zzzzz zzzzzz

zzzzz zzzzzz

נרדמתי מי יעיר אותי עם איזה פלפלת עסיסית? רק אעדכן אתכם ששני הפרוייקטים שלנו מתקדמים לאיטם. הדיסק המשולש עם מיטב ימי השנה וספר השירים הגדול יצאו לקראת...החגים פסח וחנוכה. ככה זה כנראה, כל דבר בזמנו. המשך קל לכולנו

מוגג

New member
הנה אחת ../images/Emo176.gif

עסיסית. ובאותהזדמנות האבטיחים המובילים של מאיר:
כמה זמן יכולנו עוד פשוט להתחזות תפסלה, צעיר ערבי משכיל בלש חרש חרש, אט אט מתופפות חולמת להיות אך רזה או איזו ספינה ממוקשת אז במכונית שכורה, ארזתי לה את הצורה הוא יתן לך רעננה, הוא יביא לך אמפראז פרדס חנה כרכור צל הלבנה אך הוא לא ראה את האי את קפריסין, תתארו לכם ואבא תמיד אומר, דאס ואדה יום דאס וידן יומיים העגלה נוסעת עין חרוד שוב אני מוצץ טבעול תחת גשר מרטין פול אז צבי אומר לי בהגיענו גם מזה עוד נצטרך להגמל אורשקי הגדול בסנורים אותי מקל הולכת ונלחצת לי החוצה החראה, איי לב יו טרמינל בלמיה טל מי האו, ז'ה טם, איי לב יו טל מי האו,בלה מיה ואבא חוזר ואומר אז בניו יורק על רקע המים העגלה נוסעת לאחור זרעי קיץ נישאים ברוח מעירים זכרונות, מעוררים עלבונות שני מיסטיקנים על רכס, שמש גבוהה במרום קורא באיזה ספר מאת ארנסט המינגווי טוק טוק טוק על בתי מלון יושב לי עם הזרם, קורא את ארנסט המינגווי אולי נספיק לשדוד איזה טורקי קטן הערב במצפה רמון אבא חוזר ואומר - מה זה כבר יום? מה זה כבר יומיים? העגלה נוסעת, אל הצאן בוקר אחד פתחתי חלון ותכף הריח לי דג מן הדן וריח שועלים מלא מרביץ בעיר את כל העיר עני ורש ומרושרש מביט בנֶה של הנחש פרש שלילי בלי כל חשש, תרבות של אור אשר ירש ואבא תמיד אומר, טס לניו יורק לאס וגאס יומיים העגלה נוסעת באדום הוא כבד איבד שלושה בנים אז הוא עובד כאיש ביוב לילה שקט עבר על כוחותינו בציון!

uridat

New member
LOL ../images/Emo6.gif

מעולה. כבר מזמן לא צחקתי ככה. LOL בגדול

משמרותי

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי במיוחד עני ורש ומרושרש מביט בנֶה של הנחש.... אפשר לפרש זאת כל נחש בוא יבוא יומו

למעלה