zulu trade

avishay65

New member
zulu trade

ספקי האיתותים כאשר מפסידים הם לא סוגרים עסקה ,הסטטיסטיקות שהם נותנים באתר זה רק על עסקאות סגורות,רק כשהם מרוויחים הם סוגרים עסקה או כשההפסד לא גדול.

rafipips

New member
נשמע נכון

שוק המטח זה שוק שנע בין רצועות , שום מדינה בעולם לא תסכים שהמטבע שלה יתחזק או יחלש באופן משמעותי . ותמיד יהיו שתי נקודות קיצון , ועם קצת סבלנות הכל חוזר לאותה נקודה .

napipi

New member
עוד פילוסופיית מסחר כזו ואבדנו

הנקודות קיצון שאתה מדבר עליהן יכולות להימצא במרחק של אלפי פיפסים אחת מהשניה והסבלנות שאתה מדבר עליה עלולה להיבחן בטווחים של שנים. "שום מדינה בעולם לא תסכים" נו באמת...

rafipips

New member
זו לא דרך למסחר זו עובדה

וכמו כל דבר במטח , זה עובד באופן יחסי על כל טווח זמן . זו עובדה שאת תמיד תשימי סטופ קצר מידי משיקולים שונים וחלקם בהחלט נכונים. ואם תבדקי תראי שרוב העסקאות שסגרת בהפסד יכלו להסגר ברווח ובלי לחכות אלפי פיפסים . וזו גם עובדה . ובוודאי שזו לא שיטת מסחר . ואנחנו רק טרמפיסטים על השוק הזה , ולא אנחנו מנהלים אותו . שיהיה לך בהצלחה רבה

napipi

New member
הכל נכון אבל...

אם הייתי רוצה לסחור בדרך הזו הייתי צריכה לפתוח עסקאות קטנטנות. אני בטוחה שאם הייתי סוכמת את כלל הרווחים בצורה זו, ומשווה אותם לסכום הרווחים במינופים גבוהים יותר אבל אם סטופ קצר, בוא נגיד למשך שנה, המסקנה הייתה ששווה יותר להפסיד עסקה בסטופ ולהיות מתוגמלים ברווחים גדולים, מאשר לא להפסיד אף פעם, אולם הרווחים קטנטנים.

rafipips

New member
אין ספק

ההתייחסות שלי הייתה לרובוטים , ולנותני איתותים , שמגיעים לסטופ של מאות רבות של פיפסים כדי להצדיק את הסטטיסטיקה שלהם . ומצד שני סטופים קצרים מידי מפילים עסקאות כמו זבובים . לדעתי סטופ צריך להיות קצת מתחת לנקודת תמיכה אפילו אם זה מגיע ל 200 פיפס , יש צמדים כמו הפאונדים שמסוגלים לנוע באותו היום כמה מאות פיפסים לשני הכיוונים . יום טוב

למעלה