zinc לכל המעוניין ב-Zinc, נא לשלוח ה"פ או בטלפון 054-7946465.(קרם הגנה שלא יורד במים).
B bms024 New member 5/6/07 #1 zinc לכל המעוניין ב-Zinc, נא לשלוח ה"פ או בטלפון 054-7946465.(קרם הגנה שלא יורד במים).
ט טל קפלן New member 5/6/07 #2 לפי מה שהבנתי... אף קרם הגנה כמעט לא יורד במים... \= הוא נספג בעור בגלל השמנוניות שלו...
B Ben Dor New member 5/6/07 #3 חחחח אפרופו קרם הגנה אני אף פעם לא שמה...קיצר איזה יום אחד גלשתי יום שלם ושחזרתי הייתי שזופה רק בצד שמאל הייתי נראת ממש מוזר...חח
חחחח אפרופו קרם הגנה אני אף פעם לא שמה...קיצר איזה יום אחד גלשתי יום שלם ושחזרתי הייתי שזופה רק בצד שמאל הייתי נראת ממש מוזר...חח
ט טל קפלן New member 5/6/07 #4 חח.. אף פעם לא שמתי חח... אני תמיד נשרף בפעם הראשונה השניה ככה של הקיץ וזהו.. לא יוצא לי להישרף גם אם אני 6 שעות במים..
חח.. אף פעם לא שמתי חח... אני תמיד נשרף בפעם הראשונה השניה ככה של הקיץ וזהו.. לא יוצא לי להישרף גם אם אני 6 שעות במים..
B Ben Dor New member 5/6/07 #5 אני נהיית אדומה אבל זה לא שריפה זה לא כואב או מתקלף ואז אחרי יומיים ככה אני נהיית שחורה
T The Brainiac New member 5/6/07 #6 אני אשכנזי בקטע הזה..אני נשרף ומתקלף אבל מתמרח כמו ילד טוב ככה שלא יוצא.