zire 71 לא מזהה שום כרטיס SD

zire 71 לא מזהה שום כרטיס SD

שלום לכולם קיבלתי לאחרונה מכשיר zire 71 הכולל sdio - הכנסתי כרטיס 1GB והכרטיס עבד יופי. קניתי למכשיר כרטיס sandisk wifi המתאים לחיבור אינטרנט. מצאתי דרייבר באינטרט וגם הכרטיס הזה זיהה חיבורי אינטרנט יפה. היום, משום מה המכשיר החליט להשתגע והוא החליט שהוא אינו מזהה יותר שום כרטיס SD ומכל סוג שהוא. אני לא מעוניין לעשות למכשיר hard restart, האם למישהו יש רעיון מה קורה איתו? וכיצד ניתן לסדר אותו? (ניסיתי להתקין את הקובץ מהאתר של פאלם לעידון ה- SD/SDIO והדבר לא פתר את הבעיה). תודה

AYELET1

New member
לפחות עם הווי פי

זו הבעיה. כדי לבדוק אם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה , בצע גיבוי למכשיר שלך. יש גרסת נסיון לתוכנה זו למשל. לאחר הגיבוי \(רצוי גם בעזרת סנכרון לאאוטלוק או לפאלם דסק טופ ליתר בטחון) בצע הארד ריסט ואז בדוק את הכרטיסים

e-magine

New member
איילת

שימי לב, לס ה ל ה ו י יש זייר 71. לפי מה שכתוב במאמר שאליו הפנית בPDACE, וגם למיטב ידיעתי (ולא התעדכנתי בנושא) זייר 71 אינו תומך בכרטיסי SDIO . אז או שיש עדכון בנושא ואז צריך לעדכן גם את המאמר, או שהוא צריך לוותר על הרעיון של שימוש בכרטיס, או מה שהכי הגיוני, לקנות פאלם שתומך בכרטיס. לי אגב יש זייר 71 ויש לי גם כרטיס של SPECTEC בו אני משתמש בהנאה רבה עם פוקט, והיות וזייר 71 לא תומך, לא מנסה לשגע אותו עם הכרטיס הזה וזאת עם כל החיבה שיש לי למוצרי פאלם.

AYELET1

New member
תודה. יתכן ולא כתבתי תשובה ברורה.

התשובה התייחסה ל-2 חלקים 1. זייר 71 אינו תומך בווי פי 2. הבחור כתב (ממה שהבנתי) שהמכשיר שלו אינו מכיר כעת שום כרטיס, גם לא כרקטיס SD לכתיבה/קריאה פשוט. ולזה נועדה הבדיקה לאחר HR.

תודה

תודה על תגובתכם. אני מציע לבעלי הzire 71 המעוניינים להתחבר לאינטרנט לקרוא על הכרטיס בקישור המצורף.

Sanchik

New member
אם זייר לא מזהה שום כרטיס, אזי אפשר לנסות

לנקות מגעים של SD SLOT. באופיס דיפו מוכרים סט לניקוי (כ 30 ש"ח) בהצלחה

bigalex

New member
תבדוק גם כאן

תוכנה בשם CardKeeper (חופשית) שיש לה פונקציה לזיהוי מחדש של כרטיסי SD - לפעמים יש מצב שהרבה תוכנות מנסות לעלות אחרי RESET ואז המערכת לא מצליחה לזהות את הכרטיס. לי זה היה קורא הרבה ב680 - אחרי שהתקנתי את התוכנה הכל OK

למעלה