Zen Xtra 40GB למכירה

TheAsafs

New member
Zen Xtra 40GB למכירה

היי אני לא בטוח שזה המקום (אולי יש פה לוח או משהו) אבל אני מעוניין למכור Zen Xtra 40GB. המכשיר בן חצי שנה ובמצב מצוין ויחד איתו אני נותן כמובן את המטען המקורי ואת דיסק ההתקנה של התוכנות. בנוסף אני נותן גם נרתיק ומטען לרכב. המחיר אותו אני מבקש הינו 1500 שקל (לפי ZAP המחיר הוא 1750~) במידה ומישהו מעוניין נא לשלוח לי הודעה לכן או דואר ל [email protected]

TheAsafs

New member
איך אתה מסביר...

שהמחיר שלו 1800 שקל ? חוץ מזה שכרגיל הכל פתוח למשא ומתן ...

bitonano

New member
אני יסביר...

לא רק שהנגן הזה לא נחשב לאחד מהנגנים הטובים בקטגוריה שלו ויתרונו היחידי הוא בנפח ההארד דיסק שלו. הנגן גדול מאוד בגודלו ולא נוח להשתמש בו יחסית לשאר הנגנים... אני יתפלא אם תמצע מישהו שיקנה במחיר זה.

TheAsafs

New member
לדעתי ...

וזאת הסיבה שקניתי אותו, מטרת הנגן הזה הוא לא ריצה במכון כושר אלא כתחליף למאגר דיסקים. הוא מציע מחיר זול יחסית לכמות הזיכרון שיש לו ונכון שמחינת גודל הוא יחסית גדול אבל עדיין זה לא במידה שמפריעה להשתמש בו. מחינת שימוש ונוחות ממשק יש מה לשפר אבל ברגע שמתרגלים הוא ממש נח.

orimaor

New member
../images/Emo36.gif

המחיר שאתה מבקש הוא גבוהה מאוד יחסית לנגן שאתה מוכר שהוא מיושן מאוד, וגדול מאוד. רוב האנשים יעדיפו לקנות נגנים במחיר כזה של 20 ג'יגה ויש נגנים מצויינים כאלה(במחיר שאתה מוכר+אחריות). לדעתי אם אתה רוצה באמת למכור את הנגן כדי שתרד לאזור ה1000

TheAsafs

New member
אם יש לך מישהו שיביא לך ....

מארצות הברית אז סבבה. אני חושב שגם אני הייתי עושה את אותו הדבר אם הייתי יכול. חוץ מזה כי שכבר ציינתי אני די גמיש במחיר והסיבה היחידה שאני מוכר זה כי קיבלתי IPOD 60GB.

bitonano

New member
עדיין זה יד שנייה...

אחרי שנה ואתה מוזיל ב-300 ש"ח בלבד..

מנגר 4

New member
האמת, הנגן מעולה

בתור אחר שמחזיק נגן בדיוק כזה (רק בנפח של 30 ג'יגה) אני יכול להגיד לכם שהנגן הזה באמת טוב. לי יש אותו כבר שנה וחודש, עובד בלי תקלות (טפו טפו) ואפילו נפל לי פעם אחת על הריצפה (תוך כדי שהוא עובד) ולא קרה לו שום דבר. אולי הוא קצת יותר גדול פיזית משאר הנגנים, אבל הוא נגן מעולה

bitonano

New member
שמדובר בנגן MP3 האמור להיות נגן

נייד זה בהחלט חיסרון גדול, חוצמזה שאני לא בטוח שגם באיכות שמיעה הוא המצטיין מבין מתחריו.

למעלה