zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Cobe Anan

New member
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

בוקרטווווווווווווווב פורום מלחמת המינים!!! אפשר אולי לקבל פה איזה סימן חיים? אז הנה שאלה, כדי לעורר.. מה הדבר שהכי הכי הייתם רוצים שמישהו מהמין השני יעשה בשבילכם? אני, למשל, לא צריך הרבה- רק לקבל קצת צומי.. מספיק לקבל סתם ככה חיבוק, או טלפון באמצע היום, ואני כולי מחוייך... מה איתכם?

Zoharrr

New member
אני

די מסכימה איתך... חיבוק או טלפון מספיקים לי. אבל עיקרונית אני רוצה להתנשק נשיקה של אהבה. התנשתקי כבר,אבל יש נשיקות של אהבה ויש נשיקות של תשוקות וכל הנשיקות שלי היו נשיקות של תשוקה...

pain is MY love

New member
אני רוצה הרבה דברים

בעיקר אני רוצה הפתעות. כי אני אוהבת הפתעות וכשהן מגיעות מאנשים שקרובים ללב זה הכי כיף בעולם... אפילו הדברים הכי קטנים כמו סוכריה על הבוקר או פרח קטן או אפילו סתם ככה נסיעה ספונטנית לאיזה מקום הם דברים שיכולים לעשות לי את השבוע!

מאזדה 8-RX ידנית בצבע אדום..

אוקיי אוקיי... לא לצעוק. התכוונתי להגיד - חיבוק. טלפון לא עושה לי את זה...
.

Lancelot99

New member
זה אוטו זה?? אאודי קקמייקה צולעת?

איך את בכלל משווה למאזדה RX8 עם מנוע וואנקל?
אולי לא התרשמת בגלל התמונה שאני צילמתי כשפגשתי אותה בארץ במצלמת טלפון מסכנה. הנה תמונה יותר מוצלחת:

Lancelot99

New member
באירופה גם מוכרים קייטרהם.. זה לא

אומר שבארץ תראה את זה
כנ"ל לגבי בוגאטי, מקלארן, ועוד רבות אחרות
לפנטז זה טוב, אבל אם כבר אז על מכויות שבאמת יש בארץ
מה, לא היית רוצה איזה באטמוביל בחנייה?
(ד"א יש קיטים להסבה לבאטמוביל שמוכרים בארה"ב) יש כמה אנשים שיש להם באטמוביל בחנייה

כמעט25

New member
אני בחורה../images/Emo9.gif

זה קודם כל ושנית!!! ווווואייייייייייייייייייייייייייי האמת שאני מעריצה של גי'פים ואם לא אז לחות איזה גולף... או אימפרזה טורבו.. יש לי בעיה לנהוג לאט....חחח

כמעט25

New member
ומקסימום את כל הבית וחוטפים את סבתא

עבור כופר חחחחחחחח כי אם יש לך באטמוביל בחנייה אז יש לך הרבה הרבה כסף....

למעלה