ZEN ZUU רשת חברתית חדשה !!! (ומתגמלת)

idoitbigtime

New member
ZEN ZUU רשת חברתית חדשה !!! (ומתגמלת)

Zen-Zuu : הנה רשת חברתית חדשה כמו FACEBOOK / MYSPACE / קפה דמה מרקר ועוד רשתות חברתיות רבות אחרות. Zen-Zuu : נבנתה בתור רשת חברתית אשר רוצה לייצר לחבריה הכנסה וזאת באמצעות עבור חלוקת ההכנסות מהפרסום בה לכל החברים ברשת ! היא תתחיל לחלק מה 1/8/08 כ 80% מהכנסות שלה לחברים בה וזאת עפ"י מודל של MLM בה כל חבר מתוגמל עבור החברים אשר הוא מצרף וכיו"ב. וכל זאת ללא תשלום ! מה צריך לעשות כדי להיות ברווחים ? - דבר ראשון להצטרף (חינם ) - דבר שני להזמין חברים נוספים - הכי חשוב ע"מ לקבל את חלקך בתמלוגים יש צורך להיכנס כ 30 פעם בחודש לאתר ( אפילו ביום אחד). זה לא מסובך לא מסוכן ואף מהנה !!! כנסו ללינק המצורף הירשמו התרשמו ותתחילו לקדם את זה לשלב הבא. לינק להרשמה : http://join.zenzuu.com/idoitbigtime בהצלחה אני ממתין ב ZENZUU עידו – idoitbigtime www.idoitbigtime.com

gesus

New member
המודל הזה לא יעבוד

אתם לא הרשת הראשונה שמנסה לתגמל עבור הוספת חברים וסביר להניח שגם לכם זה לא ילך כי תגמול כספי הוא לא מה שמניע משתמשים לרשתות חברתיות. מציע לך ללמוד משתי הרשתות הגדולות, מיי ספייס ופייסבוק מה יש בכל אחת מהן שהצליח להביא גל של אנשים להצטרף.

idoitbigtime

New member
פרשנים לא חסרים שחקנים כן

א - אני סך הכל חבר ברשת ידוע לי שזו לא הרשת הראשונה אבל דווקא היא כן תעבוד ב - ידיד הנכבד לשבת בצד ולפרשן זה כן יעבוד זה לא יעבוד זו שיטה אבל זו לא דרך אני בין השאר מפיץ בחב' שיווק רשתי והמון אנשים אמרו זה כן זה לא , היום ההצלחה שלי כבר מוכחת והדרך שלי סלולה ג- השחקנים יודעים לשחק הפרשנים "יודעים" לפרשן

gesus

New member
אל תפסול ביקורת בצורה כזו

אני לא חושב שאתה יודע מי אני או מה הרקורד וההבנה שלי בתחום, אחרת היית מתבטא אחרת. מודל של חבר מביא חבר לא עובד בקליקות שהיא הדוגמא הראשונה שקופצת לי לראש. אני משער שהיו עוד ניסיונות כאלו בעולם וממבט ב-20 הרשתות החברתיות הגדולות בעולם לא נראה שמישהי מהן הצליחה להתברג לשם. אם אתה חושב שכן ויש לך הוכחות אמפיריות שהמודל הזה עובד ברשתות חברתיות ואני מדגיש רשתות חברתיות, אתה מוזמן להציג אותו כאן ואני מוכן לאכול את הכובע שלי יחד עם הנוצה שעליו.

idoitbigtime

New member
עוד מספר חודשים נהיה יותר חכמים

בינתיים בתור מנהל הפורום של רשתות חברתיות אתה מוזמן להצטרף בשביל לחוות את דעתך http://join.zenzuu.com/idoitbigtime עידו - idoitbigtime

איך הסקת שבקליקות זה לא עובד?

דווקא נראה כי הולך מאד טוב, האתר ברשת פחות משנה, ויש רווחים למשקיעים באמת....

למעלה