבלבל עם הנאון החדש שלהם (החלפת אותיות וכאלה...).
נ נדב8 New member 18/11/05 #6 כן... אבל אני זוכר שלפני הפלוס, היה נאנו בלי פלוס...אין לי מושג לאן הוא נעלם...