אני בפגישת זום. מציגים סרטון. אני לא שומע את הקול. איפה מסדרים את זה?
אין לי מושג אל מי הפנית את השאלה, אבל היא הגיעה למייל שלי, משום מה.
אתה בפגישה בטלפון הנייד או במחשב?
אם בטלפון, תחליק באצבע את המסך ימינה, ותלחץ בתוך העיגול שייפתח שם. אין לי אפשרות כרגע לפתוח זום, אז לא זוכרת מה בדיוק כתוב שם (באנגלית), אבל משהו שקשור לדיבור. תלחץ עד שהכתוב שם ישתנה, גם אם זה יצריך כמה לחיצות.
זה יפתח לך את האפשרות לדבר.
אם אתה בפגישה במחשב, אתה צריך מצלמה/מיקרופון, כדי שלא רק תִּראה ותשמע, אלא גם תֵּראֶה וגם תישמַע.
אה סליחה, שאלת על לשמוע, ולא על לדבר.
אם אתה במחשב, זכרת להדליק את הרמקולים?
תראה בכפתורים למטה, סמלים של וידאו ומשמאלו של מיקרופון. תבדוק את מצבם.
שוב, קשה לי קצת להסביר, כשאני לא רואה מסך עם שיחה פעילה.
מקווה שמומחים ממני יראו את שאלתך ויצטרפו כדי לענות לך טוב יותר.
מיכל.
מתנצל... לא שמתי לב לכך כי כתבתי תגובה.
אני שומע את הפגישה אבל כאשר מנהל הפגישה מעלה סרטון אני לא שומע את הסרטון.
אם הוספת את כל הפורום לרשימת המעקב עם התראות דוא"ל, אז בטח שתקבלי התראה על יצירת כל נושא חדש. מבטלים או עוברים רק להתראות פהאין לי מושג אל מי הפנית את השאלה, אבל היא הגיעה למייל שלי, משום מה.
אם הוספת את כל הפורום לרשימת המעקב עם התראות דוא"ל, אז בטח שתקבלי התראה על יצירת כל נושא חדש. מבטלים או עוברים רק להתראות פה
מיכי 10, arseny92 פרסם הודעה חדשה בפורום שנמצא אצלך במעקב בתפוז פורומים.ZOOM Please do not reply to this message. You must visit the forum to reply.נכתב ע"י מיכי 10: אין לי מושג אל מי הפנית את השאלה, אבל היא הגיעה למייל שלי, משום מה. אם הוספת את כל הפורום לרשימת המעקב עם התראות דוא"ל, אז בטח שתקבלי התראה על יצירת כל נושא חדש. מבטלים או עוברים רק להתראות פה This message was sent to you because you opted to watch the forum "תמיכה טכנית" at תפוז פורומים with email notification of new threads or messages. You will not receive any further emails about this thread until you have read the new messages. If you no longer wish to receive these emails, you may disable emails from this forum or disable all emails. |
התראות על נושאים מנהלים כאן.אני לא הוספתי כלום ביוזמתי!! שום דבר, ואפילו לא יודעת איך מוסיפים באתר הזה.
לפני כמה חודשים, עוד באתר הישן, התחלתי לקבל למייל התראות כאשר כתבו לי במערכת המסרים האישיים.
ואילו בפורום החדש, לא ביקשתי כלום, והמערכת שולחת לי את כל התגובות - של שרשורים בפורומים שבהם הייתי, ושל מסרים אישיים. וכל התראה כזאת, היא מייל מפורט, בצורה כזאת:
קיבלתי הכל, בלי שביקשתי דבר!!
מיכי 10, arseny92 פרסם הודעה חדשה בפורום שנמצא אצלך במעקב בתפוז פורומים.ZOOMPlease do not reply to this message. You must visit the forum to reply.
נכתב ע"י מיכי 10:
אין לי מושג אל מי הפנית את השאלה, אבל היא הגיעה למייל שלי, משום מה.
אם הוספת את כל הפורום לרשימת המעקב עם התראות דוא"ל, אז בטח שתקבלי התראה על יצירת כל נושא חדש. מבטלים או עוברים רק להתראות פה
This message was sent to you because you opted to watch the forum "תמיכה טכנית" at תפוז פורומים with email notification of new threads or messages. You will not receive any further emails about this thread until you have read the new messages.
If you no longer wish to receive these emails, you may disable emails from this forum or disable all emails.
אז כאשר ההודעות באמת מכוונות אלי, זה די נוח, כי משם אני נכנסת ישר לאתר. אבל כשהן לא מיועדות לי אישית, אני לא יודעת אם התכוונו אלי או לא, ופעמים רבות אני גם לא יודעת מאיזה פורום זה הגיע בכלל. כי אני מכירה אנשים רבים מפורומים שונים, בכינויים הישנים שלהם. אבל כאן יש הרבה כינויים חדשים, ואין לי מושג מי האנשים, ואפילו לא תמיד יכולה לדעת או לנחש, אם אני מתכתבת עם גבר או אישה. לא יודעת אם לכתוב אתה או את...
כתבת לי "מבטלים או עוברים רק להתראות פה". אבל כשאני לוחצת על "פֹּה", אני מגיעה אל פורום תמיכה טכנית. הוא לא אמור לתמוך בבעיות שלי מול תפוז, אלא בבעיות עם המחשב, לא?
נכנסתי לשם שוב, ומצאתי בצד שמאל את מה שהתכוונת: "הפעל התראות בדוא"ל" תודה!
התראות על נושאים מנהלים כאן.
ברירת המחדל בהעדפות היא להכניס למעקב כל מה שמגיבים בו (ועד לימים האחרונים זה היה "עם התראות דוא"ל " ולא רק התראות ) אך זה לא נוגע למשתמשים שכבר הופעל זאת עבורם קודם
צפה בקובץ המצורף 806
אם להסיר את שני אלו, לא תקבלי התראות דוא"ל לתוכן חדש שאת מגיבה בתוכו אך עדיין מצריך לנהל ידנית את רשימת המעקב של הנושאים והפורומים שכבר נעקבו בהם
צפה בקובץ המצורף 657 (אזכור קובץ מצורף מכאן)
ההגדרות האחרות בעמוד ההעדפות של חשבון המשתמש הם רק ל- בלבד ואם תסירי אותם, לא תקבלי התראות כלל
אפשר כאמור להסיר את שני ה- בהעדפות ואז תוכן חדש שתגיבי בו, יהיה ללא התראות דואר אלא רקתודה, ארסני. קשה לי להחליט. כי מה שאני רוצה, זה להמשיך לקבל בינתיים התראות על התגובות לדברים שכתבתי, ולא לקבל התראות על תגובות שלא מכוונות אלי. אבל לא ראיתי אפשרות של הפרדה כזאת.
נראה לי שזה או כן או לא לקבל, בלי אפשרות למיון.
הברירה היחידה , אם הבנתי אותך נכון, זה לקבל או לא לקבל התראות - למייל או לפעמון שלמעלה.
טוב, לא נורא. בינתיים יהיה כך. אל תטרח לענות לי, כי באמת חבל על הזמן שלך. תודה.
אפשר כאמור להסיר את שני ה- בהעדפות ואז תוכן חדש שתגיבי בו, יהיה ללא התראות דואר אלא רק
זה לא נוגע לתוכן אשר כבר נמצא ברשימות המעקב הנושאים או הפורומים, ודרך רשימות אלו מנוהלות סוגי ההתראות שיש לקבל בעבור כל פורום או נושא בנפרד אשר נמצא ברשימה
מסמנים נושא/פורום על ידי הצ'קבוקס שנמצא ליד עמודת התגובות/צפיות ברשימות המעקב ואז בוחרים פעולה למטה בסוף העמוד, אפשר לבחור נושא, לבטל ולהשאיר או להפעיל חזרה...
או משתמשים בלחצני "צפה" (כלומר הוסף למעקב) או Unwatch (הסר ממעקב) אשר נמצא בצד שמאל למעלה בכל נושא בנפרד או בכל פורום בנפרד
תודה, ארסני. קשה לי להחליט. כי מה שאני רוצה, זה להמשיך לקבל בינתיים התראות על התגובות לדברים שכתבתי, ולא לקבל התראות על תגובות שלא מכוונות אלי. אבל לא ראיתי אפשרות של הפרדה כזאת.
נראה לי שזה או כן או לא לקבל, בלי אפשרות למיון.
הברירה היחידה , אם הבנתי אותך נכון, זה לקבל או לא לקבל התראות - למייל או לפעמון שלמעלה.
טוב, לא נורא. בינתיים יהיה כך. אל תטרח לענות לי, כי באמת חבל על הזמן שלך. תודה.
זה ברירת מחדל רק בהודעות הפרטיות. המגבלה עלולה גם להיות פחות אם הנמען/ים הספיק/ו לקרוא את ההודעה הפרטית לפני פקיעת זמן העריכהטוב, אז אנסה את זה.
ארסני, התברר לי פתאום משהו חדש. אבל אני מקווה שזה רק במערכת המסרים, ולא בפורומים עצמם: שיש מיגבלת זמן לעריכה, של 5 דקות בלבד.
"ישנה מגבלת זמן לעריכת ההודעה מרגע פירסומה (5 דקות). עברת מגבלה זו ולכן לא ניתן לערוך את ההודעה."
אני ממש מקווה שזה לא נוגע לפורומים, כי ממש נהניתי עד עכשיו מכך שלא היתה בהם מגבלת זמן לעריכה.
זה ברירת מחדל רק בהודעות הפרטיות. המגבלה עלולה גם להיות פחות אם הנמען/ים הספיק/ו לקרוא את ההודעה הפרטית לפני פקיעת זמן העריכה
אכן, ייתכן מאד שהמרצה לא סידר נכון את הגדרת הקרנת הסרטונים אצלומתנצל... לא שמתי לב לכך כי כתבתי תגובה.
אני שומע את הפגישה אבל כאשר מנהל הפגישה מעלה סרטון אני לא שומע את הסרטון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.