Zombie Powder

Goggle Girl

New member
Zombie Powder

מה: Zombie Powder - זומבי פאוודר - אבקת הזומבים. כמה: 4 כרכים ואז מוות בטרם עת. למה: המנגה הקודמת של קובו טיטה שנקטעה באיבה. עלילה: ישנן 12 טבעות בעולם של זומבי פאוודר הנקראות טבעות המתים. מי שיאסוף את כולן יוכל ליצור את הזומבי פאוודר, אבקה המחייה את המתים ומעניקה לחיים חיי נצח (ויש גם אחלה הסבר האמת אבל זה כבר עמוק בתוך הכרך אז לא אחלוק P: ). גאמה (Gamma) הוא צייד טבעות אשר התקין שריון מתכת כבד בידו הימנית ובפניו על מנת שיוכל לשרוד בעולם שבו אקדחים הם הנשק המועדף. הסיפור מתחיל כאשר הוא פוגש באלווד, נער אשר עובד בכיוס וזריקת סכינים על מנת לכלכל את אחותו החולה... אז ככה... התרשמות כללית: בליץ' לוקח, ובגדול, אבל בהתחשב בזה ש-א- אני משוחדת, ב - זה סגנון אחר לגמרי, ג - לא היה לזה ההזדמנות להגיע לקרסוליים של בליץ' בגלל שזה נגמר עקב חוסר פופולאריות אחרי 4 פרקים, אי אפשר לשפוט באמת. השתפרות לקראת כרך 4 כאשר הפסיקו עם ההצגה השיטחית של הדמויות. דמויות: מההתחלה היה ברור לי מה חסר לי בזומבי פאוודר שהיה בבליץ', והרבה מזה - הדמויות. בניגוד לבליץ' שמההתחלה הדמויות התחבבו עלינו עם האמיתיות היחסית שלהן (יחסית לאנימות אחרות לפחות) בזומבי פאוודר לא מנסים. לכולם יש את הסיפורים העצובים ביותר שתמצאו - אם בכלל יודעים את הסיפור שלהן, אבל עסוקים יותר מדי בלהראות לנו כמה כולם מאגניבים ובלתי מנוצחים. רק כשוולפינה מגיעה בכרך השלישי (וניראת כמו הבת של אוריהימה ורנג'י שגודלה על ידי טאטסקי ואיצ'יגו) מגיעה סוף סוף דמות שניראת אנושית... אבל אז זה כי אין לה יכולות לחימה בכלל ^^ בגדול לא רע אבל כמו שאמרתי אני משוחדת קשות לטובת בליץ'. מה שכן אני מבינה למה לדוגמא זומבי פאוודר בוטל בעוד בליץ' לא - בבליץ' היה את הקסם של הדמויות שבשלב הזה במנגה של בליץ' לדוגמא עדיין היה בשלב שבו זומבי פאוודר בוטל - הצגת הדמויות ונגיעות קלילות ביותר בעלילה הכוללת (ובזומבי פאוודר עוד נכנסו לעלילה ופשוט עכשיו התחילו טיפטיפה להתעמק בעבר של גאמה). סגנון ציור: הסגנון ציור מתחילת המנגה של בליץ', שלפי דעתי מתאים הרבה יותר למנגה הזאת. סגנון ציור... איך אני אגיד... בוגר יותר מאשר הסגנון ציור המאוחר יותר של בליץ' שמנסה ליפות את הדמויות ולעשות מקסימום בישיות. מתאים לעלילה ולדמויות המחוספסות של זומבי פאוודר. אווירה: או שמתעסקים בכמה כולם מסכנים, או קשוחים ואפלים, או מאגניבים בלי גבולות. הכי מעצבן אותי שגאמה לא סתם חזק. הוא בלתי מנוצח יותר מגוקו. גוקו לפחות מת לפעמים. גאמה לא. זה אפילו לא כמו איצ'יגו שעם איצ'יגו זה "אה זה איצ'יגו, הוא ינצח קצת ואז יפול וידמם על הריצפה אבל הוא ניצח". זה "*פיהוק* אז באיזו מבין אלפי המתקפות הבלתי מנוצחות שלך תשתמש היום, גאממה-צ'י?". בגדול מנגה לא רעה, חבל רק שהיא נגמרה מהר כל כך... מצד שני אולי בזכות זה הוא עבר לבליץ'. אני לא יכולה להגיד עוד בזמן זה.

אני רק אוסיף..

שקובו טיטה אמר שהוא לא הספיק עדיין להיכנס לעלילה ולכל הדברים במנגה הזאת, ונאלץ לסגור אותה בגלל הביטול. הוא תכננן מלא דברים מגניבים להמשך, אבל בגלל הצגת דמויות יותר מידיי ממושכת העלילה עדיין לא צצה, הקוראים השתעממו וביטלו את המנגה. לכן בבליץ' הוא נזהר לעשות את המנגה מעניינת מההתחלה עם נגיעות ורמזים מהעלילה המרכזית אבל עדיין עם הצגת דמויות יחסית ארוכה. אני חושבת שזה לא כ"כ הוגן להשוות בינהן, כי תכלס קובו למד מהטעויות שהיו בזומבי פאודר... ואם זה היה קודם בליץ' ואח"כ זומבי פאודר אז אולי זומבי פאודר היה יוצא יותר טוב מבליץ'... אבל ביקורת טובה. אולי מתישהו אני אקרא את זה P:

Goggle Girl

New member
אז זהו שרוב ההצגת עלילה בבליץ'

זה דברים ששמים לב אליהם רק אחרי שמגיעים כבר לעלילה הזאת P: כמו לדוגמא שבמנגה רואים את אישידה בפרק עם דון קאנאונג'י, אבל רק אחרי שאישידה אומר שהוא היה שמה מההתחלה חושבים בכלל על לחפש אותו. לדמויות היה פשוט קסם אחר לחלוטין. בזומבי פאוודר לא הייתה הצגת דמויות ארוכה. היא פשוט הייתה לא קיימת, ולכן המשיכו על ריק עם דמויות שלא יכולנו באמת להיקשר אליהן עם עלילה שלא ידענו. אין משהו שיקבע אותך לזומבי פאוודר בניגוד לבליץ' נגיד, שאותי אישית מיכרה לאיצ'יגו כבר מהפרק אנימה הראשון. ואז אפילו אם העלילה לא משהו (כזכור שעד פרק 10 זה היה בזוגות של פרקים עלילות קטנות ואז יותר פרק לכל דמות) אז לפחות יש לך את הדמות שהציגו לך קצת יותר לעומק ושנקשרת אליה והמון פעמים זה מספיק בשביל להגיע לקטעים הטובים יותר (לפחות בשביל הדמות אם לא בכללי).

תשמעי,

אני לא קראתי את זומבי פאודר אז קשה לי לדבר על זה מחוסר ידע. אני רק יודעת שקובו טיטה אמר בפירוש שהוא בכלל לא נכנס לעלילה המרכזית בזומבי פאודר, ולכן הוא עשה התחלה הרבה יותר טובה בבליץ' כדי שלא יקרה מצב שיבטלו לו שוב את המנגה עוד לפני שהוא מספיק לחשוף את העלילה.... B:

Goggle Girl

New member
ועוד בהתחלה לא רצו לפרסם בכלל

כי אמרו שזה דומה מדי ליויו האקושו XD

למעלה